Cabral, pregătit de o nouă pauză după ce termină cel mai nou proiect: „Nu am mai luat nimic, am refuzat cam tot”. Ce pasiuni periculoase are VIDEO EXCLUSIV

Ce are de gând să facă prezentatorul Pro TV

Cabral Ibacka a început filmările pentru un nou show de divertisment, „Săriți de pe fix”, care o să fie urmărit în curând, la Pro TV, reunind 8 comedianți din România, dar și doi invitați speciali, în fiecare ediție. Telespectatorii o să îi urmărească pe concurenți participând într-o serie de jocuri care o să le testeze atât imaginația, cât și limitele. Starul ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre faptul că adrenalina nu lipsește din viața lui de zi cu zi. De asemenea, el a punctat că după ce se ocupă de acest concept, este pregătit de o nouă pauză.

De la cine aude Cabral cel mai des că este sărit de pe fix

Cabral Ibacka o să apară pe micile ecrane cu un nou proiect pe care telespectatorii o să îl adore, ținând cont că sunt reuniți unii dintre cei mai interesanți comedianți din România. La fel ca la „Săriți de pe fix!”, prezentatorul ne-a mărturisit că joaca nu îi lipsește din viața de familie:

„Namiko. (n.r. îi spune cel mai des că este „sărit de pe fix”) Fac toate prostiile cu ea, dau în mintea copiilor, fac toate tâmpeniile și îmi zice. Știai că te poți plimba cu metroul prin casă? Trebuie doar să ridici canapeaua și fotoliul pe niște cricuri. Iei un geamantan, te plimbi cu el pe sub canapea și te dai cu metroul. Cu ăla poate oricine! (n.r. cu metroul din București) Dacă nu îți cade canapeaua pe glezne..”

Ce pasiuni extreme are

Cabral Ibacka nu se ferește de sporturile pline de adrenalină, astfel că are anumite pasiuni extreme, printre care se numără săritul cu parașuta și bungee jumpingul. Când vine vorba despre căsnicia sa, prezentatorul de televiziune consideră că este important ca hobby-urile să fie respectate:

„Sar cu parașuta, fac sailing, fac bungee jumping, am mașină de concurs și particip la Romanian Time Attack, mă duc cu motorul și fac câteva raiduri în off-road pe an cu niște oameni care sunt nebuni, eu nu sunt chiar așa nebun, sunt un om normal. Nu mă duc în pădure ca să fug de acasă, pot să fug de acasă la un prieten, peste drum, mă duc la Răzvan Fodor, că stă aproape. Cred că ar fi bine să ne respectăm hobby-urile ca să rămânem întregi și unul față de celălalt, dar și noi între noi, în general.”

Citește și Pasiunile ascunse ale lui Cabral. Soția lui, Andreea Ibacka, l-a dat de gol: “Acum e un dichisit” VIDEO EXCLUSIV

„Atunci nu o să mai fiu la televizor!”

Mai în glumă, mai în serios, Cabral Ibacka ne-a mărturisit că își dorește să „își terorizeze” vecinii din cartier la bătrânețe:

„Îți zic sincer că îmi doresc la bătrânețe să fiu cel mai imbecil moș de la mine din cartier. Am de gând să mă duc să îmi scot un certificat de zdrăngănit ca să nu mă poți băga la zdup și să încep să fac toate prostiile, să fiu moșul care aleargă gol prin cartier. Atunci nu o să mai fiu la televizor, nu o să mai fiu de interes.”

Ce spune despre o nouă pauză

Multă lume s-a temut că îndrăgitul prezentator de televiziune o să se retragă din domeniul de activitate, însă Cabral Ibacka prezintă un nou proiect, „Săriți de pe fix”! Cu toate acestea, starul recunoaște că, după terminarea filmărilor, o să își ia o nouă pauză și o să stea mai mult alături de familie:

„Plănuisem să stau acasă 6-8 luni și am stat 3, m-au rugat colegii să mă întorc, aveam niște treabă de făcut, am fost trădat. Dar acum urmează să terminăm acest proiect, nu am mai luat nimic, am refuzat cam tot, tocmai pentru a sta cu piticii acasă. Nu este că mai vreau o pauză, dar încerc să dozez foarte bine munca și timpul pe care îl dozez cu familie. E importantă meseria, e important job-ul, dar, în același timp, e mult mai importantă familia.”

Citește și Cum mențin Cabral și Andreea Ibacka pasiunea în viața de cuplu: „Am încercat să ne vedem și de noi, ca indivizi” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *