Iana Novac, dezvăluiri despre căsnicia de 20 de ani cu Octavian Dobrotă. Cum a fost prima întâlnire cu soțul ei: “Vorbeam cu dumneavoastră” VIDEO EXCLUSIV

Ce a crezut când l-a văzut prima oară

Iana Novac și Octavian Dobrotă au împlinit 20 de ani de la căsnicie, iar relația lor merge perfect! Cei doi și-au construit o familie frumoasă și au doi copii împreună, pe Erika și Alexandru. Vedeta și-a amintit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre primele întâlniri cu partenerul său, care i-a fost profesor de canto. Mai mult, ea ne-a zis ce părere are despre ideea de a deveni mămică pentru a treia oară.

Iana Novac, detalii despre soțul ei

Iana Novac și-a amintit că prima întâlnire pe care a avut-o alături de tatăl copiilor săi, Octavian Dobrotă, a avut loc în parc:

“Foarte bine! Merge totul bine, minunat (n.r. după 20 de ani de la căsnicie)! Nu m-a dus nicăieri, am fost într-un parc! Frumos era parcul, acum nu îmi mai place (râde)! Era totul minunat, superb, mai frumos de atât nu se putea! Noi suntem niște oameni simpli, normali! Chiar îi spuneam lui Tavi: ‘Știi că acum, dacă am fi la început, nu știu dacă mi-ar mai plăcea cam tot!’”.

La ce s-a gândit prima oară când l-a văzut

De asemenea, Iana Novac și Octavian Dobrotă au avut același gând în momentul în care s-au văzut pentru prima oară. Cu toate acestea, artista a punctat că nu a fost dragoste la prima vedere, mai ales pentru că bărbatul îi era, pe atunci, profesor de canto:

“Prima oară când l-am văzut pe soțul meu am zis: “Doamne, ce semănăm! Avem același zâmbet!”. După ani mi-a mărturisit că și el a avut aceeași senzație când m-a văzut pe mine și a zis: “WOW! Ce seamănă cu mine!”. A fost predestinat, nu chiar dragoste la prima vedere! Eu am nutrit sentimente profesionale față de profesorul meu de canto, căci a fost profesorul meu de canto! Aveam un respect enorm, vorbeam cu dumneavoastră! Pentru mine a fost o descoperire umană, profesională, ca și cântăreț mi se părea fabulos! Îmi povestea despre operă, tenori, soprane. A fost fascinant! După care, ușor, ușor, s-a transformat într-o poveste de dragoste! Ba da (n.r. face glume pentru faptul că
îi spunea ‘dumneavoastră’)! Zice: “Mai ții minte când vorbeai cu dumneavoastră cu mine? Acum, uită-te!”.”

Ce spune despre al treilea copil

Ba chiar, Iana Novac a explicat că familia ei este completă, având parte atât de o fetiță, cât și de un băiețel. Chiar dacă artista și-ar dori să devină din nou mămică, copiii ei nu vor încă un partener de joacă:

“Nu ne gândim la încă unul! Îmi plac enorm copiii, m-am îndrăgostit de la nașterea Erikăi profund de ei! Dacă ar fi după mine, aș avea casa plină de copii, doar că nu este așa de simplu cu ei, chiar dacă am ajutoare, mama mea este lângă mine, părinții mei ne ajută! Mie mi-ar plăcea foarte mult, dar copiii mei nu își doresc frățiori! Sunt foarte egoiști și nu vor să ne împartă! Dacă ar fi după mine, eu aș fi pregătită! Erika nu vrea, reacționează urât ori de câte ori aude! Nu vrea să ne împartă, a zis că este suficient că ne-a împărțit cu Alexandru. Părinții mei sunt vecinii noștri! Suntem vecini de case și este superb! Suntem împreună, dar separat. Sunt în permanență cu noi, când plecăm ne ajută cu copiii, care rămân pe mâini bune! Cei mici au un regim de viață sănătos, mănâncă bine, dorm bine, se vede! Nu (n.r. nu s-a gândit la bonă)! Erika este foarte talentată, face școala de muzică, face pian, face canto, este o mică artistă, deja a cântat în concertele mele! Apropo, pe 6 martie fac un alt spectacol, “Ianna Novac – Orice femeie frumoasă”. Acesta este și numele unei piese, scrisă de marele Eugen Doga, care o să fie în spectacolul meu. Vă invit să vă pregătiți de o seară plină de muzică adevărată! O să am și un artist internațional invitat! Cu siguranță va cânta (n.r. fiica ei). În toate concertele, Erika este prezentă!”

Vezi De ce Cătălin Botezatu este supărat pe noua generație de designeri

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *