Trucul folosit de Carmen Brumă pentru a nu se îngrășa în vacanțe. „Eu cu astea mă întrețin de peste 20 de ani” VIDEO EXCLUSIV

Metoda banală pentru a ține kilogramele la distanță

Scris de: Daoud Andra

08 May. 2023

Trucul folosit de Carmen Brumă pentru a nu se îngrășa în vacanțe. „Eu cu astea mă întrețin de peste 20 de ani” VIDEO EXCLUSIV

Carmen Brumă promovează de ani buni un stil de viață sănătos. Vedeta are anumite obiceiuri de la care nu se abate nici măcar în vacanță și nu face excepții care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Invitată în ediția a 60-a a emisiunii Ego Life, vedeta dezvăluie cum face să se mențină de peste 20 de ani în aceeași formă.

Cum se menține Carmen Brumă în formă în vacanțe

Multe femei acumulează câteva kilograme în perioada sărbătorilor sau atunci când merg în vacanță, iar apoi se străduiesc să le dea jos. Nu este cazul lui Carmen Brumă, care are o disciplină de fier atunci când vine vorba despre sport și alimentație. Vedeta are câteva reguli pe care le respectă inclusiv atunci când se află în concediu și le-a împărtășit și cu telespectatoarele emisiunii Ego Life.

Citește și: Cum arăta Carmen Brumă în adolescență. Avea cu 32 de kg în plus. De nerecunoscut

Invitată în ediția de luni, 8 mai, a emisiunii, Carmen a recunoscut că, după vârsta de 40 de ani, trebuie să facă eforturi mai mari pentru a se menține în formă. Astfel, nu își mai permite să facă așa des excepții și are mare grijă să nu calce strâmb, nici măcar atunci când este în vacanță.

„Dacă vrei ca sportul să fie o rutină în viața ta, să fie precum e periajul dinților, el trebuie să fie extrem de accesibil. Să ți-l faci accesibil. Tu nu trebuie să depinzi de o sală, de un instructor, de nu știu ce elastice. Trebuie să îl poți face în orice împrejurare. Și asta este realitatea: sigur că există săli performante, dar sportul făcut pe termen lung se face acasă. Tu trebuie să înveți singură să îți faci un program de bază, astfel încât să îl poți integra în rutina ta oriunde: că ești în concediu, că ești în vacanță, că ești în deplasare de serviciu. Toate programele mele sunt izvorâte dintr-o necesitate personală. Eu cu astea mă întrețin de peste 20 de ani.”, a spus Carmen Brumă.

Citește și: Carmen Brumă, despre cea mai mare greșeală pe care o putem face în timpul postului: “Duce la îngrășare!” VIDEO EXCLUSIV

Dana Savuica si Carmen Bruma, Ego Life editia 60
Dana Săvuică și Carmen Brumă

Dana Săvuică a fost surprinsă, când a văzut-o pe Carmen Brumă ce face în vacanță

În timpul conversației, prezentatoarea emisiunii, Dana Săvuică, a povestit un episod petrecut în urmă cu câțiva ani. Aflată într-o vacanță de câteva zile cu un grup în care se afla și Carmen Brumă, Dana a fost impresionată să vadă că aceasta nu cobora la micul dejun, în schimb făcea sport pe balconul camerei de hotel. Carmen Brumă a confirmat că este foarte matinală chiar și în vacanțe și nu sare niciodată peste antrenamente.

Citește și: Adina Halas și Carmen Brumă au o prietenie superbă. Cum le-au luat copiii lor exemplul: “Se întâmplă tot felul de lucruri” VIDEO EXCLUSIV

Alergarea și exercițiile cu greutatea propriului corp sunt formele de mișcare care o ajută să se mențină în formă chiar și în concediu. Dacă peste mese mai sare uneori, de la exercițiile fizice nu se sustrage niciodată. Programele concepute de ea au avantajul că pot fi adaptate la orice spațiu, astfel încât nu are nicio scuză pentru a nu se antrena.

Despre cum să nu ne îngrășăm în timpul vacanțelor, dar și alte informații interesante poți afla urmărind ediția a 60-a a emisiunii Ego Life, care se difuzează luni, 8 mai 2023, pe www.ego.ro, dar și canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *