Ce a pățit Nicole Cherry în timpul unui concert: „Lovitura a fost destul de puternică!” VIDEO EXCLUSIV

Ce a dezvăluit despre cariera ei

Nicole Cherry a devenit cunoscută în 2013, la vârsta de 14 ani, după ce a lansat piesa „Memories”. Vedeta a reușit să își construiască, încă de pe atunci, o frumoasă carieră în industria muzicală, bucurându-se de mulți fani și numeroase concerte. În exclusivitate pentru Ego.ro, ea ne-a vorbit despre cum se raportează la faimă acum, oferind detalii și despre o întâmplare neobișnuită care s-a petrecut la un spectacol.

Nicole Cherry, despre cariera ei

Nicole Cherry și-a amintit de prima interacțiune pe care a avut-o cu publicul, unde și-a dat seama că piesa ei, „Memories”, era un adevărat fenomen. Totuși, pe atunci, aflându-se la o vârstă fragedă, cântăreața nu simțea presiunea, căci îi avea alături pe părinții săi, care o ajutau să găsească un echilibru:

„Erau Premiile Muzicale dacă nu mă înșel. Într-adevăr, a fost special pentru că a fost prima interacțiune cu publicul și atunci mi-am dat seama de fenomenul „Memories” și ce urma să vină pentru mine.

Da, a fost copleșitor, m-am bucurat enorm de mult de respectiva apariție! Cred că presiunea vine cu vârsta!

Nu am simțit presiunea atât de mare sau cel puțin poate nu puneam eu atâta presiune pe mine! Acum, am crescut și privesc lucrurile cu alți ochi, astfel că tind să fiu mai precaută și atentă.

Înainte mergeau lucrurile fără să mă gândesc prea mult! Poate este bine, poate este rău…încerc, oricum, să găsesc acest echilibru de fiecare dată.

Am avut părinții lângă mine de când m-am lansat, acest lucru m-a ajutat foarte tare să îmi găsesc echilibrul. Acum încerc să fac asta pe cont propriu și să aplic tot ce ei m-au învățat!”

Citește și: Nicole Cherry dezamăgită după ce a făcut dublaj la filmul lui Spielberg: „M-am entuziasmat atunci când l-am văzut pe Netflix și speram să fie și dublat, dar ce credeți, nu eram eu” VIDEO EXCLUSIV

Ce s-a întâmplat în timpul unui concert

De asemenea, Nicole Cherry și-a amintit de o situație neprevăzută care s-a petrecut în timp ce susținea un concert. Deși pe atunci s-a lovit destul de tare, amintirea o amuză în momentul de față pe cunoscuta cântăreață. Iată ce a dezvăluit și despre fanii săi, care o adoră:

„Am primit un microfon în aparatul dentar pe care îl aveam atunci! Atunci a fost amuzant, dar și de speriat! Lovitura a fost destul de puternică! Acum ne amuzăm!

A fost o situație la care nu ne așteptam să se întâmple în momentul respectiv, dar orice este posibil! Nu îmi dau seama dacă am fost urmărită neapărat. (n.r. de fani)

Urmărită poate pentru o poză, dar nu pentru foarte mult timp! De obicei îmi dădeam seama, mă uitam către ei și veneau către mine!

Au fost lucruri plăcute de fiecare dată! Fiecare artist cred că își dorește să le trăiască, sunt momente unice! Aprecierea oamenilor este cea mai importantă și vine cu o bucurie imensă!”

Citește și: Ce i-a transmis Andra Măruță lui Nicole Cherry, imediat după ce a născut. ”M-a speriat pentru că, oricum, după o lună au și început!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *