Ce a făcut Iana Novac cu ‘averea’ din perioada A.S.I.A.: “Nu vindem nimic!”. Detalii surprinzătoare după 17 ani de la separarea trupei VIDEO EXCLUSIV

Cine a convins-o să le păstreze

După mai bine de 17 ani de la separarea trupei A.S.I.A., Anca Neacșu, Sorana Darclee, Anemona Niculescu și Iana Novac au revenit în atenția românilor, susținând concerte pentru a le reaminti tuturor de piesele pe care toți le fredonam în trecut. În exclusivitate pentru Ego.ro, cântăreața a punctat că are toate hainele din perioada în care trupa era un adevărat fenomen și nu se gândește să le vândă.

Iana Novac a păstrat hainele pe care le purta la concertele A.S.I.A. din trecut

Iana Novac, care a urcat pe scenă pentru concertul caritabil „Împreună pentru Ana Mardare”, nu și-a schimbat silueta de-a lungul anilor, astfel că încă mai poartă haine pe care le afișa, în trecut, în spectacolele A.S.I.A. Vedeta ne-a dezvăluit că fiica ei, Erika, se bucură de faptul că poate să își aleagă piese vestimentare deținute de mama sa:

“Eu port haine din perioada respectivă! La dimensiuni nu m-am schimbat, la gusturi nu m-am schimbat! Am multe haine din perioada aia! Sigur, Erika a intrat de mult în șifonierul meu! În fiecare zi ia câte una, câte alta. O vâd când o mai iau de la școală: “Te-ai îmbrăcat în pantalonii mei?”.

Îmi zice: “Nu mi-ai zis că tot ce este al tău este și al meu?”. Chiar dacă perioada A.S.I.A. a fost cu mulți ani în urmă, parcă a fost ieri! Atât de repede trece timpul! Nu mă văd schimbată absolut deloc! Poate am devenit ușor mai melancolică, poate m-am schimbat la gusturi în materie de muzică, dar parcă nu a trecut timpul deloc!”

Citește și Iana Novac, dezvăluiri despre căsnicia de 20 de ani cu Octavian Dobrotă. Cum a fost prima întâlnire cu soțul ei: “Vorbeam cu dumneavoastră” VIDEO EXCLUSIV

Cine nu a lăsat-o să renunțe la piesele vestimentare

Mai mult, Iana Novac ne-a mărturisit că mama ei nu a lăsat-o să renunțe la vreo piesă vestimentară pe care o purta în trecut la concertele A.S.I.A., astfel că fiica ei o să se bucure de aceste haine. Ba chiar, nici Anca Neacșu, Sorana Darclee și Anemona Niculescu nu au dat altcuiva costumele din trecut:

“Le am pe toate! Nu se mai poartă acum, dar le-aș purta! Sunt toate în pod la mama mea. Eu le-am strâns, le-am împachetat și am zis să le dăm! Ea, ca o mamă și ca o bunică adevărată, strânge totul! A zis: “Tot strângem! Facem pachete și le punem în pod! Într-o zi, Erika o să le îmbrace! Eu am tot! O să pună Erika mâna pe tot! Nu dăm, nu vindem nimic!

Și colegele mele au costumele și toate hainele în șifoniere! Avem și pijamalele celebre! Am vrut să facem un set de pijamale exact în culorile respective, dar ce să mai facem dacă le avem? Nu avem ce să mai facem! Atunci, am venit cu pijamale albe la concertul nostru, dar tot pijamale erau!”

Citește și Iana Novac, dezvăluiri despre reuniunea trupei A.S.I.A. Ce a spus despre neînțelegerile cu Irina Nicolae: „Fetele au sunat-o, ea nu a răspuns la telefon” VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *