Când se vor căsători Alin Oprea și Medana. ”Avem multe perechi de nași!” INTERVIU EXCLUSIV

Medana și solistul trupei ”Talisman” ne-au vorbit despre dragostea lor mare. Când va avea loc nunta

Alin Oprea, solistul trupei ”Talisman”, și Medana formează un cuplu atât de frumos, în lumea zbuciumată a vedetelor, unde poveștile de dragoste și-au pierdut parfumul de odinioară. Recent, au serbat trei ani de relație. Au trecut și prin bune și prin furtuni, dar au rămas, acolo, împreună. Cei doi îndrăgostiți ne-au oferit, în exclusivitate pentru Ego.ro, un interviu despre marea lor dragoste. De când a întâlnit-o pe Medana, după un divorț furtunos, Alin susține că și-a regăsit liniștea sufletească. Și este ferm convins că femeia iubită îl va însoți pe tot drumul vieții.

Alin Oprea ne-a povestit cu drag despre Medana, femeia care a apărut în viața lui ca un balsam pentru suflet. Dar și ea, la rându-i, îi întoarce declarația de dragoste. Vă invităm să citiți un interviu sincer cu cei doi îndrăgostiți, din care putem trage multe învățăminte, căci au rămas împreună și la greu…

Alin Oprea: ”Sigur că îmi doresc să fac pasul cel mare spre căsătorie”

Ego.ro: Ce înseamnă pentru tine Medana, în comparație cu alte femei pe care le-ai iubit? Ce calități are, pe care poate că le-ai căutat toată viața?

Alin Oprea: Medana nu are termen de comparație. Este o femeie cu totul specială, care are foarte multe calități, dar mai ales care are capacitatea să fie alături și să fie mereu prezentă atunci când este nevoie de ea. Una dintre cele mai mari calități ale ei, pe lângă inteligență, frumusețe și o personalitate foarte puternică, este tandrețea.
O urmăresc de multe ori cu câtă dragoste tratează cei 3 căței iar asta îmi dă un mare grad de siguranță și de confort, pentru că nu mă gândesc cu teamă la bătrânețe, știind că ea va fi acolo pentru mine.

Ești divorțat, ești un bărbat liber. Vei face cu Medana pasul cel mare spre căsătorie sau aștepți să se încheie procesul de partaj cu fosta soție, pentru a vă putea cumpăra un apartament? În ce stadiu se află acest proces?

Da, sunt divorțat! Bărbat „liber” nu mai sunt de mult timp, relația cu Medana fiind la fel ca o căsnicie. Sigur că îmi doresc să fac pasul cel mare spre căsătorie, asta fără să interfereze însă cu procesele care vor urma.

”Îi fac uneori declarații de dragoste, în timpul concertelor”

Ce bunătăți culinare îți prepară iubita ta și cum te alintă? Am văzut că este mai mereu prezentă alături de tine, în turnee. Este acolo, în sală, îi trimiți adesea și declarații de dragoste de pe scenă…

Medana este o gospodină pricepută și pune mereu preț pe decor. Aranjează totul atât de frumos, fie că este vorba despre o cină, despre ceai sau o cafea. Este într-adevăr prezentă peste tot alături de mine pentru că și mie îmi face mare plăcere să o știu alături.

Zona mea de confort este mult mai mare cu ea alături. Îi fac uneori declarații de dragoste, în timpul concertelor, destul de rar însă pentru că ei nu îi place să fie luată prin surprindere.

Cum te înțelegi cu cei doi copii ai ei?

Mă înțeleg foarte bine și am apreciat mereu faptul că m-au acceptat în viața mamei lor. Sunt copii echilibrați și foarte maturi care știu să respecte alegerile părinților și care au înțeles că părinții au divorțat unul de celălalt, nu au divorțat niciunul de copii.

Norocul lor a fost faptul că au avut parte de părinți cerebrali, care au știut să dea la o parte orgoliile, punând binele copiilor pe primul loc, ei fiind și acum în relații foarte bune.

Cum merg spectacolele, în această perioadă, după doi ani de pandemie? Ai cântat și în străinătate, se plătește mai bine acolo?

Se simte o mare îmbunătățire de când restricțiile au fost ridicate. Da, am avut un turneu și afară, foarte frumos, m-am bucurat să pot fi alături de românii din Diaspora.

Alin Oprea si Medana
Alin Oprea si Medana

”Când am avut parte de iubire, brusc am început să mă iubesc și eu!”

Ai un trup atletic, ești foarte atent la alimentație, mergi la sala de sport. La un moment dat, spre sfârșitul căsniciei, aveai mari probleme de sănătate, din cauza stresului. Cum te simți acum?

Fără conștiinciozitate nu există rezultate. Când am avut parte de iubire, brusc am început să mă iubesc și eu! Astfel încât am început să pun preț pe sănătate și pe imagine. Am început să am mare grijă de minte, trup și de suflet, iar acum sunt în cea mai bună formă a vieții mele.

A trebuit să schimbi garderoba, din cauza staturii atletice?

Am schimbat garderoba pentru că trecusem la o măsură mai mare, lucru care m-a bucurat pentru că au început să apară rezultate în urma eforturilor depuse în sala de sport.

Primești drepturi de autor pentru piesa ”Singur”? Se poate trăi, în România, din drepturile de autor?

Da, primesc drepturi de autor, dar în România nu se poate trăi din ele.

Un gând frumos, de primăvară, pentru cititoarele Ego.ro

Le trimit un gând senin acompaniat de urarea: ”Fiți femei, fiți iubite dar mai ales iubiți-vă pe voi!”.

Dar și Medana îl adoră pe Alin Oprea. Într-o zi, va îmbrăca și rochia de mireasă, mulți prieteni oferindu-se deja să îi nășească. Iată ce spune Medana despre solistul trupei ”Talisman”, marea ei iubire.

Medana: ”Când scandalul a izbucnit aveam două opțiuni: să fug sau să rămân”

Ego.ro: Cum l-ai cunoscut pe Alin și cum a formulat prima invitație în oraș? Ai fost reticentă, în privința lui? Era însurat, la acea vreme, într-un mare scandal cu fosta soție, nu avea casă, avea toți banii blocați..Și, totuși, ai vrut să fii cu el…

Medana: L-am cunoscut pe 15 Aprilie 2019, aparent întâmplător, la insistențele unui prieten foarte apropiat lui. Întâmplarea de atunci nu a fost deloc o coincidență, urmând să înțelegem asta puțin mai târziu. Când scandalul a izbucnit aveam două opțiuni: să fug sau să rămân. Însă decizia nu a fost deloc una dificilă pentru o femeie îndrăgostită.
Astfel încât am ales să rămân. Am avut o perioadă dificilă care pe mine nu m-a speriat deloc. Aveam convingerea că vom depăși orice obstacol, fapt care s-a și adeverit în timp. Nu banii sau bunurile fac un om, ci omul le face pe ele. Iar situația mea materială este una care nu are de ce să mă îngrijoreze, ba, dimpotrivă.
Cu toate acestea, azi poți avea foarte mult și mâine oricine poate rămâne fără nimic. Tocmai de aceea nu trebuie confundată o persoană cu bunurile. Când ai susținere și iubire ai și putere să pornești totul de la zero.

În momentele mai grele, mai agitate, care este mai înțelegător, care lasă de la el?

Din fericire, noi nu prea mai avem momente grele și agitate acum. Dacă se întâmplă ceva mai delicat, ce nu poate fi gestionat de noi, mergem la duhovnicul nostru și ne consultăm cu el. Doar o singură dată s-a întâmplat asta, când știam clar că niciunul dintre noi nu își va schimba opinia. Am reușit să depășim cu brio acel moment, pentru că noi fiind atât de uniți la greu, ar fi fost absurd să ne împiedicam la bine. Alin nu este un om încăpățânat dacă vin cu argumente logice, pe care i le explic cu blândețe și cu răbdare, astfel încât ține mereu cont de dorințele mele.

