Ce a spus Dan Negru, după ce Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au anunțat că revin la Pro TV. A luat pe toată lumea prin surprindere cu această reacție

Dan Negru a vorbit despre plecarea vedetelor de la Antena 1

Scris de: Daoud Andra

17 Apr. 2024

Ce a spus Dan Negru, după ce Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au anunțat că revin la Pro TV. A luat pe toată lumea prin surprindere cu această reacție

Vestea că cei trei chefi, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au plecat la Pro TV l-a făcut pe Dan Negru să reacționeze. El însuși a părăsit postul în urmă cu câțiva ani și a trecut la Kanal D, astfel că decizia celor trei bucătari l-a determinat să spună lucrurilor pe nume.

Dan Negru, despre plecarea celor trei chefi la Pro TV

Postul de televiziune Pro TV a anunțat marți că Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea revin la emisiunea MasterChef, cea care i-a făcut celebri. După 10 ani în care au apărut la Antena 1, cei trei jurați au bătut palma din nou cu televiziunea care i-a consacrat și urmează să înceapă filmările pentru sezonul cu numărul 9 al emisiunii.

Vestea a ajuns și la urechile lui Dan Negru, iar acesta nu a rămas indiferent. Prezentatorul TV, care a plecat de la Antena 1 la Kanal D în urmă cu mai bine de doi ani, a reacționat, pe pagina sa de Facebook. Moderatorul a făcut o paralelă între ce se întâmplă în televiziune și fotbal și a transmis părerea lui.

Vezi și: Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, primele declarații despre revenirea la MasterChef. De ce au acceptat să se întoarcă la Pro TV

”Lecția spiritului de echipă și a smereniei vine în zilele astea din televiziune și din fotbal, de la Antene și de la Rapid. Ambele ridiculizate pentru că n-au știut că doar lucrurile se forțează, oamenii se conving. Plecările bucătarilor, a Andreei Berecleanu, a lui Mihai Bendeac și a celorlalte branduri de la o tv la alta arată că banii nu sunt singurul răspuns. Sunt coaja, dar nu miezul”, a scris Dan Negru, pe Facebook.

Val de reacții uluitoare după ce s-a aflat că Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu revin la Pro TV după 10 ani
Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu se întorc la Pro TV

Ce au spus chefii despre revenirea la Pro TV

Cei trei jurați au vorbit despre decizia de a reveni la televiziunea care i-a consacrat. Atât Bontea, cât și Scărlătescu și Dumitrescu au spus că au sentimentul că s-au întors acasă și că abia așteaptă să înceapă filmările pentru sezonul nou de MasterChef. Cu această ocazie, Pro TV a anunțat că a dat drumul preselecțiilor pentru show-ul culinar, cu cei trei chefi în juriu.

”Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele întâlniri cu cei pasionați de arta culinară, aici am dat primele șorțuri, aici am reușit să găsim primii bucătari printre amatori, care azi activează cu succes în domeniu. Au trecut 12 ani de când am intrat prima oară în platoul MasterChef, e ca un nou început. Noi ne-am schimbat în acești ani, nu mai suntem la fel, am îmbătrânit, unii dintre noi, mai ales Scărlătescu (râde), unii sunt mai serioși, mai ales Dumitrescu (râde)”, a transmis Sorin Bontea.

Vezi și: Imagini de colecție cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Cum arătau, în 2012, la primul sezon Masterchef România

”Este formatul care ne-a lansat și care a dat tonul show-urilor culinare în România. Este prima noastră iubire și provocare, iar pasiunea pentru mâncare, care s-a plantat în casele oamenilor de-a lungul timpului, ne-a ajutat pe toți să dezvoltăm o întreagă industrie. Pentru noi, MasterChef înseamnă începutul, iar dacă cineva mai spera, acum înseamnă și întoarcerea. În această perioadă în care am trecut prin diverse lecții, entuziasmul de a mă întoarce acasă, acolo de unde a pornit totul, e foarte mare. Mă încearcă un sentiment de siguranță și liniște și abia aștept să îmi demonstrez mie că visul de a ajuta oamenii să descopere bucătăria nu are cum să moară”, a spus, la rândul său, Florin Dumitrescu.

”Această revenire e ca atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă și revezi locurile natale, acelea în care te-ai format, ai crescut. MasterChef este show-ul care a revoluționat gastronomia în România și îmi doresc ca noii concurenți să vină cu mult curaj, avem nevoie de toți rebelii din bucătărie, avem nevoie de toată mâncarea bună și de cei care vor să ne impresioneze cu adevărat”, a concluzionat Cătălin Scărlătescu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se va întâmpla când Regele Charles moare. Totul despre operațiunea Podul Menai, ce presupune acest cod
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *