Cătălin Moroșanu nu regretă că l-a refuzat pe Gigi Becali. Ce ofertă a primit: “Pe termen lung sunt sigur că aș fi avut doar de pierdut!” VIDEO EXCLUSIV

Sunt dezvăluiri incredibile

Pe când se afla la început de drum, Cătălin Moroșanu a fost sunat de consilierul lui Gigi Becali pentru a deveni bodyguard. Chiar dacă primea tot, bani, casă, mașină, fostul campion din ring a refuzat propunerea. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, el a explicat că nu regretă ce s-a întâmplat atunci, ba chiar consideră că, dacă mergea pe drumul respectiv, avea de suferit pe termen lung.

Cătălin Moroșanu, despre momentul în care a refuzat să fie bodyguard-ul lui Gigi Becali

Când locuia într-un cămin studențesc și abia începuse să apară la televizor, Cătălin Moroșanu a primit o ofertă pentru a deveni bodyguard-ul lui Gigi Becali. Totuși, el a refuzat-o. Aflat la avanpremiera de gala “Meg2 – Confruntare în adâncuri”, starul din sport ne-a mărturisit că nu
regretă alegerea făcută:

„Niciodată! Dacă m-aș fi dus bodyguard, nu mai eram ceea ce sunt în momentul de față, nu mi se mai lua interviu! Sunt momente în viață când ai de ales autostrada sau cărarea îngustă. Ca să te bucuri cu adevărat de viață și de reușita ta, trebuie să mergi pe calea cea grea, doar atunci poți să simți satisfacția și bucuria. Soția mea, antrenorul, mama, tata, prietenii m-au ținut acolo, au fost foarte importanți în această decizie. A contat și loialitatea față de antrenorul meu. Ar fi trebuit să las totul și să mă duc în altă parte. Contează foarte mult în viață să fii și loial, mai ales ca sportiv. Antrenorul este coechipierul tău, este singura persoană care stă în colț și îți dă sfaturi. Am mers pe această cale. Câteodată este greu să alegi: „Gata, sunt bogat, am casă, am vilă!”. Pe termen scurt poate că ai beneficii, dar pe termen lung sunt sigur că aș fi avut doar de pierdut!”.

L-ar refuza și acum pe Gigi Becali

Fostul campion din ring a dezvăluit că și în acest moment, dacă l-ar suna Gigi Becali, ar oferi un refuz. Mai mult, Cătălin Moroșanu a explicat că pune pasiune în tot ce face, fără să se gândească la banii care vin după: „Consider că am realizat foarte multe lucruri în acest moment, sunt foarte mândru, sunt antrenor, sunt foarte bucuros cu ce am realizat până în momentul de față! Eu vin de la antrenamente acum. O fac din pasiune și plăcere, nu o mai fac pentru bani! Banii vin de la sine atunci când faci un lucru din pasiune și plăcere, banii vin singuri! Nu trebuie să te gândești la bani: „Oare câți bani îmi dă omul respectiv?”. Dacă ai plecat cu această premiză, ești din prima pierzător!”

„Lumea se așteaptă să fii milionar dacă apari la televizor!”

De asemenea, Cătălin Moroșanu ne-a vorbit despre începuturile sale, când lumea deja îl recunoștea pe stradă sau în autobuz. Sportivul a explicat că multe persoane aveau impresia că, dacă cineva apărea la televizor, automat avea foarte mulți bani:

„Era nasol, ajunsesem prea devreme celebru, lumea începea deja să mă recunoască. Nu îmi permiteam să merg în fiecare zi cu taxiul, aveam câte 2 antrenamente pe zi, dimineața și seara. Mai mergeam pe jos, mai mergeam cu tramvaiul. Erau momente și momente. Țin minte că eram într-un autobuz și am auzit: „Uite-l pe Moroșanu!”. M-am înroșit la față! Toți copii ziceau: „Uite-l!”. Nu e vorba de figuri, e vorba de rușine, lumea se așteaptă să fii milionar dacă apari la televizor! E o percepție foarte proastă! Dacă aș fi trăit în America, poate! Dar, în România, trebuie să te mulțumești cu ce ai!”

 

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Scandalul momentului! Ce s-a aflat despre MILIONARUL pe care Halep îl iubeşte. Este îngrozitor pentru...
INCREDIBIL! Primele imagini cu noul iubit al Simonei Halep! E un milionar cu 25 de...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Ea este noua iubită a lui CRBL! Și-a găsit alinarea în brațele unei puștoaice, după...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun...
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Scandal în Paradis: Jennifer Lopez și Ben Affleck la un Pas de Divorț?
Meghan Markle și Prințul Harry Strălucesc în Prima Lor Vizită Oficială în Nigeria
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Carmen Grebenișan și Alex Militaru, discuții despre partaj după anunțul divorțului. Ce a dezvăluit vedeta:...
"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *