Ce a făcut Andreea Antonescu cu toate hainele din perioada Andre: “Nu mai am nici casete!” VIDEO EXCLUSIV

Ce a păstrat, de fapt

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au inspirat numeroase fete prin ținutele pe care le-au purtat în perioada în care trupa Andre provoca isterie. Ținând cont că multe tendințe s-au întors în prezent, multe fane se întreabă dacă mai există piesele vestimentare pe care le afișau acestea pe scenă, în trecut. În exclusivitate pentru Ego.ro, cântăreața ne-a spus ce s-a întâmplat cu hainele respective.

Andreea Antonescu, despre hainele pe care le purta în perioada Andre

Chiar dacă are câteva bijuterii pe care o să le dăruiască fiicelor sale, Sienna și Victoria Venice, Andreea Antonescu ne-a mărturisit că mai are doar un singur sacou din perioada Andre. Vedeta a făcut cadou piesele vestimentare pe care le purta în diferite spectacole:

“Am câteva bijuterii care merg date din generație în generație! Mă gândeam și la piesele vestimentare și la întrebările pe care mi le adresează oamenii în general, dacă am păstrat haine de acum 20 de ani și ce părere au fiicele mele de acest lucru. Nu am păstrat haine, dar am câteva bijuterii pe care să le pot lăsa moștenire!

Mai am un singur sacou de piele, roșu. (n.r. din perioada Andre) Îmi pare rău pentru că trend-ul anilor 2000 este acum în vogă, dar ce să faci, asta este! Toți am fost tineri! Le-am dat cadou fanilor înfocați din perioada respectivă. Eu nu mai mai am nici casete din perioada respectivă. Am primit înapoi de la fani material din perioada aceea, recent!”

Citește și: Trupa André a avut avion privat? Ce spune Andreea Antonescu despre acest zvon și toate încasările din perioada lor de glorie VIDEO EXCLUSIV

Cum își gestiona pe atunci banii

De asemenea, Andreea Antonescu a punctat că se afla la o vârstă mult prea fragedă pe când începuse deja să câștige bani. Astfel, de gestionarea câștigurilor se ocupa tatăl ei, care a învățat-o să prețuiască partea financiară:

“Bogăție sufletească am avut toată viața mea, valori morale la fel! M-au caracterizat! Nu știu să răspund în momentul acesta la întrebare pe un singur considerent, eram mică! Era absolut anormal ca în perioada respectivă, la 13, 14 sau 15 ani, să gestionez venitul care mi se cuvenea! Tata se ocupa! Nu mergeam cu mai mult de 5.000 de lei vechi la școală cu care puteam să îmi cumpăr două croissante!

Nu mi-a lipsit nimic acasă, dar aceasta era metoda tatălui meu! Având tot ce îmi trebuie, voia să învăț să învăț să prețuiesc și să apreciez banii, mai ales pe cei munciți de mine. Nici în momentul de față nu cred că i-aș da Siennei, fiind mai mare și aflându-se oarecum la vârsta la care eram și eu atunci, un acces nelimitat la bani.

Nu mi se pare tocmai sănătos mental pentru un copil! La urma urmei, îmi doresc un copil sănătos, care să devină un adult fericit, împlinit! Să înțeleagă despre ce e viața și că nu neapărat caroseria este tot ce contează!”

Citește și: Cum și-a câștigat Andreea Antonescu primii bani și ce a făcut cu ei: „Aveam 6 ani”. Ce înțelegere a făcut cu tatăl ei pentru a deveni cântăreață VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *