Cât costă o vacanță la Disneyland în 2023. Ce e important să știi dacă vrei să ajungi aici

Cel mai popular parc de distracții din lume împlinește anul acesta 100 de ani.
Cât costă o vacanță la Disneyland în 2023. Ce e important să știi dacă vrei să ajungi aici

Disneyland este primul parc de distracții Disney, aflat în Anahein, California, deținut și operat de Walt Disney Parks and Resorts. Este locul prefarat al celor mici și al celor mari, însă, pentru a ajunge aici, trebuie să dețineți un buget generos. Mii de turiști trec anual pragul locului care a împlinit anul acesta 100 de ani. Iată cât costă o vacanță la Disneyland în 2023.

Disneyland împlinește anul acesta 100 de ani

Cel mai popular parc de distracții din lume împlinește anul acesta 100 de ani. Cei care au ajuns deja acolo știu că pentru a descoperi locul spectaculos, trebuie să vă rezervați un buget considerabil. Însă, mulți sunt de părere că experiența merită trăită, măcar odată în viață.

Disneyland Park este locul în care vin anual zeci de mii de turiști care au parte de amintiri de neuitat. Iată cât costă o vacanță de vis în locul desprins din desenele animate.

Citește și: Vacanţa la Disneyland Paris. În ce perioadă este bine să mergi şi unde te poţi caza

Atracții turistice cu ocazia împlinirii a 100 de ani

Disneyland Resort din California a dat startul petrecerii încă de pe 27 ianuarie. Vizitatorii au parte de decoruri noi și produse speciale la magazine și restaurante. Spre deosebire de alți ani, anul acesta va fi unul special, pentru că vor exista spectacole inedite, pentru vizitatori.

Cât costă o vacanță la Disneyland în 2023
Cât costă o vacanță la Disneyland în 2023

Mai mult, vizitatorii au parte de o nouă atracție, Mickey & Minnie’s Runaway Railway. De asemenea, vor avea loc spectacole de noapte precum World of Color și Wondrous Journeys, relatează Life.ro.

La Disney World din Florida vizitatorii au parte de atracții noi cum ar fi:

  • Journey of Water
  • Inspired by Moana sau rollercoaster-ul TRON Lightcycle/Run

Cât costă o vacanță la Disneyland Paris în 2023

Disneyland Paris este cea mai apropiată locație de România. Și aici se va marca aniversarea a 100 de ani cu un program deosebit, pe data de 16 octombrie 2023.

Citește și: De ce copiii din Olanda sunt cei mai fericiți din lume. Ce învață la școală, de fapt

Parcul din Paris, Franța, aniversează și 30 de ani de la deschidere. Vizitatorii au parte de decorațiuni speciale, costume de gală pentru toate personajele și spectacole de lumini.

Festivitățile pentru aniversarea a 30 de ani- pe 30 septembrie 2023.

Pentru o vacanță la Disneyland Paris costul unei cazări, pentru 2 persoane și 2 zile de intrare în parcurile tematice, începe de la 450 de euro.

Prețul va crește odată cu trecerea timpului. De aceea e recomandat ca zborul și cazarea să fie planificate cât mai din timp.

Lucruri mai puțin știute despre Disneyland

Conceptul de „Disneyland” a început într-o duminică, când Walt Disney a fost în vizită la Griffith Park cu fiicele sale Diane si Sharon. În timp ce ele făceau o plimbare la Merry-Go-Round, el a venit cu ideea de a crea un loc în care adulții și copiii lor ar putea merge să se distreze împreună.

Disneyland Park a fost deschis pentru public pe 18.7.1955 cu numai 20 de atracții.

La sfârșitul anilor ’90, au început lucrările pentru extinderea pe de o parte a parcului, pe de altă partea a unui hotel.

La data de 9 martie 2010, Disney a anunțat că a atins obiectivul de un milion de voluntari și s-a încheiat promovarea pentru oricine care nu a fost încă înregistrat și semnat pentru o situație de voluntariat.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
6 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *