De ce a refuzat Azaleea Necula să meargă la “Survivor” sau “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: “Sunt somnambulă!” VIDEO EXCLUSIV

Dezvăluiri incredibile

Azaleea Necula face parte dintre actrițele extrem de îndrăgite din noua generație. Totuși, fanii nu o să o vadă prea curând la “Survivor” sau “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, chiar dacă a primit oferte pentru ambele emisiuni. În exclusivitate pentru Ego.ro, vedeta ne-a explicat că este somnambulă, astfel că nu ar putea să meargă în junglă.

Azaleea Necula: “Sunt somnambulă de mică”

Azaleea Necula nu este în căutare de adrenalină, ci, mai degrabă, iubitul său acceptă anumite provocări. Astfel, vedeta s-ar simți în siguranță alături de acesta, dacă ar participa la America Express:

“El este mai aventurier, eu sunt fricoasă rău! Eu mă dau doar în căluți, dar și acolo îmi este frică! Nu știu să schiez, nu știu să mă dau cu placa, nu știu să fac nimic din genul acesta. Pasiune care să îl sperie clar nu am! Eu sunt mult mai liniștită decât el! Nu îmi place nici viteza, nu îmi place să fiu nebună! La America Express 100% mi-ar plăcea să merg și sunt sigură că aș ieși din zona mea de confort și aș putea să fac față pentru că este adrenalina. Clar, și călătoritul este iubirea mea și rămâne acolo! Clar, nu știu ce o să facem când o să mă pună să sar de undeva! Depinde! Sare Alin. (n.r. iubitul ei) Am claustrofobie și îmi este frică și de înălțime. Să facă el lucrurile acestea și eu le fac pe celelalte!”

De ce nu poate participa la “Survivor” sau “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Chiar dacă a primit oferte atât pentru “Survivor”, cât și pentru “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Azaleea Necula s-a văzut nevoită să le refuze. Frumoasa actriță a punctat că suferă de somnambulism, astfel că nu ar putea să stea singură, în junglă. Aceasta ne-a povestit câteva întâmplări pe care le-a trăit când eram mai mică. Mai mult, ea ne-a spus ce face de fiecare dată înainte să doarmă:

“Am fost invitată la ambele emisiuni, nu m-aș vedea să fac probele respective, nebune. În plus, eu fac atacuri de panică foarte des. Sunt somnambulă și plec de acasă. Când eram mai mică, m-au găsit părinții pe holul scării și am ieșit din casă. Nu aș putea să stau într-o junglă, undeva! Poate plec, cine știe! Vorbesc, plec din pat, mă trezesc în bucătărie, în cadă. Îmi spun ceilalți! Trebuie să mă baricadez tot timpul, să închid geamul. Până la urmă, pot să fac orice, să deschid geamul și să mă arunc fără să știu! Chiar acum vin de la psiholog. În primul rând, eu sunt somnambulă de mică. În al doilea rând, așa sunt și tata și bunica. E foarte greu să o rezolv dacă vine așa, din familie! Doar prin hipnoză se poate, dar îmi este frică să fac asta! Nu sunt conștientă, nu știu exact cum este, dar nu pot să țin eu controlul!”

Citește și Azaleea Necula vorbește pentru prima dată de afecțiunea de care suferă. „E ceva foarte rău” EXCLUSIV VIDEO

Video: Mihai Robu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *