Cătălin Cazacu răspunde sincer: are sau nu iubită după despărțirea de Ramona Olaru? “Nu la mine în casă!” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre viața amoroasă

Cătălin Cazacu a fost alături de Cătălin Scărlătescu la lansarea celui mai nou proiect al său. Chiar dacă pe cei doi îi leagă o prietenie strânsă, prezentatorul de televiziune ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu are vreun talent ascuns atunci când vine vorba despre bucătărie. Ba chiar, acesta a dezvăluit că nu știe să gătească deloc.

Cătălin Cazacu: “Eu nu știu să gătesc, nu știu să fac un ou prăjit!”

Cătălin Cazacu a fost prezent la evenimentul de lansare a cărții de bucate online: “Grătar de călător”. Acesta și Cătălin Scărlătescu se bucură de o legătură de prietenie strânsă, având o mulțime de amintiri împreună. Prezentatorul de televiziune a explicat că l-a susținut pe amicul său în demersul noului proiect:

“În primul rând, nu îl susțin, îl iubesc! Am venit la ora aceasta până aici, 45 de minute am căutat parcare! Eu nu înțeleg cum trăiesc oamenii. Eu n-am mai trecut de piața Charles de Gaulle cred că de vreun an de zile. Eu nu știu cum trăiesc oamenii în acest oraș, am făcut 2 ore, a trecut viața pe lângă mine!

Înseamnă că îl iubesc dacă am venit până aici! Este unul dintre prietenii mei foarte buni, mă bucur că face chestia aceasta, că merge cu pasiunea lui mai departe! Ne leagă multe amintiri, mergem pe bărci, facem foarte multe excursii împreună! De mult timp i-am zis că este normal să îi inspiri pe alții care nu au talentul tău!”

“Sunt singurul concurent din istorie care a luat cuțitul de lemn!”

Totuși, Cătălin Cazacu nu se pricepe deloc atunci când vine vorba despre bucătărie. Vedeta de televiziune a explicat că nu știe să gătească, astfel că, atunci când a mers la “Chefi la cuțite”, a primit cuțitul de lemn:

“Eu nu știu să gătesc, nu știu să fac un ou prăjit, nu știu să fac nici cartofi prăjiți, deși îmi plac! Există un singur lucru pe care l-am făcut, când am fost chiar la “Chefi la cuțite”. Sunt singurul concurent din istorie care a luat cuțitul de lemn, adică cea mai proastă farfurie.

Am făcut o carne la tavă, dar am tăiat-o și am pus-o la tavă, deși cu o zi înainte, când am încercat să repet rețeta, mi-a explicat mama: “Iei carnea, pui tava, pui apă, pui sare și bagi tava la 180 de grade!”. Acum, eu fiind inginer de meserie, când am auzit 180 de grade, am luat tava și am întors-o! Atâta s-a putut! Cu rețete nu, nu pot să vorbesc!”

Citește și Pasiunea ascunsă a lui Cătălin Cazacu: ”Aș face dragoste cu Mădălina Ghenea”. În ce condiții s-ar putea întâmpla asta VIDEO EXCLUSIV

“Sunt singur de foarte mult timp”

În același timp, acesta ne-a explicat că, fiind singur de foarte mult timp, preferă să comande de mâncare. Cât despre gătitul la el acasă, Cătălin Cazacu nu susține respectiva activitate, având living open space:

„Eu sunt singur de foarte mult timp și viața m-a învățat că pentru cineva care stă singur de foarte mult timp cel mai confortabil lucru este să comanzi! Ajuți și economia, banii circulă, toată lumea este fericită! Sunt singur de foarte mult timp, de cât se știe!

Nici asta cu gătitul, cu așteptăm pe cineva să gătească nu este OK! Mie îmi plac spațiile deschise, la mine bucătăria este în același spațiu cu living-ul. Este mișto, din când în când, să mai gătească cineva îmbrăcată într-un pahar de vin! Dar prea multă găteală, nu la mine în casă!”

Citește și Cătălin Cazacu, despre momentul în care și-a sărutat colega, pe Natalia Mateuț: „Am o perioadă senzațional de bună din toate punctele de vedere, amoros și profesional”. Ce relație au de fapt VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *