Cât timp petrece Ilinca Vandici în bucătărie, de fapt. „Fac și ciorbă, deserturi, friptură, pește”. Mărturisiri surprinzătoare VIDEO EXCLUSIV

”Chiar îmi face plăcere”

La prima vedere, Ilinca Vandici pare genul de femeie care nu se apropie deloc de bucătărie și că mai mult de câteva preparate de bază nu știe să facă. Lucrurile nu stau deloc așa, cu atât mai mult cu cât de când a devenit mamă a acordat o mare atenție alimentației fiului ei. Totuși, Ilinca Vandici recunoaște în exclusivitate pentru EGO.ro că gătitul nu este pasiunea ei numărul 1, însă dacă fiul ei, Zian, își dorește să intre împreună în bucătărie sau îi cere un anumit fel de mâncare, nu se dă în lături.

Ce preparate gătește Ilinca Vandici pentru fiul ei

Acum câțiva ani, în glumă, pe când era invitată de Andreea Mantea, în cadrul reality show-ului pe care îl avea la Kanal D, Ilinca Vandici i se confesa colegei sale că știe să facă un ceai delicios și doar cu asta o poate ajuta în bucătărie. Adevărul este însă cu totul altul.

 

De-a lungul timpului, prezentatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil!” a demonstrat că este un ajutor de bază pentru mama ei, atunci când venea vorba de preparatele tradiționale de Sărbători, dar nu numai.

”M-am răsfățat cumva în emisiunea Andreei Mantea. E normal că știu să gătesc, dar cum am spus întotdeauna, nu îmi place să stau foarte mult în bucătărie.

Fac asta dacă sunt cu Zian, de exemplu, și dacă gătim amândoi. Chiar îmi face plăcere. Și îi gătesc absolut orice își dorește. Am mai și pus pe Instagram.

Fac și ciorbă, fac și deserturi, fac și brioșe, fac și friptură, fac și pește. Adică știu să fac. Nu asta este problema. Nu am timp fizic să stau foarte mult în bucătărie și atunci, repet, dacă nu este o activitate care să-l includă pe Zian, sau așa, prefer să nu”, ne-a declarat Ilinca Vandici.

Citește și Ilinca Vandici rupe tăcerea. Ce a spus după ce ea și Andrei Neacșu au divorțat oficial, primele declarații!

”Când este nevoie, gătim”

Toate aceste priorități s-au schimbat complet de când a devenit mamă, astfel încât, dacă înainte îi plăcea să petreacă timp în bucătărie alături de mama ei și chiar să gătească pentru invitați, acum încearcă să-și gestineze timpul astfel încât să-i acorde lui Zian toată atenția de care are nevoie.

Mai mult, nici timpul de care dispune în timpul filmărilor pentru emisiunea ”Bravo, ai stil!” nu îi permite să fie la fel de activă și în bucătărie. Nu ar avea nici de ce, căci, din fericire, o are pe mama ei care o ajută în astfel de situații. Cu toate acestea, vedeta Kanal D mărturisește că nici nu se pune problema ca să nu știe ce să gătească pentru fiul ei sau să nu o facă atunci când Zian îi cere un anumit fel de mâncare.

”Prefer să fac altceva cu timpul respectiv. Să citesc sau să habar nu am. Dar bineînțeles că întotdeauna, când este nevoie, gătim, că de asta, până la urmă este necesar să fim acolo în casă lângă copiii noștri și să le oferim tot ce au ei nevoie”, a mai declarat Ilinca Vandici pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Citește și Trucul adoptat de Ilinca Vandici pentru a-și păstra silueta suplă: “Ăsta e secretul ultimei perioade din viața mea”. Ce nouă metodă are!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *