Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre copiii săi. Câți are, de fapt: “Am mai mulți decât crede lumea”

Scris de:

Redacția Ego

01 Sep. 2023

Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre copiii săi. Câți are, de fapt: “Am mai mulți decât crede lumea”

Cătălin Botezatu nu are nevoie de nicio prezentare. Este celebru, are toată lumea la picioare și nu duce lipsă de bani. Fiind de foarte mulți ani în lumina reflectoarelor, în jurul său au roit cele mai frumoase femei, de aici și curiozitatea fanilor despre copiii săi. Câți are, de fapt. Iată ce a dezvăluit creatorul de modă.

Câți copii are Cătălin Botezatu, de fapt

Invitat în podcastul Ilincăi Vandici, buna lui prietenă de la Kanal D, celebrul designer Cătălin Botezatu s-a deschis în fața ei, făcând dezvăluiri neeașteptate despre viața privată. La un moment dat, vedeta TV l-a întrebat câți copii are, de fapt, iar răspunsul lui a uimit pe toată lumea.

„Ilinca, tu știi câți am, dar am hotărât împreună cu aceștia să nu îi mai expun și să devină un subiect tabu, pentru că vor ajunge să fie subiectul tabloidelor, ei nu își doresc asta. Unul dintre ei a vrut, dar e o junglă și a văzut, l-am lăsat să se dea cu capul singur. Am mai mulți copii decât crede lumea, dar nu spun câți”, a explicat Botezatu.

Adevărul trist din viața celebrului designer

În continuare, designerul a punctat un adevăr trist: „Eu nu mă simt tată din păcate, lumea iar o să mă critice…Cel mai nasol e când spune cineva ”ești bunic”. Nu mă văd în postura de tată, dacă nu am fost obișnuit cu soție și așa.. nu mă simt. Nu că ai mei au fost reci, tocmai, tata și mama sunt oameni nemaipomeniți dar noi ne-am comportat ușor rece”.

De ce este nefericit

Cu toate că nu duce lipsa grijei de mâine, în același podcast, Cătălin Botezatu a spus că nu este 100% fericit: „În jurul meu au venit numai oameni care au avut un interes, că nu mă iubește o fată frumoasă și tânără pentru că sunt drăguț și manierat, 99% or să zică că nu m-am uitat unde trebuie. E foarte greu să răspund la întrebarea asta, sunt nefericit pentru că nimeni nu m-ar înțelege, intervine gelozia..chiar dacă aș lua-o cu mine, s-ar plictisi sau nu ar înțelege treaba mea. Am mai făcut asta, de exemplu am fost în locuri istorice, încercam să facem pe ghidul..spunea ”Hai să mergem în bazar, în mall”. Femeile din păcate..sunt superficiale, nu toate, și bărbații sunt, clar. Dar și bărbații sunt într-un fel, de câte ori n-am văzut într-un local cum ei întreabă chelnerii ”Auzi, cu ce mașină a venit fata aia?”, sau sunt mândri că umblă cu femei meritate. Femeia prin natura ei trebuie întreținută, că e amantă, că e soție, e cartea ta de vizită. Dacă femeia cu care tu te afișezi și ea nu e îmbrăcată bine, tu ești de vină, ești un zgârciob, tu te faci de râs”.

Mai demult, într-un alt interviu, creatorul de modă a mărturisit că are doi copii de care știe sigur, ambii băieți.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
7.3 35 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *