Catinca Roman, despre starea de sănătate a mamei sale și relația cu Oana. Petre Roman nu s-a interesat de situația fostei soții VIDEO EXCLUSIV

Detalii mai puțin știute

Mioara Roman se află internată într-un cămin de bătrâni, unde se bucură de îngrijire din partea unor medici extraordinari. Catinca Roman ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru Ego.ro, cum se simte mama sa, punctând că a fost căutat mai mult timp un azil potrivit. Fiicele sale au vrut să se asigure că aceasta are parte de tot ce este mai bun. Mai mult, ea ne-a explicat că nu refuză o împăcare cu sora ei, Oana.

Catinca Roman, despre starea Mioarei Roman

Cazul azilelor groazei a stârnit multe reacții printre români. Catinca Roman ne-a vorbit despre acest aspect, punctând că există locuri unde bătrânii pot să fie îngrijiți, însă nu au acces la acestea din punct de vedere financiar. De asemenea, fiica Mioarei Roman ne-a spus cum se simte mama sa, în aceste momente:

„Mama este staționară. Din păcate, boala de care suferă duce la anumite comorbidități. Pe de altă parte, are și o vârstă, deci aceste comorbidități există și sunt firești. Acum, important este să fie cât mai bine îngrijită și să aibă o calitate a vieții cât mai crescută. Am căutat ceva. (n.r. un loc potrivit pentru Mioara Roman) Din fericire, cunoaștem mulți oameni, deci am adunat sfaturi din mai multe părți, am fost și am văzut mai multe locuri. Însă, problema rămâne tot la sistem. Marea majoritate a oamenilor nu au acces din punct de vedere financiar la un azil unde oamenii sunt bine îngrijiți. Există și la noi! Problema este că statul nu oferă această asistență socială, care ar trebui să fie oferită, ținând cont de faptul că mulți dintre cei în vârstă sunt cei care au ținut țara pe picioare. Eu cred că merită să aibă o bătrânețe liniștită și fericită!”

Citește și De ce s-a rupt prietenia dintre Catinca Roman și Loredana Groza: “M-a aruncat la gunoi”. A povestit, dezamăgită, tot ce s-a întâmplat

Mioara Roman a fost mutată dintr-un alt azil

Mai mult, Catinca Roman, prezentă la Soirees de la Mode 32, eveniment organizat de Alin Gălățescu, a punctat că nu s-a speriat atunci când a auzit de situația legată de azilele groazei, mai ales pentru că îi cunoaște pe cei care o îngrijesc pe mama sa. Astfel, Mioara Roman se bucură de servicii de bună calitate:

„Nu, nu m-a speriat, îi cunosc pe cei de acolo. Mama înainte a mai fost într-un azil unde a fost la fel de bine îngrijită. Am mutat-o din alte rațiuni, din rațiuni legate de fizioterapia pe care trebuie să o facă. Însă, sunt oameni foarte OK, care se ocupă și au acest gen de business. Este chiar foarte bine.”

Ce spune de Oana și Petre Roman

Catinca Roman este deschisă la o împăcare cu sora ei, Oana Roman. Atunci când vine vorba despre Petre Roman, ea a spus că acesta nu s-a interesat de starea mamei sale:

„Din partea mea, da, oricând! Nu pot să vorbesc în numele ei, dar din punctul meu de vedere, normal, mi se pare firesc. (n.r. e deschisă către o împăcare cu Oana Roman) Eu nu țin legătura cu el, nu am ținut-o. (n.r. cu Petre Roman) Din câte am înțeles de la sora mea, nu. (n.r. nu s-a interesat de starea Mioarei Roman)”

Citește și “Am fost foarte dezamăgită”. Catinca Roman rupe tăcerea. Gestul făcut de tatăl vitreg, Petre Roman, care a marcat-o

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
3.8 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *