Nicole Cherry dezamăgită după ce a făcut dublaj la filmul lui Spielberg: „M-am entuziasmat atunci când l-am văzut pe Netflix și speram să fie și dublat, dar ce credeți, nu eram eu” VIDEO EXCLUSIV

”Momentan doar cochetez cu actoria”

Nicole Cherry a demonstrat că nu este doar una dintre cele mai bune voci feminine din industria muzicală din România, ci are și veleități actoricești. Publicul a văzut-o în mai multe producții românești, cel mai recent film fiind ”Romina, viața mea”, unde deține rolul principal. Însă puțini știu că aventura artistei în industria cinematografică a început cu mai mult timp în urmă.  Nicole Cherry a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că în urmă cu câțiva ani a dubat pentru un film produs de Steven Spielberg.

Dezamăgire mare pentru Nicole Cherry

De-a lungul timpului, publicul a văzut-o pe Nicole Cherry și în postura de actriță, pe care a și felicitat-o pentru acest pas. Din păcate, după filmul ”Romina, viața mea”, actrița nu s-a mai numărat în nicio distribuție. Așa că, în momentul în care am văzut-o la premiera de gală a filmului ”Visul”, ne-am așteptat să o revedem și pe marile ecrane.

”Nu mă vedeți în filmul ăsta. Dar sper, curând, să ne vedem la lansarea unui film în care o să mai fiu și eu pe acolo, prin peisaj. Chiar vreau. Timp îmi fac, mai ales dacă îți place ceea ce faci, este imposibil să nu găsești acolo o portiță. Nu există la mine așa ceva, mai ales că săptămânile astea și luna asta în special, mi-am dat seama că pot să duc foarte mult. Nu știu și pentru cât timp, dar pot să duc”, ne-a povestit Nicole Cherry, în exclusivitate pentru EGO.ro.

De ce a dispărut Nicole Cherry de pe Tiktok

Între filmările pentru lungmetraje și videoclipuri, artista își arăta veleitățile cu ajutorul unor clipulețe pe care le postează în social media. Aceste clipuri adunau o sumedenie de aprecieri, dar mai ales mesaje de încurajare către a urma o carieră în această direcție.

”N-am mai făcut eu filmulețe pe TikTok în ultima perioadă, n-am mai avut timp, dar că mi-ai adus aminte poate mă reapuc. Îmi place mult zona asta, dar nu pot să zic că actoria este la același nivel cu muzica.

Nu este la același nivel doar din prisma faptului că nu am atâta experiență, o dată, în plus că momentan doar cochetez cu actoria, nu mi se pare că am luat-o foarte, foarte în serios.

Nu pentru că nu mi-aș dori, dar nici nu am avut ocazia să-mi dezvolt mai mult latura asta. Dar sunt deschisă. Adică tot ce ține de actorie, muzică, combinat, separat, oricum ar fi, sunt deschisă și accept oricând”, ne-a mai spus vedeta, în exclusivitate.

Citește și: Nicole Cherry, provocare inedită pentru Mihai Bendeac: “O să vă placă” VIDEO EXCLUSIV

În ce film a dublat Nicole Cherry

Cu toate că este mândră de fiecare proiect în parte, fie că este vorba de muzică, actorie sau televiziune, Nicole Cherry are însă un film cu care se mândrește și în ziua de azi. Totuși, puțini sunt cei care își mai amintesc că vocea ei apare în versiunea dublată în limba româna a filmului ”Marele Uriaș Prietenos”.

”Am fost când eram mai mică și am dublat câteva desene. Chiar și un film, ”Marele Uriaș Prietenos”. Dar a fost acum ceva timp. Nu i l-am pus Anastasiei pentru că el a apărut pe Netflix, dar nu era dublat de mine. A fost dublat numai în cinematografe. Cumva eram foarte supărată că m-am entuziasmat atunci când l-am văzut pe Netflix și speram să fie și dublat, dar ce credeți, nu eram eu”, a mai povestit Nicole Cherry pentru EGO.ro, completând că a fost o mare onoare pentru ea ca să fie aleasă de Steven Spielberg pentru a dubla unul dintre filmele produse de el.

Din păcate, Anastasia nu a apucat să audă vocea mamei sale dublând unul dintre personaje. Dar Nicole Cherry speră ca în curând să se ivească și alte proiecte de genul sau să ajungă să dubleze desenele animate pe care deja pe urmărește fiica ei.

”Și acum mă gândesc așa că Spielberg (n.r. Steven Spielberg, celebrul producător de film de la Hollywood) m-a ales să dublez, bineînțeles pentru țara mea, dar a fost oricum un pas foarte important pentru mine. Am apreciat enorm”

Nicole Cherry, planuri mari pentru 2024

Mai mult decât atât, artista preconizează ca anul 2024 să fie și mai plin din punct de vedere profesional. Aceasta va începe munca încă din ianuarie, lună despre care se știe că artiștii o aleg pentru a merge în vacanțe sau pentru a se odihni.

”N-aș putea să mă rezum la un vis și deobicei nu îmi place să împărtășesc nimic din absolut ce am în căpușorul ăsta, pentru că eu cred mult în energii și cumva doresc să păstrez totul pentru mine. Momentan. Dar sunt. Pot să vă zic însă că muncesc zilnic pentru visul meu. Muncesc poate mai mult decât ar trebui. Câteodată. Dar asta nu mă face să mă simt obosită. Dacă faci ceea ce îți place, atunci nimic nu este greu.

Abia în ianuarie o să mă odihnesc și eu. Primele două săptămâni din ianuarie că apoi iar mă întorc la treabă că am multe de făcut. Știți câte fac eu în luna ianuarie? Multe. Când alții dorm, eu muncesc și atunci ca să fie bine totul anul”, a mai povestit Nicole Cherry pentru EGO.ro.

Citește și: Motivul pentru care Adriana Trandafir o cearta mai mereu pe Nicole Cherry la „Te cunosc de undeva!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *