A murit actrița Adina Cristescu. Aceasta avea 56 de ani, ce s-a aflat despre cauza morții. Apropiații sunt îngenuncheați de durere

Scena teatrului românesc a mai pierdut o stea.
A murit actrița Adina Cristescu. Aceasta avea 56 de ani, ce s-a aflat despre cauza morții. Apropiații sunt îngenuncheați de durere

Lumea filmului românesc este întristată de trecerea în neființă a talentatei actrițe Adina Cristescu, cunoscută pentru rolurile sale remarcabile în filme precum „4 luni, 3 săptămâni și 2 zile” și „Aferim”. Ea a părăsit această lume la vârstă de 56 de ani, lăsând în urmă o moștenire artistică impresionantă și amintiri durabile în inimile spectatorilor.

Colegii și apropiații sunt șocați de pierderea artistei

Adina Cristescu a decedat ieri, la vârstă de 56 de ani, iar colegii și apropiații artistei au fost profund șocați de vestea pierderii sale. Marian Râlea, o prezență cunoscută și iubită în lumea teatrului și a actoriei, a transmis un mesaj pentru actrița care a părăsit această viață prea brusc.

„Azi a plecat dintre noi spre Împărăția cea Albă actrița Adina Cristescu. Un talent al generației sale, recunoscut de regizorii Radu Jude, Cristi Puiu și alții.

Adina Cristescu a fost un mare prieten de suflet, un tovarăș de drum lung. A trăit cu sinceritate și modestie ca o candelă care i-a luminat și încălzit pe cei din preajma sa. Un adevărat prieten.

Cei mici și cei mari care au fost la teatrul Abracadabra o să-și aducă aminte cu drag de Buna Poveștilor! Întreaga echipă a teatrului este alături de familie în aceste momente de grea încercare și durere.

Te vom iubi mereu, draga noastră prietenă. Dumnezeu să te odihnească!”, a transmis Marian Râlea, cu regret, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Actrița Camelia Mitoșeru, despre presupusa rivalitate cu Stela Popescu, la cinci ani de la decesul ”Reginei comediei”: ”Ne pupam, ne îmbrățișam, nu eram false!” EXCLUSIV

Care a fost cauza decesului

Vestea tragică a trecerii în neființă a Adinei Cristescu a fost comunicată de către colega sa de breaslă, actrița Elvira Deatcu, prin intermediul platformei Instagram. Într-un mesaj profund emoționant și plin de durere, Elvira Deatcu a împărtășit această veste tristă cu publicul.

A murit actrița Adina Cristescu

„Adina mea dragă. “Stăncuța” noastră deșteaptă, curajoasă, nebună, plină de umor, acidă, peste măsură de generoasă, de empatică, cu ușa casei deschisă (la propriu) permanent, pentru oricine avea nevoie de un sfat, o consolare, un acoperiș, o omletă sau…o carte bună… Ai plecat prea curând, prietena mea neprețuită!Deja îmi lipsești!…”, este mesajul transmis de Elvira Deatcu, prin care a anunțat decesul Adinei Cristescu.

Vezi și: Văduva lui Leo Iorga iubește din nou, la trei ani de la decesul artistului. Ce spune fiul Paulei Iorga despre bărbatul care i-a furat inima: ”Mama merită să fie fericită!” EXCLUSIV

Până în prezent, cauza decesului Adinei Cristescu rămâne necunoscută. La vârsta de 56 de ani, această actriță talentată și-a găsit sfârșitul, dar detaliile suplimentare despre circumstanțele trecerii sale în neființă nu au fost încă dezvăluite.

Adina Cristescu, o carieră de succes

Pe lângă inconfundabila ei interpretare în rolul „Buna Poveștilor”, Adina Cristescu a obținut recunoaștere și în alte producții notabile, cum ar fi „Cenușa păsării din vis” (1989), „Prea târziu” (1996), „4 luni, 3 săptămâni și 2 zile” (2007), „Trenul foamei” (2010), și „Aurora” (2010).

Acest palmares bogat subliniază contribuția semnificativă a Adinei Cristescu la patrimoniul artistic al României.

Te poate interesa și: Fratele Mădălinei Manole, mesaj sfâșietor la 13 ani de la moartea artistei. Te va emoționa sigur

Trecerea ei în neființă lasă în urmă o imensă tristețe în rândurile lumii teatrale, cinematografice și a celor implicați în realizarea scenariilor și regiei, deoarece actrița a fost cu adevărat o figura importantă în peisajul artistic al țării.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câți copii are Florin Piersic, de fapt
7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *