Care sunt cele mai bune perioade din an pentru reduceri. Momentul ideal pentru a face shopping

Așa îți poți reînnoi garderoba fără să cheltuiești mulți bani

Scris de: Daoud Andra

25 Jan. 2023

Majoritatea femeilor sunt pasionate de shopping, iar dacă vrei ca acest obicei să nu îți afecteze bugetul, trebuie să faci cumpărături rezonabil și să respecți anumite condiții. Care sunt cele mai bune perioade din an pentru reduceri și în ce piese merită să investești, indiferent de anotimp.

Shopping prietenos cu bugetul: cele mai bune perioade din an pentru reduceri

Atunci când vine vorba despre cumpărături, sunt câteva trucuri care te ajută să arăți bine și să ai piese vestimentare de calitate, fără să cheltuiești mulți bani. Reducerile reprezintă o ocazie bună pentru a-ți reînnoi garderoba, iar multe femei „vânează” ofertele cele mai bune, atât în magazinele fizice, cât și în cele online. Un astfel de exemplu este Modivo, care a pregătit o serie de reduceri la început de an, pentru toți cei care doresc să dea un refresh garderobei.

Citește și: Kylie Jenner, ținută spectaculoasă la Săptămâna Modei de la Paris. A purtat pe umăr un cap de leu. FOTO

Luna ianuarie reprezintă una dintre cele mai bune perioade din an pentru reduceri. După sărbătorile de iarnă, Modivo a pregătit oferte tentante la multe tipuri de produse. Una dintre cele mai inspirate investiții poate fi o geacă de iarnă de la brand-ul The North Face, din materiale de calitate și cu croială simplă. Iarna încă nu a trecut, iar vremea poate fi foarte schimbătoare, așa că nu este prea târziu să îți cumperi o geacă nouă. În plus, aceasta este o piesă pe care o poți purta mai mulți ani la rând.

Care sunt cele mai bune perioade din an pentru reduceri
Gecile pot fi o investiție bună în această perioadă

De la treninguri până la rochii cu paiete

Echipamentele sportive sunt, de asemenea, reduse în luna ianuarie. Treningurile, pantalonii lejeri, hanoracele, dar și alte piese pot fi cumpărate la prețuri bune. Pantalonii de trening de la Tommy Jeans pot fi piese versatile, ușor de asortat și extrem de practice.

Tot în categoria pieselor vestimentare pe care le poți cumpăra cu preț bun în luna ianuarie se încadrează pantalonii de tip flare. Aceștia reprezintă una dintre piesele de rezistență ale garderobei, iar brand-urile Marella, Gestuz și Twinset sunt doar câteva dintre cele care creează astfel de piese.

Citește și: Culoarea pe care femeile trebuie să o poarte la prima întâlnire. Specialiștii confirmă, aceasta este cea mai potrivită

Dacă ai nevoie de o ținută de ocazie, cauți în locul potrivit. Pe Modivo găsești o selecție generoasă de rochii și haine elegante, cu inserții de paiete sau din satin. Îndreaptă-ți atenția spre brand-uri precum United Colors of Benneton sau Imperial, pentru o ținută cu care vei întoarce toate privirile.

Avantajele și dezavantajele shopping-ului online

În ultimii ani, din ce în ce mai mulți români preferă să facă shopping online, mai ales atunci când vine vorba despre haine sau încălțăminte. Multe dintre magazinele din mall-uri au și site de unde poți comanda, dar există și numeroase magazine online care se poziționează drept agregatoare de brand-uri.

Principalele avantaje ale cumpărăturilor online le reprezintă rapiditatea și comoditatea cu care pot fi făcute. Găsești produsele dorite la câteva click-uri distanță, fără să fie nevoie să te deplasezi la mall. Poți compara prețuri, iar dacă mărimea pe care o cauți nu este în stoc, poți opta să primești notificare atunci când produsul va fi din nou disponibil.

Citește și: Cum să porți ciocatele cu stil. Greșeala pe care trebuie să o eviți

Cel mai mare neajuns al shopping-ului online este că nu poți proba articolele care te interesează. Chiar dacă un produs corespunde la mărime, nu îți dai seama cum vine pe tine și ce textură are materialul decât după ce îl comanzi. Dacă nu îți place sau nu ți se potrivește, îl poți returna însă foarte ușor sau îl poți înlocui cu alt produs.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *