Ce a refuzat Mihai Călin să facă în timpul filmărilor pentru ”Camera 609”: “Pe mine mă deranjează” VIDEO EXCLUSIV

Actorul a învățat să aprecieze mai mult timpul lui liber

Mihai Călin face parte din nou dintr-un serial de televiziune produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1, însă de data aceasta într-un rol de comedie, întruchipând un personaj despre care actorul spune că îi seamănă în anumite privințe. Mihai Călin a povestit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că, în ciuda aparențelor, nu este acel gen de actor care muncește până la epuizare, ci că a învățat să-și prețuiască mai mult timpul liber și chiar să îmbrățișeze comoditatea.

Mihai Călin, dezvăluiri despre profesia de actor

După cum singur mărturisește, Mihai Călin a învățat, de-a lungul timpului, să mai spună și ”NU”, chiar dacă este vorba de proiecte importante. Asta nu înseamnă însă că a și refuzat foarte multe dintre propuneri, ci a știut cum să le managerieze astfel încât să nu le suprapună, evitând astfel să ajungă la epuizare.

Este posesorul unui premiu Gopo pentru ”Cel mai bun actor în rol principal”, și de-a lungul timpului a jucat în numeroase roluri de teatru, film și seriale de televiziune. Deci, comoditatea nu este chiar atributul lui principal, așa cum vrea să lase impresia. Însă, în momentul în care a aflat ce fel de tipologie va interpreta în serialul ”Camera 609!”, Mihai Călin a fost mai mult decât fericit. Cu toate că Sergiu, personajul lui, este descris ca fiind ușor afemeiat și extrem de comod.

Cum este personajul său din ”Camera 609”

”Au fost câteva povești în tinerețe, dar care n-au înseamnat nimic. Chiar nimic. Nu sunt nici zgârcit, suntem ecologiști. Nu cumpărăm blănuri. Cum să spun, sunt un om modest. Chiar dacă am bani, nu epatăm, nu afișăm diamante și ne dăm mari cu banii pe care îi avem. Este de prost gust. Eu nu prea le am cu asta, cu accesoriile. Să-și cumpere singură că are bani. Ăsta este un personaj mai leneș, mai lipsit de ambiție. Are vaporaș cu care se joacă, stă la piscină, bea un cocktail. Se uită după femei, dar doar se uită”, ne-a povestit amuzat Mihai Călin
despre personajul său, completând că, asemenea lui Sergiu, nici lui nu îi place să muncească până la epuizare:

”Îmi place personajul. Dar recunosc că există și la mine ceva. Nu sunt foarte muncitor. Când e mult prea mult de muncă, mă deranjează. Nu este bine. Am învățat să spun și stop. Asta am făcut dintotdeauna. Încă din facultate și mai târziu când era prea mult de muncă. În general, acum serios vorbind, dacă sunt mai multe proiecte în același timp pe mine mă deranjează pentru că vreau să mă concentrez bine asupra ceea ce fac. Și când fac prea multe lucruri în același timp nu pot să le fa bine. Pur și simplu”.

”Ce este prea mult strică”

Mai corect spus, Mihai Călin vrea să sublinieze faptul că atunci când intră într-un proiect de genul serialelor de televiziune, care de cele mai multe ori se întind pe mai multe sezoane, refuză unele proiecte externe, mai ales dacă se suprapun cu zilele de filmare pentru serial. Așa că, pe timpul filmărilor pentru ”Camera 609”, prestația lui de la teatru a fost una mai scăzută.

”E de muncă în ambele părți. E un tip diferit de muncă. La teatru este pe un termen mai lung, adică înseamnă luni de zile de repetiții, după care ai un produs pe care îl joci de două ori pe săptămână, poate mai rar, depinde. Între timp, mai poți să faci ceva, un proiect de televiziune cum este acesta, dar deja dacă ai filmări, ai repetiții la teatru și ai și seara spectacole, deja e aproape imposibil pentru că nu ai timpul
fizic. Nu se poate. Trebuie să te strecori, lumea trebuie să se adapteze după tine, deranjezi un pic programul de filmare. Nu este ok. De asta ce este prea mult strică”, ne-a mai povestit îndrăgitul actor.

Greutăți întâmpinate la filmări

Cu atât mai mult cu cât, în această vară, a depus o muncă titanică pe platourile de filmare pentru ”Camera 609”, căci nu doar el, ci toată distribuția a fost nevoită să lucreze pe vreme caniculară.

”Din fericire se pun niște farfale, niște panouri ca să nu stai chiar în soare și care filtrează soarele. E una dintre problemele Emiliei Popescu, că uneori filmezi cu soarele în față și atunci te strâmbi tot timpul, și ea mereu spunea că o să arate rău, strâmb. Și așa este, nu poți să stai cu ochii deschiși când îți intră soarele”, a mai povestit amuzat Mihai Călin pentru EGO.ro.

 

Video: Mihai Robu

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
AU CREZUT ca DJ Lalla E VIE! Cine si-a facut APARITIA la inmormantare. IMAGINI SOC
Veste de ultimă oră despre ora de iarnă. De când nu se va mai schimba,...
Breaking News: Dănuț Lupu, condamnat definitiv la închisoare! Cât va sta închis
Ramona Olaru se ascunde, dar secretul s-a aflat! Cine e bărbatul pe care-l iubește: „Omul...
Clotilde Armand, prinsă conducând ILEGAL. Ce sancțiune a primit primărița
Produsele din magazinul Bobo Shop, din dosarul „Fabrica de vise”, se vindeau ca pâinea caldă!...
„Cum să te îneci la mal, ditamai femeia? Nu știți ce e aici noaptea.” Noi...
Ele sunt cele mai inteligente zodii. Au IQ de geniu
Ce s-a întâmplat cu afacerile în care Cristina Bâtlan a investit la „Imperiul Leilor”: „Nu...
Ce a spus durul Simon Cowell despre românul care a câștigat America's Got Talent: «Au...
Diana Dumitrescu: de la Miss World, la actriță, prezentatoare TV și mămică. Cât de mult...
Haos în Capitală! Bucureștiul devine un mare șantier pentru un an
4 zodii sub reflectorul astrelor: Atenționări pe care nu trebuie să le ignori
HOROSCOP: Mâine, cinci zodii au succes colosal. Succesul este de partea lor în totalitate
Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *