Ce a apărut pe mormântul Stelei Popescu, la 6 ani de la moartea acesteia. Toți au rămas impresionați

Artista s-a stins din viață pe 23 noiembrie 2017.
Ce a apărut pe mormântul Stelei Popescu, la 6 ani de la moartea acesteia. Toți au rămas impresionați

Stela Popescu, una dintre cele mai iubite actrițe de la noi din țară, a decedat la vârsta de 81 de ani, în propria casă. Fiica adoptivă a artistei, Doina Maximilian, a găsit-o prăbușită în incinta casei din Capitală, acolo unde locuia singură. Au trecut șase ani de atunci, iar mormântul Stelei Popescu este tot timpul plin de flori.

Ce a apărut pe mormântul Stelei Popescu

Stela Popescu a decedat pe 23 noiembrie 2017 la vârsta de 81 de ani. Celebra actriță a fost găsită moartă în curtea locuinței sale din București. O vecină a mărturisit atunci că aceasta a dat semne de slăbiciune în ziua în care a murit.

„Mi-a spus că se simte puţin rău. Eu am şi administraţia blocului şi i-am spus şi de chitanţe şi zice: Dragă, ştiu, dar mă simt puţin rău şi am ajutat-o. Avea un diabet, descoperise acum vreo 4 ani”, a povestit o vecina.

Fiica adoptivă se îngrijește de cavoul artistei

Au trecut aproape șase ani de atunci, iar mulți au fost impresionați de cum arată mormântul Stelei Popescu acum. Conform Cancan.ro, florile nu lipsesc de pe cavoul acesteia, la fel ca și iconițele. Se pare că cea care se ocupă de tot este chiar Doina Maximilian, fiica adoptivă a actriței. Cu toate că mulți au criticat-o dur, aceasta se îngrijește de mormântul mamei sale.

Citește și: Cum i-a visat Olga Bălan pe Stela Popescu și Alexandru Arșinel: „Tocmai din dragostea pe care o aveam pentru ea”. Gestul incredibil făcut în semn de apreciere VIDEO EXCLUSIV

De ce actrița nu a rămas însărcinată

Stela Popescu a adoptat-o pe Doina Maximilian în timpul căsniciei cu Puiu Maximilian. Atunci, nepoata lui avea doar 16 ani, dar actrița a decis să o trateze la fel ca pe fiica sa. Cât timp a trăit, artista nu a avut copii biologici.

“Eu nu mi-am dorit copii. Nu știu de ce nu mi-am dorit copii, ador copiii. Am avut teamă de durere întotdeauna. Și acum mi-e teamă de durere, mi-e frică de durere. Am avut la 5 ani o operație la cap, m-a mușcat un păianjen otrăvitor și m-au operat pe viu, că era război și probabil că de atunci am rămas înfricoșată. De la 16 ani am luat o nepoată de-a lui (n.r Puiu Maximilian) și am crescut-o. Acum are 60 de ani. Deci eu am avut copil toată viața”, povestea Stela Popescu, pentru “Xtra Night Show”.

Citește și: A murit actrița Adina Cristescu. Aceasta avea 56 de ani, ce s-a aflat despre cauza morții. Apropiații sunt îngenuncheați de durere

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *