Cătălin Botezatu, mărturisiri incredibile despre relația cu mama sa. De ce îl ceartă aceasta: „În fiecare zi!” VIDEO EXCLUSIV

Ce vrea femeia care i-a dat viață să știe în fiecare zi

Cariera pe care Cătălin Botezatu și-a construit-o vorbește pentru el, căci nu este doar un cunoscut designer vestimentar, ci și un bun stilist! Acesta s-a bucurat mereu de proiecte de succes, care să îi pună talentul în valoare. În exclusivitate pentru Ego.ro, el ne-a vorbit despre femeia care l-a ajutat pentru a avea acest parcurs, mama sa. Starul a recunoscut că aceasta încă îl ceartă în fiecare zi.

Ce spune Cătălin Botezatu despre mama sa

Cătălin Botezatu se află printre cei mai cunoscuți creatori de modă și se bucură de o mulțime de fani. Atunci când vine vorba despre parcursul său, starul a ținut să îi mulțumească mamei sale, care a avut grijă să îl crească și să îi ofere o educație bună, fiind alături de el în fiecare clipă și în prezent, atunci când se află în țară:

“Mamei mele, atât! (n.r. îi mulțumește pentru carieră) Este bine! E tot timpul alături de mine, la bine și la greu! Îi mulțumesc și tatălui meu, firesc, dar mama m-a făcut, m-a crescut, m-a educat și îmi este alături în permanență atunci când sunt în țară!”

De ce îl ceartă

Totuși, cunoscutul designer vestimentar a recunoscut că femeia care i-a dat viață îl ceartă în fiecare zi, aceasta fiind atentă la tot ce face. Cătălin Botezatu a mărturisit că întotdeauna mama sa a ținut să aibă grijă de el, astfel că mereu îl sună sau îi dă mesaje atunci când este plecat din România:

“În fiecare zi! (n.r. îl ceartă) Nu mă ceartă, dar are grijă excesiv de mine, ca orice mamă! Nu știu, totuși, dacă orice mamă este așa, dar ea este “agresivă” cu timpul meu, cu ce fac! Este atentă dacă sunt OK, dacă nu sunt OK, dacă am mâncat, dacă nu am mâncat!

Este ușor exagerată, dar așa a fost întotdeauna! Când nu sunt lângă ea, la atelier, da! (n.r. îl sună și îi dă mesaje mereu) Încercăm să ne evităm! (râde) (n.r. când sunt împreună în atelier) Mă duc cu clientele în cealaltă zonă sau stau în birou!”

Citește și: Singura femeie pe care mama lui Cătălin Botezatu a vrut-o drept noră: “Pe celelalte le-a urât!”. Ce dezvăluiri a făcut despre Bianca Drăgușanu și surorile Gabor VIDEO EXCLUSIV

Câte premii a primit de-a lungul carierei sale

Cătălin Botezatu se bucură de o carieră strălucitoare și întotdeauna a avut grijă să aducă tot ce este mai bun atunci când vine vorba despre prezentările sale și hainele pe care le propune. Astfel, nu este de mirare că întotdeauna designer-ul a fost premiat. Acesta ne-a dezvăluit că are peste 300 de premii internaționale și naționale, fiind onorat de fiecare dată atunci când primește o disctincție pentru munca sa:

“Peste 300 de premii naționale și internaționale! Este loc întotdeauna pentru că ele reprezintă încununarea muncii mele și respect acest lucru, sunt mândru! Sunt onorat ori de câte ori primesc un premiu!”

Citește și: Cătălin Botezatu, detalii despre familia Versace. Ce a dezvăluit despre Donatella: “Extraordinar de exigentă!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Lovitură SUPREMĂ pentru Elena Udrea. Ce se întâmplă în închisoare
Continuă plecările din Antene! Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare nu mai apare pe post...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *