Care sunt cele mai scumpe lucruri pe care Ameri Nasrin le are în garderobă: “Am investit puțin mai mult” VIDEO EXCLUSIV

“Îmi place shopping-ul, înainte de toate. Ador!"

Există piese în care femeile investesc mai mult. Obiectele de calitate, care fac față trecerii timpului, au un loc de seamă în garderobă. Astfel, Ameri Nasrin ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, câți bani a dat pe cele mai scumpe obiecte pe care le deține.

În ce obiecte din garderobă a investit Ameri Nasrin

Fiecare femeie deține anumite obiecte în garderobă în care a investit mai mulți bani. Astfel, Ameri Nasrin ne-a mărturisit că unele dintre cele mai scumpe piese pe care le deține au costat undeva la 2.000 de euro. Vedeta a avut grijă să aleagă lucruri de calitate atunci când vine vorba despre genți și încălțăminte:

“Îmi place shopping-ul, înainte de toate. Ador! Îmi cumpăr și online, dar și din magazine! Nu știu dacă pun neapărat preț pe firmă. Trebuie să fie de calitate, dar să îmi placă, în primul rând! Cel mai de preț este aici, și la propriu, dar și la figurat! (n.r. inelul de logodnă). Așa am înțeles, așa am verificat, așa mi s-a spus! Cred că undeva la 2.000, 2.000 și ceva de euro mai am în garderobă, geantă și sandale! Cred că aici ar fi nevoie ca o femeie să investească cel mai mult! Așa, să fim serioși, mall-urile sunt pline de magazine foarte frumoase! Dar, da, la capitolul genți și sandale am investit puțin mai mult, dar nu de fiecare dată. Cam așa, da. (n.r. cele mai scumpe piese din garderobă costă undeva la 2.000 de euro)”

Citește și Ameri Nasrin, despre tradiția pe care o respectă în cuplu de Crăciun: “Mi se pare de bun simț”. Ce spune despre post VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre inelul de logodnă primit de la partener

Ameri Nasrin a trăit clipe superbe alături de alesul său. A fost cerută în căsătorie într-un cadru superb, s-a bucurat de o nuntă ruptă din basme și a devenit mămica unui băiețel de curând. Totuși, înainte să îi ofere inelul de logodnă, se pare că partenerul său a avut grijă să caute o perioadă mai lungă pentru a se asigura că vedeta primește ce își dorește:

“Așa cred eu după experiența mea în diamante. Glumesc! Dar știu că s-a interesat foarte mult înainte. Mi-au spus prietenii că s-a agitat, s-a dus în diferite locuri, a cerut păreri. Așa mi-am dat seama! Nu! (n.r. nu e pretențioasă) Dragostea contează!”

Citește și În ce condiții ar reveni Ameri Nasrin în televiziune: „Până atunci ne ocupăm de alte proiecte frumoase” VIDEO EXCLUSIV

Cum i-a dezvăluit ce îi place atunci când vine vorba despre inele de logodnă

Totuși, Ameri Nasrin s-a asigurat, de-a lungul timpului, că partenerul știe ce îi place atunci când vine vorba despre bijuterii. Aceasta a punctat ce făcea de fiecare dată când se afla într-un magazin sau în parcarea unui mall:

“Nu avea cum să nu îmi placă pentru că avem cam aceleași gusturi. Oricum e foarte frumos, nu avea cum să nu îmi placă. În plus, la un moment dat, ca orice iubită care își dorește să vină respectivul moment, se mai întâmpla să mergem în magazine sau să intrăm în parcarea subterană a unui mall și acolo era un banner cu un magazin foarte cunoscut, cu verighete sau inele de logodnă. Eu îi spuneam: “Ce frumos este acela! Celălalt parcă nu îmi place! Așa, ca idee, să știi tu!”. A ales ce trebuie!”

Citește și Ameri Nasrin, mărturisiri despre căsnicia ei. Ce spune despre un viitor copil și ce relație are cu nașa ei, Valentina Pelinel: “Nu se știe niciodată” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *