Ce a spus Valentina Pelinel, când a fost întrebată de al patrulea copil cu Cristi Borcea. Răspunsul categoric al vedetei

Iată ce spune Valentina Pelinel despre posibilitatea de a avea al patrulea copil cu Cristi Borcea!

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează, fără doar și poate, unul dintre cele mai cunoscute și controversate cupluri din showbizul autohton. Ei și-au unit destinele în anul 2018 și au împreună trei copii, pe gemenele Indira şi Rania, dar și pe Milan. Acum, în cadrul unui interviu acordat recent, blondina a vorbit despre posibilitatea de a avea al patrulea copil cu fostul patron al lui Dinamo.

Valentina Pelinel, primele declarații despre al patrulea copil cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel, în vârstă de 43 de ani, se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Aceasta este un fotomodel renumit la noi în țară, are un corp care poate rivaliza lejer cu al tinerelor de 20 de ani și un ten impecabil.

În plus, vedeta are și o familie minunată și numeroasă. Ea este căsătorită cu Cristi Borcea încă din anul 2018 și împreună au trei copii minunați, două fete și un băiat, pe gemenele Indira şi Rania, dar și pe Milan. Recent, însă, blondina a vorbit despre al patrulea copil cu fostul acționar al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti.

”Avem împreună 3 copii sănătoși, frumoși și cuminți și încă 6, deci 9 în total! Eu zic că ne-am făcut treaba și ne bucurăm de ei. Așadar avem copii de toate vârstele, între 4 și 26 de ani.

Nu e cazul să mai facem încă un copil, ne concentrăm să le fim cât de mult putem alături celor 9 pe care îi avem deja și care ne oferă multe satisfacții și se iubesc foarte mult între ei.”, a declarat Valentina Pelinel, conform celor de la ciao.ro.

Citește și Vedetele din România, în ținute festive de Crăciun. Cum au apărut Andreea Marin, Andreea Bălan, Valentina Pelinel și Daniela Crudu, alături de familiile lor!

Cine este mai romantic? Valentina Pelinel sau Cristi Borcea?

În cadrul aceluiași interviu, partenera de viață a celebrului om de afaceri a dezvălui și cine e mai romantic dintre ea și soțul său. Ei bine, se pare că ambii sunt la fel de siropoși.

”Amândoi suntem “generoși” în declarații de dragoste. Noi de câte ori vorbim la telefon, încheiem cu “te iubesc”. Ne place să ne respectăm, să ne alintăm, să ne facem declarații de dragoste.

Suntem un cuplu unit care înțelegem iubirea cu tot ceea ce presupune să iubeșt cu adevărat. Comunicăm mult, ne consultăm și dăm dovadă de înțelegere atunci când e nevoie.”, a mai precizat blondina.

Citește și Valentina Pelinel, detalii neștiute despre gemenele sale cu Cristi Borcea. Ce pasiuni au Indira și Rania: “Sunt mai atentă ca oricând” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *