Vlad Pascu, vizibil schimbat după o lună în arest. Singurele cuvinte pe care le-a repetat în fața DIICOT

Ce a declarat tânărul în fața jurnaliștilor.

La o lună de la tragedia din 2 Mai, Vlad Pascu, tânărul drogat care a accidentat mortal două persoane, a părăsit arestul și a fost dus în fața anchetatorilor pentru a da explicații într-un dosar în care sunt vizați mai mulți prieteni de-ai săi, consumatori de stupefiante. În cadrul operațiunii Hidra, pornită joi dimineață de DIICOT, au fost efectuate mai multe percheziții la persoane bănuite de trafic și consum de droguri. La sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au sosit și părinții lui Vlad Pascu, mama tânărului fiind suspectată că ar fi încercat să îi șantajeze pe unii martori din dosarul fiului său. Iată ce a declarat Vlad Pascu în fața jurnaliștilor.

Vlad Pascu, vizibil schimbat după o lună în arest

Joi dimineață au avut loc 11 percheziții la persoane bănuite de trafic sau consum de droguri. Printre ele se numără și 4 prienteni ai lui Vlad Pascu, care erau cu acesta pe litoral în perioada producerii accidentului în localitatea 2 Mai.

Adus și el în fața anchetatorilor, Vlad Pascu a răspuns mai întâi întrebărilor jurnaliștilor care îl așteptau în fața DIICOT.

Citește și: Ce se întâmplă cu Vlad Pascu în arest. Detalii uimitoare, ce le-a cerut polițiștilor

Imediat cum a coborât din mașină a fost flancat de polițiști. Vlad Pascu a apărut îmbrăcat într-un tricou verde, cu părul prins în coadă la spate și cu o mină obosită.

Deși nu a dorit să facă prea multe decarații, acesta a precizat totuși că regretă cele întâmplate și că nu mai poate da timpul înapoi pentru a putea schimba ceva.

”Vlad Pascu: Îmi pare foarte rău și nu am ce să spun ca să ajut cu ceva situația asta. Îmi pare rău.

Reporter: Ai ceva să le transmiți părinților copiilor care au murit?

Vlad Pascu: Îmi pare foarte rău pentru ei.

Reporter: Pentru ce îți pare rău?

Vlad Pascu: Pentru tot ce s-a întâmplat. N-am ..n-am cum să dau timpul înapoi,” a declarat Pascu în fața jurnaliștilor, înainte să intre la audieri la DIICOT.

Vlad Pascu
Vlad Pascu

La DIICOT au sosit și părinții acestuia. Mama lui este suspectată pentru infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei, după ce ar fi încercat să influenţeze şi să şantajeze martori în dosarul în care este cercetat fiul ei.

Citește și: Prima reacție a părinților lui Vlad Pascu, tânărul care a produs accidentul în 2 Mai: “Sufletul ne este pustiit, nu căutăm o cale ”ușoară” pentru a ieși din ce avem de dus”

Mihai Pascu, tatăl tânărului care a provocat accidentul mortal de la 2 Mai, a fost găsit într-un apartament din Sectorul 1 al Capitalei. El a ajuns la DIICOT cu o cască de motociclist pe cap, calitatea sa fiind cea de martor.

Mihai Pascu i-a uimit însă pe toți cu atitudinea sa degajată și chiar cu zâmbetele largi pe care le afișa, în ciuda faptului că fiul său este anchetat într-un dosar greu care l-ar putea trimite după gratii ani buni.

Ce este operațiunea Hidra, declanșată de DIICOT

Joi dimineaţă, procurorii DIICOT şi ofiţeri de la Antidrog au declanşat o vastă operaţiune în Capitală sub numele de cod „Hidra”, care vizează persoane din anturajul lui Vlad Pascu, consumatori şi traficanţi de droguri.

Potrivit procurorilor, tinerii, care fac parte din familii înstărite, și-au desfășurat activitatea atât în București, cât și în stațiunile de pe litoral în timpul sezonului estival.

Anchetatorii susțin că cei în cauză se ocupau cu traficul de stupefiante precum ecstasy, MDMA, cocaină, cannabis, dar și alte droguri sintetice, distribuind substanțele interzise în restaurante și cluburi de lux. Consumatorii, persoane cu un important statut financiar, erau de regulă clienți fideli ai acestora.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *