Ce a spus Florin Dumitrescu despre noii jurați de la Chefi la Cuțite. Pe doi dintre ei îi cunoaște, ce relație au de fapt

Declarații surprinzătoare.
Ce a spus Florin Dumitrescu despre noii jurați de la Chefi la Cuțite. Pe doi dintre ei îi cunoaște, ce relație au de fapt

Chef Florin Dumitrescu a dat cărțle pe față și a vorbit despre fosta lui emisiune. Celebrul bucătar a făcut referire în special la cei patru noi jurați cooptați în proiect. Iată ce a spus Florin Dumitrescu despre aceștia și ce sentimente îl încearcă acum, când a ajuns să privească emisiunea ca un simplu telespectator.

Ce a spus Florin Dumitrescu despre noii jurați de la Chefi la Cuțite

A fost scandal cât casa în urmă cu câteva luni, când cei trei celebri jurați – Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu – au decis să părăsească în bloc Chefi la cuțite și să lase echipa de producție descoperită pentru sezonul următor.

Timpul a trecut, iar trustul Intact s-a orientat repede către alte patru nume de jurați. În paralel, cele trei personaje care au făcut istorie la masa juriului timp de 12 sezoane, fiecare a mers pe drumul lui și și-a stabilit noi ținte în carieră.

Cătălin Sărlătescu, spre exemplu, a lansat prima carte electronică de bucate, intitulată „Grătar de Călător”. De la lansare nu puteau lipsi foștii săi colegi, cu care a rămas în relații excelente.

Într-un interviu acordat recent unei publicații mondene, Florin Dumitrescu a vorbit cu sinceritate despre momentul plecării sale din cadrul proiectului Chefi la cuțite. Celebrul chef a mărturisit că, la început, după ce au luat decizia de a părăsi emisiunea, îl încercau tot feul de sentimente contradictorii.

”Sincer, am avut sentimente contradictorii. Acum nu mai am.”, a precizat bucătarul pentru Cancan.

Florin Dumitrescu a precizat însă că acum este fericit și împăcat cu decizia luată. Întrebat fiind despre cei patru noi jurați ai cooking show-ului, Florin Dumitrescu a precizat că îi cunoaște foarte bine pe fiecare dintre ei, mai ales că doi dintre aceștia au fost prezenți de multe ori în emisiune, cât timp ei se aflau la masa juriului.

Citește și: Cine este Alexandru Sautner, noul jurat de la Chefi la Cuțite. Are o experiență de 33 de ani în domeniul gastronomiei și o afacere de mare succes

Chef Dumitrescu nu a fost însă sunat de niciunul dintre ei pentru a-i cere acestuia o părere despre emisiune.

”Nu cred că e cazul să ajungem într-o fază din asta. Oamenii au avut ocazia, de foarte multe ori, să demonstreze pe TV că sunt niște oameni mișto și trebuia să confirm eu ceva?! De ce eu?!”, a spus fostul jurat de la Chefi la cuțite.

De ce au decis să plece de la Chefi la cuțite

Cât despre motivul plecării sale și a celorlalți doi jurați din emisiune, Florin Dumitrescu a precizat că acesta nu a avut legătură cu banii.

”N-am ajuns cumva să închidem un ciclu de cerere și ofertă care n-avea nicio legătură cu partea financiară.”, a precizat acesta.

Citește și: Cine este Richard Abou Zaki de la Chefi la Cuțite. Noul jurat are o poveste de viață impresionantă

Celebrul bucătar are planuri mari pentru 2024. Își dorește să îi calce pe urme fostului său coleg, Cătălin Scărlătescu și are de gând pună bazele unei aplicații pentru gătit. Spune însă că nu va privi noul său proiect ca pe o afacere, întrucât dorința lui nu este de a face business, ci de a ajuta oamenii să își dezvolte pasiunea pentru gătit.

”Nu, eu nu sunt om de business. Mă refer la chestii care să ajute oamenii să își aplice pasiunea pentru gătit în mai multe forme. Primul pas l-a făcut Cătălin cu a sa carte. E mai mult decât un PDF, dacă trebuie să îți faci cont, deja e mai mult de atât.”, a mărturisit bucătarul.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *