Pasiunile ascunse ale lui Cabral. Soția lui, Andreea Ibacka, l-a dat de gol: “Acum e un dichisit” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Ibacka dă tot din casă: „Păi dacă vrei să fii frumosul familiei, reintru în competiție”
Pasiunile ascunse ale lui Cabral. Soția lui, Andreea Ibacka, l-a dat de gol: “Acum e un dichisit” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Ibacka l-a dat de gol pe soțul său. Frumoasa blondină a dezvăluit, în cadrul ediției cu numărul 64 a emisiunii Ego Life, care sunt pasiunile ascunse ale lui Cabral. Cu siguranță prezentatorul TV nu va fi foarte fericit să afle ce a spus soția lui despre el.

Pasiunile ascunse ale lui Cabral. Au legătură cu criza vârstei mijlocii?

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă de la noi. Cei doi s-au căsătorit în 2011 și au o familie foarte frumoasă, fiind părinții a doi copii minunați, Namiko (4 ani) și Tiago (1 an).

Deși se iubesc și se respectă reciproc, relația lor este condimentată adesea cu ironii fine și tachinări. Niciunul nu ratează șansa de a glumi pe seama celuilalt, dacă mingea le este ridactă la fileu.

În ediția din această seară a emisiunii Ego Life, Andreea Ibacka a dezvăluit care sunt, mai nou, pasiunile soțului ei. Se pare că prezentatorul TV ar traversa așa-numita criză a vârstei mijlocii, motiv pentru care a început să aibă tot mai mult grijă de aspectul său fizic.

Actrița a mărturisit că în rutina soțului ei au apărut anumite lucruri care i-au dat de gândit.

„Acum e un dichisit. Își pune patch-uri din alea sub ochi (măști speciale pentru zona de sub ochi – n.r.). Nu îmi puneam eu și când l-am văzut, zic stai puțin, fratele meu. Păi dacă vrei să fii frumosul familiei, reintru în competiție.

Până acum mergea la raliuri, motoare, off-road și acum a trecut la patch-uri. Nici nu știu ce să cred.”, a dezvăluit actrița, la Ego Life.

Cabral vrea să devină pilot de elicopter

Char dacă uneori nu se poate abține de la face glume pe seama lui, Andreea Ibacka își iubește soțul și îi respectă pasiunile. Cabral este cunoscut drept un împătimit al sporturilor care îi hrănesc dependența de adrenalină, iar acum vrea să treacă la nivelul următor. Prezentatorul TV își dorește să devină pilot de elicopter.

„El și-a respectat pasiunile întotdeauna. Are toate mijloacele de locomoție posibile. Merge cu motoarele, cu ATV-urile, cu mașinile de curse, de stradă sau de off-road, cu bărcile și urmează să, sunt sigură, dacă nu mai facem vreun copil, elicopterul.”, a povestit actrița.

„Namiko merge off-road în pădure cu el”

Prezentatorul de la Pro TV i-a insuflat pasiunea pentru sporturile cu motor și fiicei sale Namiko, alături de care străbate adesea trasee de off-road.

„E mișto că el a integrat familia sau măcar o parte din ea, pe Namiko, în pasiunile lui. Namiko merge off-road în pădure cu el cu rolota și fac ei nebunii, trec prin lac și tot felul de chestii din astea wild (sălbatice n.r.)”, a mai spus Andreea Ibacka, la emisiunea Ego Life.

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *