Cât plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru școala copiilor. David și Eva învață la privat, aceasta este taxa pe an

Scris de: Dana Cazacu

05 Sep. 2022

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai celebre și îndrăgite cupluri de vedete din România. Prezentatorul de televiziune și cântăreața au împreună doi copii, iar pentru celebrul cuplu educația lor este foarte importantă. David și Eva sunt elevi la o școală privată, iar părinții lor se mândresc cu rezultatele obținute de aceștia. Află în continuare cât plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru școala copiilor.

Cât plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru școala copiilor

David și Eva au rezultate foarte bune la învățătură, iar părinții lor se mândresc cu acest lucru. După cum spuneam, copiii vedetelor învață la o școală privată din Capitală, iar taxa anuală a acestei instituții de învățământ este destul de mare.

Cu toate acestea, când vine vorba de educația copiilor, banii nu contează pentru Andra și Cătălin Măruță. David și Eva sunt foarte încântați să meargă la școală, iar pentru cursurile urmate de aceștia, prezentatorul TV și cântăreața cheltuie anual câteva mii de euro.

Pentru educația copiilor lor, Andra și Cătălin Măruță scot anual mii de euro din buzunar

În anul școlar 2021-2022, taxa pentru înscriere la școala respectivă a fost de 1.150 de euro. Pe de altă parte, taxele anuale au pornit de la 11.500 euro și au ajuns chiar și la 12.500 euro.

Este important să menționăm faptul că, potrivit site-ului instituției de învățământ, taxa anuală include asistența academică, asigurarea elevilor și biblioteca digitală. În schimb, nu sunt incluse în taxe cărțile, uniformele, transportul și cateringul. Acestea se achită separat.

„Despre copiii mei pot să povestesc la infinit! Ca adulți, noi uităm cum ne-am format gusturile, personalitatea, valorile. Urmărindu-i pe ei cum cresc, văd cum descoperă lumea și rețin anumite informații, trag concluzii, iar abilitățile lor se dezvoltă treptat. Devin oameni mari cu fiecare zi care trece.

Este emoționant și revelator: eu și Cătălin ne vedem uneori în oglindă privindu-i pe Eva și David, pentru că ei fie ne seamănă în anumite privințe, fie ne imită comportamente”, spunea Andra, potrivit Libertatea.

Cât plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru școala copiilor
Cât plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru școala copiilor

Andra, despre relația cu Cătălin Măruță

Artista și prezentatorul de televiziune s-au căsătorit în urmă cu 14 ani. În cadrul unui interviu pentru VIVA!, Andra a vorbit despre relația cu Cătălin Măruță. Se pare că iubirea lor este din ce în ce mai puternică pe zi ce trece.

Conform spuselor artistei, de-a lungul anilor au existat mai multe momente frumoase în cuplu decât dificile. Andra susține că acest lucru se datorează faptului că ea și Cătălin își fac adesea declarații de dragoste și își arată sentimentele prin diferite gesturi.

„Am avut mai mult momente frumoase decât dificile, din moment ce suntem astăzi aici, împreună, ținându-ne de mână, la 14 ani de la căsătorie și la 16 ani de când ne-am îndrăgostit unul de celălalt. Este important că ne declarăm dragostea des, mai important este să ne și arătăm sentimentele prin gesturi multe.

Nu știu ce momente au fost dificile pentru că, fiind cu Cătălin alături, orice provocare mi s-a părut ușor de depășit. Și nu spun asta pentru că sună bine, chiar simt asta, că împreună trecem prin toate mai ușor, mai frumos”, a declarat artista pentru revista VIVA!.

Celebra cântăreață și-a dorit dintotdeauna o familie, iar după cum bine știm, dorința i s-a îndeplinit. Andra și Cătălin au un mariaj fericit și doi copii absolut minunați.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
8.1 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *