Cât a crescut bugetul lunar pe care îl are fiica Ioanei Ginghină, Ruxandra, de când a intrat la liceu: “Aproape în fiecare zi mănâncă în oraș” VIDEO EXCLUSIV

Ce dezvăluiri a făcut despre fiica sa

Dacă în trecut Ruxandra avea un buget lunar de 150 de lei, Ioana Ginghină a mărturisit că s-a văzut nevoită să îi dea bani în plus fiicei sale, mai ales pentru că aceasta a intrat la liceu și cheltuielile sunt mai mari. În exclusivitate pentru Ego.ro, actrița ne-a vorbit despre schimbările din viața fiicei sale.

Ioana Ginghină, dezvăluiri despre fiica sa

Bugetul Ruxandrei a crescut la 700 de lei pe lună, mai ales pentru că adolescenta mănâncă în fiecare zi în oraș. Ioana Ginghină vede cheltuielile fiicei sale, astfel că într-o zi tânăra dă în jur de 70 de lei pe mâncare și, eventual, o cafea. Totuși, spre finalul lunii, aceasta are grijă să nu depășească bugetul.

“Acum nu a mai avut ocazia. (n.r. ca Ruxi să își câștige banii singură) Am crescut bugetul la 500-700, în funcție de nevoi. La 700 se ajunge pe lună, ce să mai. Aproape în fiecare zi mănâncă în oraș, liceul m-a terminat din toate punctele de vedere, psihic și financiar! Vorbim de ieșitul în oraș și chiar dacă își ia doar o cafea sau un boba tea ajunge la 20 de lei!

Dacă își mai ia și ceva de mâncare, s-au dus 70 de lei. Eu îi văd cheltuielile de pe card și văd că într-o zi se duc 70 de lei! Totuși, spre finalul lunii, când nu mai are buget, mănâncă o supă la plic, la cană. La ea am văzut-o pentru prima oară.

Vine uneori și acasă cu ea, o întreb: “Îți fac ceva de mâncare?”. Îmi zice: “Nu, mi-am luat o supă!”. Se duce la dozator, își pune direct apă fierbinte și gata!”

Citește și Ioana Ginghină face dezvăluiri neașteptate despre viața personală. Actrița nu s-a sfiit să recunoască: ”Toți vecinii erau exasperați” VIDEO EXCLUSIV

Fiica ei nu are iubit

În același timp, Ioana Ginghină se bucură de schimbările din viața fiicei sale, însă recunoaște că adolescența este grea. Când vine vorba despre viața amoroasă a Ruxandrei, aceasta nu și-a făcut încă primul iubit:

“Ea acum e în altă lume! Din septembrie este altceva! Este de bine! Am în casă un copil fericit, liniștit, îi place ce face și nu ne-am mai certat de mult timp! Pe de altă parte, vine mai târziu acasă. E întuneric afară, nu neapărat că este târziu, te apucă atacul de panică: “Aoleu, unde e copilul? E 6, nu e târziu, dar a terminat orele la 3, ce face pe frigul acesta, unde stă?”.

Apoi, când vine, încep monologul: “Știi că sunt o mamă care nu te controlează, dar să îmi mai zici și mie una, alta!”. Și atunci chiar stăm de vorbă! Nu are încă iubit! E și greu pentru că la Tonitza sunt multe fete! E mai complicat cu iubitul!

Nu m-am pregătit să primesc iubitul acasă, m-am pregătit să îi fiu alături dacă o părăsește! Chiar nu m-am gândit că trebuie să vină și pe acasă! Cel mai greu mi se pare când se despart! La rău m-am gândit să îi fiu alături, că la bine e ușor!”

Citește și Ioana Ginghină, despre cadoul neinspirat primit din partea soțului: „Nici nu știu ce a fost în capul omului!”. Ce decizie majoră a luat după acel moment VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Carmen Iohannis, GAFĂ de nedescris in public! Situaţia a devenit ruşinoasă, românii s-au revoltat. Foto
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 28 Aprilie 2024. Astazi, Varsatorii vor fi recompensati datorita muncii depuse, Racii ar trebui...
Cele mai de succes 5 zodii în luna Mai 2024
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *