Când începe Survivor România All Stars 2024. Ce concurenți revin în emisiunea de la Pro TV

Concurenții se pregătesc să plece în Republica Dominicană

Scris de: Daoud Andra

05 Dec. 2023

Când începe Survivor România All Stars 2024. Ce concurenți revin în emisiunea de la Pro TV

Show-ul Survivor a ajuns la sezonul cu numărul 5, iar producătorii pregătesc o surpriză de proporții pentru telespectatori. Următorul sezon al emisiunii va fi unul All Stars, iar echipele Faimoșilor și Războinicilor vor fi alcătuite din cei mai buni și mai populari concurenți din sezoanele anterioare. Când începe Survivor România All Stars 2024 și cine revine în competiție.

Echipele de la Survivor România All Stars 2024

Postul Pro TV pregătește o surpriză pentru fanii emisiunii Survivor, iar următorul sezon va fi unul cu totul aparte. Cei mai buni concurenți din sezoanele anterioare revin în Republica Dominicană anul viitor, pentru provocarea Survivor All Stars. Chiar dacă mai este destul până când emisiunea debutează la Pro TV, s-a aflat deja componența echipelor de Faimoși și Războinici.

Din echipa Faimoșilor se pare că vor face parte Zanni, Jador, TJ Miles, Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu, Jorge, Andreea Tonciu, Ana Porgras, Elena Marin, Elena Ionescu, Roxana Nemeș, Ștefania Stănilă. Aceștia se vor confrunta pe traseu cu Războinicii, a căror echipă este compusă din: Sorin Pușcașu, Iancu Sterp, Dan Ursa, Alex Delea, Robert Moscalu, Andrei Ciobanu, Maria Chițu, Lola, Codruța Began, Maria Lungu, Alexandra Duli și Alexandra Ciomag.

Citește și: Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars. S-ar întoarce artistul în emisiune? „Sunt pregătit pentru orice” VIDEO EXCLUSIV

Daniel Pavel vorbește în premieră despre favoriții de la Survivor România
Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor

Când începe Survivor România All Stars 2024

Pe lângă concurenții menționați, există și câteva rezerve, care ar putea intra în echipe în cazul în care un concurent abandonează sau se accidentează. Pe lista cu nume de rezervă sunt: Irisha, Remus Boroiu, Oana Ciocan, Andreea Moromete, Ionuț Popa, Relu Penescu și Starlin.

Pro TV încă nu a anunțat oficial data la care va debuta show-ul Survivor România All Stars. Sezoanele trecute s-au filmat și difuzat începând cu luna ianuarie. Cel mai probabil, emisiunea de aventură va avea premiera pe post în prima parte a lunii ianuarie. În anii trecuți, concurenții și echipa de producție au plecat în Republica Dominicană la scurt timp după Revelion. Filmările au început imediat, la fel și difuzarea. Sezonul cu numărul 4 a debutat la Pro TV anul acesta, pe 9 ianuarie.

Citește și: De ce a refuzat Azaleea Necula să meargă la “Survivor” sau “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: “Sunt somnambulă!” VIDEO EXCLUSIV

Cine prezintă Survivor România

Primele două sezoane ale emisiunii au fost produse și difuzate de Kanal D. Acestea au fost câștigate de Elena Ionescu, respectiv Zannidache. Ambii se întorc acum în Republica Dominicană pentru ediția All Stars. Sezoanele 3 și 4 au fost produse și difuzate de Pro TV. Câștigătorii lor au fost Alex Delea și Dan Ursa, ambii din tabăra Războinicilor. Și ei se întorc în Dominicană în luna ianuarie, pentru provocarea All Stars.

În ceea ce privește gazda emisiunii, sezonul al cincilea al urma să fie prezentat tot de către Daniel Pavel, care a moderat și edițiile anterioare. Acesta merge în Republica Dominicană însoțit de logodnica sa, Ana Maria Pop. În urmă cu ceva timp, Daniel Pavel dezvăluia cum arată o zi din viața lui, atunci când este la filmările pentru Survivor.

„M-au întrebat mulți dintre voi cum arată o zi aici și cred că e momentul potrivit să vă și răspund, mai ales că a fost o săptămână atipică, cu mai multe filmări special pentru voi. În primul rând, v-aș aminti de diferența de fus orar, așa că atunci când noi ne trezim, voi deja sunteți undeva la jumătatea zilei. După o alergare cu zâmbetul pe buze când simt razele soarelui, profit de câteva minute și beau o cafea dominicană care-mi face ziua să înceapă cum trebuie.

Dacă avem zi de filmare, mă îmbrac și plec spre terenul de joacă, fie cu mașina, fie până la port, de unde luăm barca. Dacă nu e zi de filmare, înseamnă că e vreme pentru scris, citit, comunicat cu voi. Da, chiar și Domnu’ Dan mai ia câte o pauză, să știți. Sau face un antrenament!”, spunea prezentatorul, pentru Libertatea, la începutul acestui an.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum a arătat și cât a costat rochia pe care a purtat-o Andra Volos la cununia civilă
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Povestea de succes a unei ucrainence! A ajuns în fruntea unei importante companii, după mult...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
E cutremur! Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după un an de la nuntă:...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
S-a aflat! Ce au făcut Andrei și ispita Diandra la Insula Iubirii! Soacra lui tună...
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de...
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au...
Horoscop Weekend 26-28 Iulie 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
Horoscop 27 Iulie 2024. Pentru Tauri, pe planul profesional toate se așază frumos și dobândesc...
Fiecare cifră din anul tău de naștere este o cheie spre descifrarea misterelor karmei și...
Motivul pentru care fiica Oanei Roman a fost dată afară dintr-un hotel de pe litoralul...
Kira Hagi, mesaj emoționant pentru fratele ei, Ianis, și soția sa, Elena. Ce le-a transmis...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *