De ce nu vrea să apară Azaleea Necula fără haine la filmări. „Nu sunt pudică!” Detalii EXCLUSIVE

Azaleea Necula: „Nu am o lejeritate”

Azaleea Necula este genul de tânără actriță destul de dezinvoltă, căreia îi place să apară în fața camerelor de filmat, fie că este vorba de filme, seriale, proiecte de televiziune sau pur și simplu postări pentru social media. Cu toate acestea, Azaleea mărturisește în exclusivitate pentru EGO.ro că nu mai este la fel de deschisă și atunci când vine vorba de scene în care ar trebui să se dezbrace complet.

La ce proiecte lucrează Azaleea Necula în prezent

Azaleea Necula face parte din tânăra generație de actori care par să aibă un viitor promițător în industria cinematografică din România. La cei 25 de ani, are la activ mai multe roluri, în cele mai multe apariții interpretând adolescente sau tinere aflate la început de drum, însă Azaleea simte că este cazul să treacă la un alt nivel.

Citește și: Azaleea Necula vorbește pentru prima dată de afecțiunea de care suferă. „E ceva foarte rău” EXCLUSIV VIDEO

„Urmează să joc în două filme. Unul străin, o să se filmeze în Thailanda și unul aici, în România”, ne-a povestit actrița despre proiectele pe care le are în derulare, completând că pe zi ce trece vin propuneri pentru a interpreta tipologii de personaje pe care nu le-a mai avut până în momentul de față.

„M-am dus la casting-uri. De fapt nu m-am dus eu neapărat, ci am fost chemată. Am un rol de fată rea de data asta și pe mine mă bucură pentru că îmi place mai mult, e o provocare mult mai mare decât să fiu o fată bună, cum am jucat în „Profu” și așa mai departe. Nu am voie să zic despre ce este vorba, dar pot să vă zic că este o fată rea. Cred că atunci când o să iasă filmul o să am voie să vorbesc. Pot să vă zic că este SF”.

Citește și: Azaleea Necula și-a renovat apartamentul. Cât a costat-o totul în această perioadă de scumpiri: “Mai bine stai în chirie” VIDEO EXCLUSIV

„M-aș gândi, nu de două ori, ci de 100 de ori înainte”

Cu toate acestea, Azaleea recunoaște că nu consideră că a atins maturitatea profesională încât să accepte o scenă de sex sau să apară cadre cu ea nud.

„În primul rând sunt conștientă că este ficțiune și că sunt actriță, și că asta îmi este meseria. Oamenii știu asta, nu e ca și cum o fac pentru internet. Mă rog, asta îmi este meseria. Dar m-aș gândi, nu de două ori, ci de 100 de ori înainte să zic DA la o scenă nud și mai ales una de sex, chiar dacă nu e sex”, a mai povestit actrița.

Citește și: Azaleea Necula îmbracă hainele mamei sale: “A revenit moda”. Ce face cu piesele pe care nu le mai vrea: “Nu am ce haine să port de 10 ori” VIDEO EXCLUSIV

Curios este faptul că la mijloc nu este vorba de insecuritate asupra propriului corp, dovadă că a postat pe rețelele de socializare imagini cu ea în costum de baie, ci de faptul că în momentele acelea ar fi privită de o sumedenie de oameni care sunt prezenți pe platourile de filmare.

„Nu că nu mă simt sigură pe mine, mă simt sigură, dar na. Nu e atât de ușor. Nu știu ce să zic. Eu sunt foarte sigură pe mine, nu sunt pudică, pur și simplu nu am o lejeritate să zic că mă dezbrac acum pentru filmul ăsta. Chiar nu”, a explicat Azaleea Necula pentru EGO.ro.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *