Cum ajută Carmen Brumă femeile la menopauză: „Disconfortul creat de aceste transformări poate să fie unul minim” VIDEO EXCLUSIV

Ponturi pentru a trece mai ușor peste schimbările hormonale

Scris de: Daoud Andra

08 May. 2023

Cum ajută Carmen Brumă femeile la menopauză: „Disconfortul creat de aceste transformări poate să fie unul minim” VIDEO EXCLUSIV

Menopauza este o perioadă dificilă pentru multe dintre femei. Schimbările hormonale au impact major asupra felului în care ne simțim și arătăm, însă cu ajutorul mișcării și al alimentației, putem combate simptomele specifice menopauzei, inclusiv acumularea de kilograme în zona taliei. Carmen Brumă dezvăluie, în cadrul emisiunii Ego Life, ce este de făcut.

Carmen Brumă, trucuri pentru femeile aflate la menopauză

Carmen Brumă inspiră mii de femei să ducă un stil de viață sănătos și să se transforme în cea mai bună versiune a lor. Niciodată nu e prea târziu pentru a începe să ai grijă de corpul tău, iar mișcarea și nutriția te pot ajuta să te simți bine cu tine, indiferent de vârstă.

Luni, 8 mai, Carmen este invitata Danei Săvuică, în emisiunea Ego Life. Cele două discută inclusiv despre schimbările care apar după o anumită vârstă, odată cu instalarea menopauzei. Pe lângă bufeuri, una dintre cele mai supărătoare schimbări este acumularea de kilograme în plus, în special în zona taliei. Carmen Brumă explică ce este de făcut pentru a trece mai ușor peste această perioadă.

Citește și: Carmen Brumă, despre cea mai mare greșeală pe care o putem face în timpul postului: “Duce la îngrășare!” VIDEO EXCLUSIV

„Este una dintre caracteristicile menopauzei: grăsimea e dispusă altfel, în special pe zona asta abdominală. Programul meu, „Nu mi-e frică de 40, by Carmen Brumă” se adresează tuturor femeilor de peste 35 de ani. (…) Dacă pregătești din timp această perioadă, dacă ești disciplinată și faci ce trebuie să faci, în sensul că te alimentezi cum trebuie, iei suplimentele care trebuie și faci sportul care trebuie, disconfortul creat de aceste transformări (n.r. provocate de menopauză) poate fi unul minim.

Poți să fii una dintre acele 20% de femei care pur și simplu trec fluierând peste această perioadă, fără niciun fel de simptome. Sau poți să fii una dintre cele 30% de femei care au simptome minore, disconfort minor, care poate fi gestionat cu suplimente, alimentație și sport.”, a spus Carmen Brumă, în cadrul emisiunii Ego Life.

Dana Savuica si Carmen Bruma, Ego Life editia 60
Dana Săvuică și Carmen Brumă

Ce a observat Carmen Brumă, la 46 de ani

Carmen Brumă a povestit și cum a ajuns să creeze programul care se adresează femeilor de peste 35 de ani. Totul a pornit după ce vedeta a sesizat unele schimbări în corpul ei și a decis că este momentul să le ajute pe toate femeile care se confruntă cu stări asemănătoare.

„Am început să sesizez niște transformări în corpul meu, minore. Identific niște transformări care m-ar putea plasa în zona respectivă (n.r. la premenopauză). Nu mai e aceeași calitate a pielii, începe să se subțieze. Ar mai fi ușoare dereglări… din fericire, pentru că am de foarte mulți ani un regim de viață disciplinat și cât mai aproape de forma ideală, nu percep niște transformări așa brutale.

Citește și: Adina Halas și Carmen Brumă au o prietenie superbă. Cum le-au luat copiii lor exemplul: “Se întâmplă tot felul de lucruri” VIDEO EXCLUSIV

Simt că mi-e un pic mai greu să dau jos. E un pic mai mult efort și e un pic mai multă disciplină și rigoare. De asemenea, dacă greșesc doi pași mai mult față de cât greșeam anterior, se vede. Asta se întâmplă, după vârsta de 35 de ani: încetinește metabolismul, scade masa musculară, scade densitatea osoasă și de aici alte probleme.”, mai spus Carmen Brumă.

Carmen Brumă și Dana Săvuică dezbat cele mai interesante subiecte despre nutriție, mișcare și stil de viață, în ediția a 60-a a emisiunii Ego Life, care se difuzează luni, 8 mai 2023, pe www.ego.ro, dar și canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *