Carmen Tănase, răsfățată de pisicile de acasă, după o zi încărcată la filmările pentru serialul Clanul. „Sunt un om îmbrăcat în pisici” VIDEO EXCLUSIV

Ce rol are în serialul ”Clanul” (PRO TV), care va debuta pe 19 septembrie: ”Sunt modestă, necăjită”

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că îndrăgita actriță Carmen Tănase este mare iubitoare de animale, în special a celor fără stăpân, pe care nu se încumetă să le lase în stradă, ci le adoptă imediat. Casa ei s-a transformat într-un adevărat adăpost pentru animalele abandonate, însă acest lucru o bucură enorm pe actriță. Acestea îi întorc favorul și pe lângă iubirea necondiționată, reușesc să-i alunge energiile negative. Carmen Tănase a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că atunci când vine acasă după o zi încărcată de filmări, toate pisicile roiesc în jurul ei și se așază pe ea, care pe unde au loc.

Cum este întâmpinată Carmen Tănase acasă

Se spune că pisicile simt atunci când un om este bolnav și pot identifica energia negativă din organism. Asta pentru că pisicile ar avea un câmp electromagnetic foarte puternic, iar prin contactul dintre om și pisică undele electromagnetice ale acesteia neutralizează undele emise de un organism bolnav. Asta se întâmplă și în cazul lui Carmen Tănase.

Când ajunge acasă, toate animalele vin în întâmpinarea ei. Pe celebra actriță am întâlnit-o în curtea unei fastuoase case din Snagov, acolo unde urma să participe la o prezentare de modă. Deoarece casa era scoasă spre vânzare nu am putut să nu o întrebăm dacă se gândește serios să-și schimbe locul de reședință, mai ales că imobilul avea o curte impresionantă, care i-ar fi permis cu ușurință să adopte și mai multe animale abandonate.

 „De aia am venit aici. Ca să o cumpăr. Am niște bani la mine și m-am gândit să o cumpăr. Da. 6 milioane de euro. O nimica toată. Îi am, normal. Bravo. Îi am și nu numai pe ăștia. Am și în plus că nu mi-aș permite să dau toți banii mei pe o proprietate. Nu. Sunt mai mulți”, ne-a declarat amuzată Carmen Tănase, completând că dacă ar avea o grădină atât de mare la dispoziție cu siguranță ar reuși să-și îndeplinească unul dintre cele mai mari visuri ale ei.

„Nu ar mai fi grădina asta. Adică ar fi un adăpost, un sanctuar pentru căței. Dar sincer vorbind. Nu mi-ar plăcea o așa casă pentru că eu sunt destul de tipicară așa și îmi place să fac lucrurile singură. Dacă aș avea și asta în cârcă, să muncesc singură și la asta, ar fi un coșmar”.

„Când lucrezi cu atât de multă emoție, normal că duci cu tine acasă”

Până va face rost însă de suficienți bani pentru a-și permite o astfel de proprietate, Carmen Tănase trebuie să muncească intens. Din păcate, nici măcar în filmele și în serialele în care joacă nu are rolul unei femei înstărite, care să o facă măcar să viseze. Dovadă că, în serialul Clanul, care va debuta pe 19 septembrie la Pro Tv, Carmen Tănase interpretează o femeie modestă.

„O să aveți o surpriză în Clanul. Deocamdată intru în rolul din serial așa că o ard mai pe modestie. Sunt modestă, necăjită. Nu. Chiar e un rol tragic. Aș putea spune. E un rol foarte bun, dar foarte încărcat. Ajungi cumva să te debarasezi de personaj, nu intri total, adică există un alter ego, dar da, e încărcat de emoție. Când lucrezi cu atât de multă emoție într-o zi de filmare, normal că duci cu tine acasă și că ai un pic de nevoie de liniște, de detașare. Mai cad nervii așa câteodată pe câte unul pe care îl întâlnesc în calea mea, dar asta e”, a mai povestit Carmen Tănase pentru EGO.ro.

Citește și Prin ce peripeții a trecut Marian Olteanu, din ”Clanul”, pe scena teatrului: „Am căzut cu decorul de la 3 metri și jumătate”

Bioenergeticienii sunt de părere că atunci când o pisică se așază în brațe, la spate, pe cap sau în zona cervicală, ea încearcă să se lipească de acea parte bolnavă a corpului și, după un timp, durerea dispare. Asta se întâmplă și în cazul îndrăgitei actrițe atunci când vine acasă după o zi de filmare la serialul Clanul.

„Sunt un om îmbrăcat în pisici. Nu pot să stau nicăieri: pe canapea, pe fotoliu, pe pat, pentru că vin peste mine. Îmi iau de tot energia”.

Carmen Tănase, răsfățată de pisicile de acasă, după o zi încărcată la filmările pentru serialul ”Clanul”
Carmen Tănase, răsfățată de pisicile de acasă

„Când aveam 3 sau 4 ani am defilat pentru că tatăl meu organiza astfel de evenimente”

Carmen Tănase nu a ieșit din casă miercuri seara doar pentru a vedea o casă în valoare de 4 milioane de euro, ci pentru a defila în cadrul unei prezentări de modă semnată de Cera Mihăilescu. Culmea este că, la cât de puternică și de impunătoare pare la prima vedere, era cea mai emoționată dintre vedetele care au urcat pe podium.

„O să râdeți, dar chiar o să mă vedeți defilând. Uite gluma secolului. Am mari emoții. Nu este pentru prima dată. E a N-a oară. Nu e glumă. Când eram copil, când aveam 3 sau 4 ani am defilat pentru că tatăl meu organiza treburi din astea. Ca și copil am defilat. Înțeleg că atunci aveam aplomb și îndrăzneală. Ele s-au estompat cu trecerea timpului și acum îmi tremură picioarele”, a mai povestit actrița.

Citește și Actorul Denis Hanganu își face singur cascadoriile, în serialul Clanul. „Nu am luat cursuri, sunt autodidact”

Însă, din dorința de a face totul perfect și de a nu-i dezamăgi pe cei care au avut încredere în ea, Carmen Tănase a venit cu mult timp înainte de începerea evenimentului pentru a repeta defilarea.

„Acasă nu am repetat cu cartea pe cap, dar am repetat aici (n.r. locația unde s-a ținut evenimentul). Am venit mai devreme și am repetat. Unde să repet acasă că nu am podium acasă? Am repetat aici de vreo câteva ori. Am emoții mari pentru că este altă profesie și este foarte grea”, a mai povestit Carmen Tănase pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
27 aprilie aduce cea mai bună veste pentru pensionarii din România
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *