Ce a spus Dorian Popa despre despărțirea de Claudia Iosif, Babs. Semnul care arată că suferă enorm. Au fost împreună 11 ani

Recunoaște că a fumat cannabis.
Ce a spus Dorian Popa despre despărțirea de Claudia Iosif, Babs. Semnul care arată că suferă enorm. Au fost împreună 11 ani

În urmă cu mai bine de o săptămână, Dorian Popa a fost oprit de polițiștii rutieri și supus drug test-ului, care a ieșit pozitiv la cannabis. Ulterior, analizele de sânge au confirmat că vloggerul a consumat această substanță interzisă. Recent, Dorian Popa a oferit și o primă reacție în acest sens, prin intermediul unui vlog postat pe canalul său de YouTube. El a explicat toată situația complicată în care se află!

Dorian Popa recunoaște că s-a drogat cu cannabis

Dorian Popa a recunoscut public că a fumat cannabis! La mai bine de o săptămână de când a fost prins de polițiști, artistul a decis să rupă tăcerea.

Într-un vlog postat pe canalul lui de YouTube, acesta a precizat motivul pentru care a recurs la cannabis. Se pare că Dorian suferă enorm după despărțirea de Claudia Iosif, femeia care i-a stat alături în ultimii 11 ani.

Citește și: Dorian Popa a dat cărțile pe față, după ce a fost prins sub influența substanțelor interzise. Ce a consumat de fapt, a recunoscut public

dorian popa
foto: captură Youtube

Dorian Popa a mărturisit că ultima perioadă a fost destul de agitată din punct de vedere profesional, dar și planul amoros a fost afectat.

„Am fost oprit de poliție și am ieșit pozitiv la canabis, discuția trebuia să o am de ceva vreme cu voi, dar veți înțelege de ce am ales să o fac abia acum. Vreau să îmi cer scuze tuturor celor care mă urmăresc, tuturor celor care își încep diminețile cu vlogurile mele. Am greșit indiscutabil, la vârsta și experiența de viață pe care le am, clar nu am circumstanțe atenuante.

Îmi pare nespus de rău că prin ceea ce am făcut am dat un exempu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau nicio secundă să mă scuz și doar să relatez contextul în care s-a întâmplat. Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Nu sunt aici să mă ascund, recunosc, am consumat canabis. Nu în ziua în care am fost oprit de poliție, dar am consumat, lucru pe care îl regret, mai ales pentru că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță și la câteva zile după ce am consumat.”, a declarat solistul.

Suferă după despărțirea de Claudia Iosif

Voggerul a mai precizat că despărțirea de Babs l-a împins la greșeli de neiertat.

„Am simțit, poate mai mult ca oricând, nevoia de relaxare, de liniște, după o perioadă agitată cu terminarea renovărilor și toate lucrurile pe care le știți din viața mea publică. Plus, un lucru din viața privată pe care nu am vrut să îl fac public, și anume despărțirea de Babs. Toate astea m-au copleșit și poate au contribuit la greșeala tâmpită pe care am făcut-o, dar, repet, nu am nicio scuză”, a declarat Dorian Popa, pe canalul său de Youtube.

Citește și: De ce Dorian Popa era doar în lenjerie intimă în ziua în care a fost oprit de polițiști: „S-a făcut foarte mult mișto pe tema faptului că eram în chiloți”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *