De ce Dorian Popa era doar în lenjerie intimă în ziua în care a fost oprit de polițiști: „S-a făcut foarte mult mișto pe tema faptului că eram în chiloți”

Explicațiile artistului.
De ce Dorian Popa era doar în lenjerie intimă în ziua în care a fost oprit de polițiști: „S-a făcut foarte mult mișto pe tema faptului că eram în chiloți

Dorian Popa a oferit o primă reacție în scandalul privind consumul de droguri. Vloggerul a recunoscut că a consumat canabis și a explicat cum au stat lucrurile în ziua în care a ieșit pozitiv la testul antidrog. Iată de ce era artistul doar în lenjerie intimă atunci când a fost oprit de polițiști.

De ce Dorian Popa era doar în lenjerie intimă în ziua în care a fost oprit de polițiști

În urmă cu mai bine de o săptămână, pe data de 28 octombrie, Dorian Popa a fost oprit de polițiști în localitatea Domnești și testat cu apartul drug test. El se afla la volanul bolidului său Lamborghini. Rezultatul testului a șocat pe toată lumea: Dorian Popa a ieșit pozitiv la canabis

În cele din urmă, cântărețul a recunoscut că a consumat droguri, dar spune că acest lucru nu se întmplase în ziua respectivă, ci cu câteva zile înainte de incicent. Mai multe detalii despre acest subiect găsești aici.

Dar pe lângă aspectul ce ține de legalitatea faptelor vlogger-ului, un al detaliu a ieșit în evidență în acea zi. Mai exact, în momentul în care a fost oprit de polițiști, Dorian Popa se afla în lenjerie intimă. Într-un videoclip postat marți pe canalul său de YouTube, artistul spune că, de fapt, avea un halat pe el atunci când oamenii legii i-au spus să oprească.

Citește și: Decizia luată de Claudia Iosif, după despărțirea de Dorian Popa. Ce a făcut cu mașina primită în dar de la artist

Cântărețul a mărturisit că abia ieșise din duș și a vrut să meargă până la magazin, iar la doar câțiva pași de casă a fost oprit de echipaj.

”S-a făcut foarte mult mișto pe tema faptului că eram în chiloți, dar nu și în halat. Recunosc. Ieșisem din duș, am tras un halat pe mine imediat, nici nu m-am uscat pe păr pentru că știam că mă întorc în cinci minute și m-am urcat în mașină și am plecat la magazin. La scurt timp după ce am ieșit din garaj, am fost oprit de un echipaj de poliție. Aș vrea să vă spun din prima că domnii polițiști au fost foarte respectuoși și și-au făcut datoria foarte frumos și elegant. De asemenea, și eu am fost cooperant, politicos, respectuos, lucru care poate fi dovedit de camerele de pe piept ale polițiștilor care erau pornite”, a spus Dorian Popa, într-un videoclip postat pe YouTube.

”În secunda în care am fost oprit am înțeles ce gafă uriașă am făcut”

Deși era conștient de faptul că rezultatul ar putea ieși pozitiv, Dorian Popa a precizat că a preferat să fie supus testării. El a fost ulterior condus la INML de către oamenii legii pentru prelevarea de probe biologice.

„Deși aveam substanța în sânge, la ceva timp de la consum, eram lucid la volan. Nu mă scuz, dar e un diferențiator important (…) Puteam să refuz testul și se afla de incident abia când veneau analizele, însă vă mărturisesc că în secunda în care am fost oprit am înțeles ce gafă uriașă am făcut”, a mai spus artistul, pe YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Test IQ de weekend. Unde este ascuns lacătul diferit? Ai 5 secunde la dispoziție să...
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
S-a 'combinat' în Nuba! N-a uitat mișcările senzuale de la 'Surprize, surprize' și a lovit...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul...
Cum arată Nicoleta Luciu nemachiată, la 43 de ani, după 4 copii / FOTO 'Vreau...
Connect-R a povestit că fiica lui a fost discriminată la grădiniță! „Fiica mea nu mai...
Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei...
SORA lui Babasha, fotografiată FĂRĂ sutien pe plajă! POZA a ajuns pe internet
Descoperă secretele astrologice ale zilei de mâine: cum să deblochezi portalul echilibrului și fericirii
Astăzi, universul alege: vezi zodia destinată pentru succes nebănuit
12 zodii, 12 povești de succes: Fiecare zodie își înfruntă provocările și obține triumful
Dani Oțil, nemulțumit de meniul de la nunta lui Răzvan Simion. S-a plâns, în direct,...
Cum arată acum Petru, băiatul pe care Andreea Berecleanu îl are din căsătoria cu Andrei...
Saveta Bogdan, adevărul despre cererea în căsătorie făcută de Gheorghe Turda. Care este, de fapt,...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *