Cătălin Scărlătescu, despre cel mai nou proiect al său, alături de Costin Gache: “Nu ne-am gândit la bani” VIDEO EXCLUSIV

Ce le-a pregătit celebrul chef fanilor, după plecarea de la Antena 1

Cel mai nou proiect lansat de Cătălin Scărlătescu și Costin Gache, “Grătar de călător”, deja a captat atenția publicului. Cei doi au avut grijă să vină cu propuneri inedite pentru a bucura fanii care o încerce rețetele aflate în cartea digitală. În exclusivitate pentru Ego.ro, aceștia ne-au mărturisit că nu s-au gândit la bani atunci când au început colaborarea.

Cătălin Scărlătescu și Costin Gache, detalii despre cel mai nou proiect

Cătălin Scărlătescu și Costin Gache ne-au mărturisit că nu s-au gândit la câștigurile financiare atunci când și-au propus să lanseze “Grătar de călător”. Cei doi și-au dorit să facă un proiect din plăcere, pentru publicul larg, care să îi bucure pe toți cei fascinați de mâncare bună și băuturi inedite:

“Cătălin Scărlătescu: Eu vă spun un secret! Și așa o să mor milionar, de ce mai am nevoie de bani? Dumnezeule mare! Dacă am atâția prieteni cu mine, banii sunt maculatură! Nu e o aroganță, dar nu ne-am gândit la bani!

Dacă mă întrebi cât e cartea acum, nu am nici cea mai vagă idee! Băieții care au adunat toată informația și s-au ocupat de toată treaba aceasta știu mai bine! Noi nu ne-am gândit la bani! Ne-am gândit să facem ceva frumos, ceva spectaculos! (…)

Costin Gache: Cu siguranță, cred că de asta trăim cu toții! (n.r. pentru a face lucruri din plăcere)

Cătălin Scărlătescu: Ai copii?

Costin Gache: Nu am!

Cătălin Scărlătescu: Hai să ne apucăm să facem copii! Tu faci 2-3, eu fac câți pot, nu știu, unul acolo! (râde) E frumos să lași ceva în urma ta! Important este să lași niște amintiri plăcute! Când o să vezi fotografia cu Gache și Scărlătescu, să îți amintești că am făcut ceva pentru ziua liberă! Când sunteți acasă și sunteți liberi, luați cartea și vă uitați ce să gătiți și ce beți!

Dublați sau triplați cantitățile la băutură! La mâncare timpul e relativ, nu e așa comprimat ca la shaking! La shaking faci repede, dacă este bună băutura…noi am făcut doar băuturi bune, vă spun că nu am putut să filmez mai mult de 3 rețete pe zi!”

Costin Gache: Ne-am și distrat!”

Citește și Irina Fodor, despre schimbările care apar la Chefi la Cuțite, după plecarea lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu: „Totul este bine”. Ce relație are cu Gina Pistol, fosta prezentatoare a emisiunii VIDEO EXCLUSIV

Ce inspirație au avut

De asemenea, cei doi s-au lăsat inspirați de locurile pe care le-au vizitat în diferite vacanțe. Costin Gache a explicat că se gândesc să facă o continuare, mai ales pentru că acest proiect le-a plăcut foarte mult, iar oamenii pot să realizeze bucate și băuturi alese cu ajutorul lor:

“Cătălin Scărlătescu: Este foarte simplu, deschizi cartea și îți alegi ce vrei tu! Închizi ochii și te gândești dacă vrei la plajă, vrei zăpadă, vrei frig sau soare! Ai acolo tot ce trebuie!

Costin Gache: Exact așa este inspirația! Vorbim de locurile în care am călătorit. Să știi că am folosit într-o rețetă o combinație de muștar cu miere dintr-un sos, ceva cu vin roșu, rom și doar atât! O să vedeți în carte cum se face, dar este foarte interesantă! Ne-a plăcut așa mult ce am realizat și cu siguranță o să iasă ceva și în continuare!

Ne-am gândit că a fost foarte bine și trebuie să mai facem! A fost o plăcere pentru amândoi să facem asta, nu am simțit că venim la muncă! Nu am făcut asta pentru încasări! Cred că este important să faci lucruri pentru publicul larg, nu neapărat chestii complexe! Oamenii pot să înțeleagă combinația dintre ingrediente și cât de ușor este să faci ceva de bună calitate! Toți ne simțim bine când mâncăm și bem bine!”

Citește și Ce alimente nu consumă Doina Teodoru: „Am brusc această intoleranță”. Ce dezvăluie despre relația cu Cătălin Scărlătescu EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *