Câți bani cheltuie Selly pe lună. Suma e fabuloasă, foarte puțini români și-ar permite asta

Selly, mai sincer ca niciodată, într-un interviu recent
Câți bani cheltuie Selly pe lună. Suma e fabuloasă, foarte puțini români și-ar permite asta

Declarația uimitoare a lui Sellly! Cel mai urmărit vloger din România a dezvăluit câți bani cheltuie în fiecare lună. Suma este de-a dreptul fabuloasă. În doar câteva luni își poate cumpăra un apartament cu banii jos.

Câți bani cheltuie Selly pe lună

Andrei Șelaru sau Selly, pe numele său de scenă, este unul dintre cei mai urmăriți influenceri de la noi. Este vlogger, cântăreț și actor, iar pe rețelele de socializare a are milioane de urmăritori. Numai canalul său de YouTube numără peste 3,2 milioane de abonați.

Încasările din contracte de publicitate și tot felul de proiecte, printre care și producție de film și muzică, sunt și ele pe măsura notrietății sale. Însă nici cheltuielile vlogger-ului nu sunt mai prejos.

Selly a fost invitat recent la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Riffai”, acolo unde a vorbit deschis inclusiv despre subiectele care țin de viața personală. Una dintre întrebările adresate de moderatoare a fost despre banii pe care îi cheltuie în fiecare lună. Iar artistul a răspuns sincer:

„Pe plan personal, excluzând cheltuieli de producție, costurile pe care le au firmele mele, cred că între 10.000 și 20.000 de euro pe lună. N-aș ști să spun o sumă exactă. Cu siguranță mult, însă sunt sume pe care mi le permit și încerc să fiu pe cât posibil cumpătat.

Poate nu pare după sume, însă în momentul în care te obișnuiești cu un anumit stil de viață, tinzi să îl menții și banii se cheltuie mai ușor decât ai crede. De fiecare dată, dacă eu mă gândesc, oare câți bani am cheltuit luna trecută, am un răspuns mai mic, decât atunci când verific efectiv extrasul de cont, pentru că cheltuielile se adună foarte ușor, dar încerc să fiu cât de cumpătat posibil.”, a declarat Selly.

Pe ce cheltuie Selly aceste sume

Vloggerul a continuat dezvăluind care sunt lucrurile pe care dă atâția bani.

„Cheltui bani pe mâncare, pe chirie, pe vacanțe, pe transport, pe benzină. Am o viață destul de plictisitoare dacă cineva ar fi să urmărească ce fac într-o zi, nu s-ar gândi că aș cheltui sume atât de mari de bani.”, a mai spus acesta, dezvăluind totodată cum arată o zi din viața lui.

„Într-o zi obișnuită din viața mea mă îmbrac, mă duc la birou, stau acolo până seara, mănânc la restaurant o dată sau de două ori, vin acasă și mă culc. Așa arată o zi obișnuită din viața mea. Am puține vacanțe pe an, însă iată că costurile astea se adună.”

Citește și: „Decizia radicală luată de Selly după succesul uriaș ca producător de film: „E un job stresant”. Ce planuri are acum VIDEO EXCLUSIV

A renunțat la facultate: „M-am lăsat de facultate înainte cu nici trei ore din prima zi”

Deși a luat examenul de Bacalaureat cu o notă foarte mare, 9.50, în 2020, și s-a înscris la Tiffin University, la facultatea de business care are filială și în București, chiar înainte de a începe cursurile, Selly a renunțat la studii.

Adrei Șelaru și-a motivat decizia spunând că pierdea foarte mulți bani, dar și timp.

„Eu de fapt nu am mai fost niciodată la facultatea Tiffin. Am rămas în foarte bune relații cu deținătorul acestei facultăți, omul care a adus-o în România, suntem prieteni foarte buni și în ziua de astăzi. Adevărul este că m-am lăsat de facultate înainte cu nici trei ore din prima zi, în momentul când am realizat cât de mult timp mi-ar mânca să urmez această facultate.

Oamenii merg la facultate să se specializeze în domeniu, pe care să îl învețe să îl aplice la locul de muncă, să facă societatea un loc mai bun. Eu am avut norocul ca de la o vârstă foarte fragedă să îmi găsesc deja un drum și nici o facultate nu ar fi putut să mă învețe cum să îmi fac treaba mai bine în ceea ce făceam.

Mai mult decât atât, în 2020, în luna acelui an în care trebuia să încep facultatea, aveam agenda plină, la fel cum o am în ziua de astăzi, aveam deja angajați care depindeau de mine, foarte multe proiecte în paralel și oportunități de care doar trebuia să îmi fac timp. Atunci aveam nevoie de mai mult timp, nu de mai puțin.

Aveam deja afaceri și probleme în afaceri. Nu îmi permiteam luxul de a merge la o facultate să discut probleme ipotetice, în contextul în care eu aveam probleme reale de zi cu zi de rezolvat în propriile mele afaceri. Consider că a fost cea mai bună decizie să nu urmez cursurile acelei facultăți.”, a mărturisit Selly.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *