Ce au găsit procurorii în casa lui Mihai Pascu, tatăl tânărului care a provocat tragedia de la 2 Mai. Deținea o colecție impresionantă

Ce au găsit procurorii în casa lui Mihai Pascu, tatăl tânărului care a provocat tragedia de la 2 Mai. Deținea o colecție impresionantă

Joi dimineață, 14 septembrie, procurorii DIICOT au efectuat percheziții la locuința tatălui tânărului care a provocat tragedia de la 2 Mai, din Constanța. Dacă la început s-a crezut că obiectele identificate erau inofensive, oamenii legii spun altceva. Bărbatul deținea o colecție impresionantă de muniție.

Ce au descoperit procurorii DIICOT

În ultimele săptămâni, numele lui Vlad Pascu s-a aflat pe buzele multor români, din cauza tragediei ce a avut loc pe data de 19 august, în localitatea 2 Mai din Constanța. Tânărul în vârstă de 19 ani, aflat drogat la volan, a lovit cu mașina opt tineri – doi au murit, trei au ajuns la spital, alți trei au refuzat internarea.

Oamenii legii au intrat pe fir, identificând mai multe nereguli nu doar în cazul lui Vlad Pascu. Lucruri controversate au ieșit la iveală și despre familia tânărului acuzat că a ucis doi oameni. Au fost efectuate mai multe percheziții, numere de telefon din anturajul șoferului drogat fiind puse sub interceptare.

Procurorii DIICOT au efectuat percheziții în mai multe locuințe din București, pentru a aduna dovezi despre activitatea lui Vlad Pascu. În urma perchezițiilor la una dintre aceste locuințe, mai exact la una dintre proprietățile tatălui tânărului, anchetatorii au fost nevoiți să deschidă un nou dosar penal.

În locuința tatălui lui Vlad Pascu, pe nume Mihai Pascu, a fost descoperită o adevărată colecție de muniție deținută ilegal. Au apărut noi informații referitoare la natura muniției și alte obiecte pe care tatăl tânărului drogat le deținea, fără a avea acoperire legală.

Ce fel de muniție deținea Mihai Pascu

În dimineața zilei de joi, 14 septembrie, procurorii DIICOT au descoperit în locuința lui Mihai Pascu muniție deținută ilegal. Bărbatul ar fi avut documente prin care ar fi putut să dovedească faptul că avea acoperire legală, însă acestea ar fi expirat recent, motiv pentru care a fost nevoie de aplicarea legii.

La o primă vedere, obiectele deținute de Mihai Pascu puteau să pară inofensive, însă lucrurile stau diferit. Potrivit procurorilor, în casă au fost identificate 76 de cartușe de vânătoare. Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal, fiind plasat totodată sub control judiciar pentru 60 de zile.

Percheziții au fost efectuate și la locuința lui Tudor Duma, considerat principalul furnizor de droguri al lui Vlad Pascu. Procurorii au găsit în casă trei elemente de muniție: cartușe pentru carabină, un pistol de tip air soft și mai multe încărcătoare pentru acesta. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Citește și: Ce se întâmplă cu Vlad Pascu în arest. Detalii uimitoare, ce le-a cerut polițiștilor

Tatăl lui Vlad Pascu se află sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Mama lui, Miruna Pascu, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce a recunoscut în fața procurorilor că a încercat să influențeze martorii din dosarul în care este anchetat fiul ei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se întâmplă cu Kate Middleton și prințul William, după anunțul șocant al bolii
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *