Carmen Brumă împlinește 46 de ani. Obiceiul pe care îl respectă zilnic pentru a-și păstra silueta suplă: „Exact asta fac” VIDEO EXCLUSIV

Vedeta are o rutină care o ajută să se mențină de ani buni

Scris de: Daoud Andra

09 May. 2023

Carmen Brumă reușește, de mai bine de 20 de ani, să se mențină în formă și să inspire mii de femei să ducă un stil de viață sănătos. Vedeta împlinește marți, 9 mai, vârsta de 46 de ani și a lansat recent un nou program de întreținere dedicat femeilor care au depășit pragul de 40. Cu o zi înainte de aniversare, Carmen Brumă a fost invitată în emisiunea Ego Life, unde a dezvăluit câteva dintre obiceiurile pe care le are de ani de zile și care o ajută să se mențină.

Cum se menține în formă Carmen Brumă, la 46 de ani

Carmen Brumă este, de ani buni, un exemplu de voință, disciplină și perseverență. Vedeta TV reușește, la 46 de ani, să fie într-o formă de invidiat și să le inspire și pe alte femei să arate așa cum își doresc și să se simtă bine în pielea lor. Cu o zi înainte de a împlini vârsta de 46 de ani, Carmen a fost invitată la emisiunea Ego Life, prezentată de Dana Săvuică.

Citește și: Trucul folosit de Carmen Brumă pentru a nu se îngrășa în vacanțe. „Eu cu astea mă întrețin de peste 20 de ani” VIDEO EXCLUSIV

Aceasta a dezvăluit că felul în care arată în prezent este rezultatul unor ani mulți de disciplină alimentară și sport. A dat și câteva ponturi legate de diete și a spus ce face în fiecare dimineață, pentru a arăta bine.

„Dacă tu ai 20 de minute pe parcursul unei zile și nu pot să cred că, indiferent cât de ocupată ai fi, nu le ai. 20 de minute își găsește oricine. Una dintre caracteristicile programelor mele este asta: ele durează puțin. În 20 de minute lucrezi tot corpul, fără echipamente suplimentare, în confortul propriei case. Eu în zilele mele pline cu multe filmări, mă trezesc la 5 dimineața și fac (n.r. antrenamentul) lângă pat. Exact asta fac.”, a spus Carmen Brumă, la Ego Life.

Citește și: Cum ajută Carmen Brumă femeile la menopauză: „Disconfortul creat de aceste transformări poate să fie unul minim” VIDEO EXCLUSIV

A slăbit peste 35 de kilograme în adolescență

Vedeta TV a mai povestit, tot în cadrul emisiunii, cum s-a îndrăgostit de sport și nutriție. Se întâmpla în adolescență, după ce s-a mutat cu familia la Moscova. Din cauza șocului emoțional provocat de schimbare, a acumulat peste 35 de kilograme. Din dorința de a le da jos, a apelat mai întâi la înfometare, după care a început să se documenteze despre cum să slăbească sănătos și eficient. Așa a reușit să dea jos cele peste 35 de kilograme și nu le-a mai pus niciodată la loc.

Carmen Brumă, despre cea mai mare greșeală pe care o putem face în timpul postului: “Duce la îngrășare!”
Carmen Brumă împlinește 46 de ani

Citește și: Ce spune Carmen Brumă despre fasting: „A ajuns și la noi trendul ăsta” VIDEO EXCLUSIV

„A fost un punct zero în care eu m-am îndrăgostit de zona asta de sport și nutriție. Pe scurt, adolescentă fiind și concurentă la Miss Adolescența, am plecat cu toată familia în Moscova, acolo unde tatăl meu a primit un job. (…) În momentul ăla eu am intrat într-un soi de depresie pe care nu am conștientizat-o atunci. Ajunsă în Moscova, m-am refugiat în mâncare. Și am mâncat până când am pus aproape 40 de kilograme, pe care eu am avut senzația că le-am acumulat peste noapte.

Am avut un șoc emoțional și apoi am început să fac prostiile standard: nu mâncam zile întregi, până când cădeam din picioare. Am început să citesc și să mă documentez. Din păcate, în vremurile pe care le trăim, nu mai mâncăm de foame. Mâncăm de tristețe, de supărare, de plictiseală, de frustrare, de furie, ne mâncăm emoțiile.”, a povestit Carmen Brumă, în cadrul emisiunii de luni seara.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *