Câte tatuaje are Nicoleta Nucă. Primul și l-a făcut la 16 ani, de mână cu mama ei. „Când a aflat tata a fost un pic de jihad” VIDEO EXCLUSIV

Nicoleta Nucă a dezvoltat o mare pasiune pentru tatuaje

Nicoleta Nucă a dezvoltat o mare pasiune pentru tatuaje, având în clipa de față 12 desene pe corpul ei. Fiecare tatuaj înseamnă ceva pentru ea și, pe lângă poveste, este făcut și după ideile artistei. Toată pasiunea aceasta a descoperit-o la 16 ani, atunci când și-a făcut și primul desen. Cum era minoră, cântăreața a fost nevoită să meargă de mâncă cu unul dintre părinți. Nicoleta Nucă a mărturisit pentru EGO.ro că a mers alături de mama ei și că a încercat un an de zile să ascundă tatuajul de tatăl ei, care era total împotriva acestor decizii.

Nicoleta Nucă, despre pasiunea ei pentru tatuaje: „Nu cred că mă opresc aici”

Ultimul tatuaj al artistei, cel de-al doisprezecelea, este făcut mai mult din dorința de a avea unul mare, la vedere, care să-i acopere toată mâna și să se continue și pe spate.

„E gata până la umăr. Nu cred că mă opresc aici. Mai am niște chestii pe care vreau să le fac la brațul drep, mai am un alt tatuaj pe care vreau să-l continui, dar momentan încă nu am reușit să transpun în realitate ceea ce am eu în cap. Nu mă ajută nici capacitățile mele de pictoriță. Adică știu să desenez dar nu atât de bine încât să pot să creez pe foaie ceea ce văd în cap. Mi-e foarte greu că nici nu știu să explic ce aș vrea să-mi tatuez. Nu am idee. Am încercat în toate felurile, să fac schiță, desene, explicat, cântat, dansat, ce vrei tu, dar nimic. Așa că am zis că înseamnă că nu este încă momentul. Am învățat să aștept momentele potrivite pentru tatuaje”, a povestit artista, completând că nu crede că va veni ziua în care să spună că se oprește și că nu mai vrea niciun alt tatuaj. „Voiam să zic că am terminat și mă opresc cu tatuajele, dar ar însemna să mint. Nu am cum. O dată ce a intrat „microbul” în tine, asta a fost”.

„Am purtat un an întreg doar chestii cu spatele acoperit”

Profitând de faptul că a avut o relație specială cu mama ei și că au reușit încă din copilăria artistei să fie cele mai bune prietene, Nicoleta a convins-o pe cea care i-a dat viață să își dea acordul pentru a-și face primul tatuaj.

„Primul meu tatuaj l-am făcut la 16 ani, cam pe acolo. L-am făcut pe ascuns, bineînțeles. Mă rog, pe ascuns de tata, că mama știa. Am mers cu mama de mână la salon, la tatuaj. Ea a mers cu mine. Mama a fost mereu foarte tânără ca spirit și cumva m-a lăsat să-mi exprim personalitatea și gândirea, pe când tata era opusul ei în multe privințe. Atunci noi amândouă am decis, am complotat cum a spus el ulterior, că am complotat în secret, ne-am aliat și am făcut acest tatuaj pe spate”, a povestit Nicoleta pentru EGO.ro, completând că abia după ce și-a făcut desenul permanent s-a gândit cum să îi spună asta și tatălui ei. „Tatuaj pe care l-am ținut ascuns un an de zile. Am reușit. Nu vrei să știi că am purtat un an întreg doar chestii cu spatele acoperit, să nu se vadă niciodată spatele gol. Cel puțin cât era tata prin preajmă, că așa la plajă, când nu era el nu aveam o problemă, dar el să nu vadă și să nu știe. Până într-un moment, când nu mai știu, total întâmplător a întrezărit ceva și aia a fost. Bineînțeles că a fost un pic de jihad, dar asta este. Eram totuși încă minoră. Într-un final s-a liniștit și mi-a zis că mă roagă să nu-mi mai fac și altele”.

Nicoleta Nucă, tatuaje
Nicoleta Nucă, tatuaje

„După 11 tatuaje a înțeles că nu are cu cine să vorbească”

Cu toate că pe celelalte tatuaje le-a făcut după ce a devenit majoră, problema cu tatăl ei a dispărut abia de curând, când bărbatul a înțeles că nu are nicio șansă să fie ascultat.

„10 tatuaje mai târziu are aceeași rugăminte. Pe celelalte le-am făcut mai târziu, când eram deja majoră. După primul tatuaj un pic mai mare, tata iar se ruga de mine să nu îmi fac mai multe că totuși sunt domnișoară. Îi spuneam că nu îmi mai fac, dar nu mă puteam abține. După 11 tatuaje a înțeles și el că nu are cu cine să vorbească”, ne-a mai spus artista.

Chiar dacă mama ei a susținut-o în toate alegerile și o face în continuare, nu a fost la fel de deschisă provocărilor și nu și-a dorit niciodată să aibă un tatuaj asemenea fiicei sale.

„Nu prea sunt adepta tatuajelor pereche. Nici în general. Am o chestie a mea. Nici tatuaje cu inițiale sau cu numele cuiva, data de naștere, cum au multe persoane, nu îmi place. Nu sunt genul ăla. Nu judec, Doamne ferește, dar eu nu sunt genul ăla. Eu mă țin de tatuajele mele, de nebuniile mele din cap”, a mai completat Nicoleta pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.