Cântăreața care se află în topul celor mai bogați oameni de pe planetă. Ultimul său turneu a înregistrat cifre record

Ce avere a adunat, până la 34 de ani

Scris de: Daoud Andra

11 Apr. 2024

Cântăreața care se află în topul celor mai bogați oameni de pe planetă. Ultimul său turneu a înregistrat cifre record

Una dintre cele mai apreciate artiste de peste Ocean a devenit, oficial, miliardară. Aceasta este în topul celor mai bogați oameni din lume, alături de afaceriști de succes și, la 34 de ani, a bifat un record la care mulți interpreți doar visează.

Artista care a intrat în topul Forbes al miliardarilor

La 34 de ani, Taylor Swift se poate lăuda cu o carieră de succes, dar și cu sume considerabile în conturi. Artista de peste Ocean este singurul muzician din topul Forbes, care a câștigat mai mult de un miliard de dolari numai din activitatea muzicală. Taylor a devenit miliardară la finalul anului trecut, iar recent a fost inclusă în topul anual al miliardarilor, realizat de revista Forbes.

În total, sunt 14 celebrități în clasament, care au o avere totală estimată la 31 de miliarde de dolari. Artista de origine americană a dat lovitura cu turneul internațional Eras Tour, în urma căruia a încasat 1,04 miliarde de dolari, potrivit estimărilor.

Vezi și: Cu ce se ocupă și cum arată soția celui mai bogat om din lume. Hélène Mercier și Bernard Arnault sunt căsătoriți de 33 de ani. Galerie foto impresionantă

Artista stă bine și din punct de vedere al performanțelor muzicale, iar anul acesta a câștigat, pentru a patra oară, trofeul Grammy pentru cel mai bun album al anului. Materialul discografic i-a adus și el venituri suplimentare, astfel că interpreta de muzică pop se numără printre cei mai tineri miliardari ai planetei.

Cele mai frumoase 10 femei din lume
Taylor Swift este cea mai bogată artistă

Are o relație cu un jucător de fotbal american

De-a lungul timpului, Taylor Swift a avut câteva relații care au ținut primele pagini ale ziarelor de scandal. De departe cea mai cunoscută a fost cea cu Harry Styles, fostul membru al trupei One Direction. Acum, artista iubește din nou și poate spune că este fericită și împlinită și în viața personală. De câteva luni, Taylor are o relație cu jucătorul de fotbal american Travis Kelce, care este de aceeași vârstă cu ea.

Vezi și: Taylor Swift, sărut pătimaș cu iubitul la Super Bowl 2024. Nu au mai ținut cont de privirile celorlalți și și-au dat frâu liber sentimentelor FOTO

În luna februarie, Taylor i-a fost alături iubitului ei la finala Super Bowl și l-a încurajat din tribună. Artista a zburat cu un avion privat din Japonia, de unde a avut concert, înapoi în SUA, pentru a-și susține partenerul. Echipa la care performează Kelce a câștigat finala Super Bowl, iar cântăreața și iubitul ei au sărbătorit victoria la marginea terenului, fără să mai țină cont de nimic.

Cei doi s-au sărutat pătimaș chiar pe gazon, când Kelce și colegii lui de echipă au ridicat trofeul, asumându-și, astfel, relația care până atunci era doar cu titlu de zvon.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *