Dorian Popa a dat cărțile pe față, după ce a fost prins sub influența substanțelor interzise. Ce a consumat de fapt, a recunoscut public

Dorian popa, primele declarații după scandalul consumului de droguri.
Dorian Popa a dat cărțile pe față, după ce a fost prins sub influența substanțelor interzise. Ce a consumat de fapt, a recunoscut public

Dorian Popa a oferit o primă reacție, la mai bine de o săptămână după ce a fost prins în timp ce conducea sub infleunța substanțelor interzise. Influencerul recunoaște faptul că a consumat canabis și își cere scuze pentru ceea ce a făcut. Totodată, Dorian Popa spune că își asumă consecințele faptelor sale.

Dorian Popa , prima reacție după ce a fost prins sub influența substanțelor interzise

Din data de 28 octombrie, de când a fost prins de polițiști conducând sub infleunța substanțelor interzise, Dorian Popa  nu a făcut nicio declarație publică pe seama acestui subiect, preferând să păstree tăcerea. În cele din urmă, conștient de faptul că le este dator fanilor cu o explicație vizavi de cele întâmplate, vloggerul a decis că este momentul să vorbească.

Citește și: Decizia luată de Claudia Iosif, după despărțirea de Dorian Popa. Ce a făcut cu mașina primită în dar de la artist

Dorian Popa a recunoscut că a consumat canabis, însă nu în ziua în care a fost oprit de polițiști, dând de înțeles că acest lucru s-a întâmplat cu câteva zile înainte. Totodată, influencerul spune că își asumă consecințele acțiunilor sale și își cere scuze față de urmăritorii  săi pe care consideră că i-a dezamăgit.

”Vreau să îmi cer scuze tuturor celor care mă urmăresc, care își încep dimineața cu vloggurile mele. Am greșit indiscutabil la vârsta și experiența pe care o am. Îmi pare nespus de rău. Prin ceea ce am făcut am dat un exemplu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat. Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, ci am consumat, lucru pe care, așa cum v-am spus, îl regret, mai ales pentru că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță chiar și după câteva zile”, a spus Dorian Popa, într-un videoclip postat pe YouTube.

Dorian Popa a recunoscut că era drogat atunci când a fost oprit de polițiști

Artistul a explicat că deși în mod normal apelează la ajutorul șoferului său, Edi, cel care l-a însoțit la toate evenimentele din țară, de data aceasta a preferat să se urce el la volan, mai ales că se afla în apropiere de casă. Dorian Popa recunoaște că era conștient că se afla sub influența substanțelor interzise, dar cu toate acestea a preferat să conducă mașina.

Citește și: Gestul făcut de Dorian Popa după ce Claudia Iosif l-a părăsit. Imagini virale: “Ce credeați, mă, că nu pot?”

”Procesul meu idiot de gândire a fost că aveam o plecare din țară pentru filmări programată de mult la care nu voiam să mă duc și știți foarte bine că îl am ca șofer pe Edi, Edi care m-a condus la toate concertele din țară și când am avut problema cu genunchiul și tot așa (…) O greșeală flagrantă pe care mi-o asum. Deși eram lucid, încadrarea în lege era aceeași”, a mai spus artistul, pe YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *