Când poți să îți injectezi botox. Dr Roxana Lungoci spune care este vârsta optimă pentru a începe tratamentul cu toxina botulinică

Sfaturi de la specialistul Roxana Lungoci: când ar trebui ca o persoană să își facă injecții cu toxină botulinică
Când poți să îți injectezi botox. Dr Roxana Lungoci spune care este vârsta optimă pentru a începe tratamentul cu toxina botulinică

În cadrul emisiunii Ego Life, ediția a 23-a, Dana Săvuică discută alături de invitatele sale, Ileana Badiu și dr. Roxana Lungoci, despre cum ne menținem pielea sănătoasă și ce greșeli majore trebuie evitate. Specialistul dezvăluie care este vârsta ideală când poți să îți injectezi botox, în funcție de vârstă.

Când poți să îți injectezi botox. Care este vârsta ideală

Roxana Lungoci, doctor specialist în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, dezvăluie că nu ar trebui ca o femeie să își facă injectări cu toxină botulinică până la vârsta de 27 de ani.

“Recomandarea injectării toxinei botulinice este de la 27 de ani”, spune medicul Roxana Lungoci la Ego Life.

Când și-au făcut pentru prima dată injecții cu toxină botulinică Dana Săvuică și Ileana Badiu

Dana Săvuică este uimită de faptul că, în prezent, tot mai multe tinere apelează la diferite injectări încă de la vârste fragede. Cunoscuta prezentatoare a dezvăluit vârsta la care a mers pentru prima dată la estetician pentru a-și injecta botox. De asemenea, și Ileana Badiu a spus că a simțit nevoia să intervină la nivelul feței cu o astfel de procedură.

“27 de ani… eu mi-am făcut prima injectarea cu toxina botulinică la 40 de ani drept cadou. Când am schimbat prefixul, atunci am simțit că e nevoie să fac ceva pentru mine”, a dezvăluit Dana Săvuică.

“Eu mi-am făcut pe la 35 de ani, după ce am născut. Atunci am și simțit ca începe să-mi cadă fața, nu avea legătură cu născutul. Dar fiecare resimte acest proces de îmbătrânire de la un punct încolo. Nu vorbim de menopauză și premenopauză, pe care oricum îl simte oricare femeie”, spune Ileana Badiu la Ego Life.

Dana Săvuică, Ileana Badiu și Roxana Lungoci
Dana Săvuică, Ileana Badiu și Roxana Lungoci

Când poți să îți injectezi botox și ce efecte are de fapt: „Se tratează și migrenele”

Medicul Roxana Lungoci a dezvăluit că botoxul nu ajută doar la ștergerea ridurilor de pe față, ci și la tratarea durerilor de cap, a migrenelor. Potrivit ei, atunci când lucrăm sau citim stăm încruntați, iar mușchii puternici ai frunții pot da dureri de cap, pe motiv muscular. Potrivit ei, toxina botulinică ajută la tratarea acestor dureri și implicit a migrenelor.

“Pe lângă faptul că ne ajută să nu avem dureri de cap și migrene, noi avem tendința să stăm încruntați când lucrăm, citim, s.a. Acești mușchi sunt puternici si pot apărea dureri de cap pe motiv muscular, 80% din ele. Cu ajutorul toxinei botulinice nu mai avem dureri de cap. Se tratează și migrenele”, a declarat Roxana Lungoci la Ego Life.

Emisiunea Ego Life poate fi urmărită luni, de la ora 21:00, pe paginile:

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.