Și copiii tăi îl iubesc, nu numai tu. Cum e relația lor?

Relația lui cu copiii mei este una foarte bună, bazată pe respect și pe o prietenie frumoasă. Copiii mei din fericire au parte de un tată biologic de excepție și se pot considera norocoși de faptul că sunt susținuți din toate părțile.

”Legat de fosta lui soție, nu am nimic de dezbătut. Din acest motiv se și numește “fosta”.

 Ai vorbit vreodată cu fosta soție a lui Alin, te-a căutat vreodată, în privat? Crezi că e geloasă sau invidioasă că ești cu Alin, că vă merge bine, că sunteți fericiți împreună?

Legat de fosta lui soție, nu am nimic de dezbătut. Din acest motiv se și numește “fosta”.

Ce meserie ai, în ce domeniu lucrezi?

Domeniul meu de activitate este cel imobiliar. Dețin un număr considerabil de imobile, pe care mi le gestionez singură, atât cu contracte de închiriere, cât și în regim hotelier.

Alin Oprea și Medana
Alin Oprea și Medana

”Până și bunica mea a avut părul la fel de lung”

Arăți superb, care sunt secretele tale de frumusețe? Ai părul foarte lung, de aproape un metru, și un ten perfect…

Mulțumesc mult pentru apreciere. Este genetic, în primul rând, mama mea fiind o femeie foarte frumoasă, cu un păr la fel de lung ca al meu. Până și bunica mea a avut părul la fel de lung. De la o anumită vârstă însă trebuie acordată o mai mare atenție alimentației și hidratării, pe care mulți o omit. În plus, de asta nu am fumat niciodată, nu am consumat alcool și nu am prea pierdut nopțile, iar toate acestea au ajutat enorm.

Cu ce te ajută Alin, la treburile casnice?

Mergem mereu la cumpărături împreună și niciodată nu acceptă să ridic eu nimic, iar mai nou a început timid să și gătească. Pregătește micul dejun, face somon și piept de curcan la grătar cu salată.

Bat clopotele de nuntă? ”Avem deja atâtea perechi de nași”

Vei fi, cu siguranță, mireasa lui Alin. Cât de aproape este acest eveniment? Care sunt acum de fapt prioritățile?

De mult timp ne dorim asta, plus că atâția oameni dragi așteaptă cu nerăbdare această nuntă. Avem deja atâtea perechi de nași, care își doresc marele eveniment, și care ne-au propus să ne fie nași, lucru care ne și onorează, toți fiind oameni de excepție. Cât despre priorități, ele nu sunt cu exactitate stabilite. Am realizat că totul decurge natural, conform unui plan bine stabilit. Avem răbdarea necesară pentru tot ce urmează având convingerea că toate obiectivele dorite se materializează, fără grabă sau stres.

Un gând pentru cititoarele Ego.ro…

Să aibă mereu credința că totul este posibil și că, atunci când își doresc ceva cu adevărat și se roagă cu credință, dorința le va fi ascultată și îndeplinită. Doamne-ajută!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce să pui în sarmalele murate pentru o aromă divină. Cum se fac, sunt un...
Doliu la Craiova! A murit portarul care le-a adus un titlu: „Nu îl vom uita...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
El este câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 13. Surpriză uriașă la Antena 1! 😲
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Comentarii
  • Adriana Ene

    Articol facut la comanda lor
    Tata de exceptie biologic au cei doi copii ai ei,foarte bine spus
    Alin din pacate nu a fost si nu este un tata de exceptie,doar biologic si atat!
    Medana a despartit o familie ,nu e nimic laudabil in asta ,nici articole de scris !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *