Ce au postat cei de la Covalact, după moartea Natașei Raab: “Coana Chiva îți mulțumește pentru tot”. Mesajul emoționant

Mesajul companiei de lactate după decesul actriței Natașa Raab.
Ce au postat cei de la Covalact, după moartea Natașei Raab: “Coana Chiva îți mulțumește pentru tot”. Mesajul emoționant

Natașa Raab s-a stins din viață luni, 23 octombrie, după o lungă suferință. Ea s-a luptat ani buni cu o boală necruțătoare, o afecțiune degenerativă care nu are leac. Covalact, compania pentru care Natașa Raab a filmat mai multe reclame, dobândind în urma acestora pseudonimul ”Coana Chiva”, a transmis un mesaj emoționant după moartea actriței. Iată ce au postat aceștia.

Ce au postat cei de la Covalact, după moartea Natașei Raab

Decesul natașei Raab a provocat multă durere în lumea teatrului și filmului românesc. Deși afecțiunea de care suferea, un necruțător Prkinson atipic, nu dă șanse bolnavului la o bătrânețe lungă și liniștită, totuși nimeni nu se aștepta ca actrița să părăsească această lumea atât de repede.

Citește și: Marile cumpene care i-au marcat viața actriței Natașa Raab. Ce i-a declanșat șocul morții soțului ei, a suferit cumplit

Natașa Raab a încetat din viață luni, 23 octombrie, la vârsta de 70 de ani. Cei care au cunscut-o sunt răpuși de durere. Colegi de breaslă ai actriței au transmis mesaje emoționante după aflarea veștii dispariției acesteia.

Ani la rând, Natașa Raab a fost imaginea Covalact. Ea a jucat în mai multe reclame pentru producătorul de lactate din Covansa în care a interpretat rolul Coanei Chiva, pseundonim cu care a rămas în memoria românilor.

Compania a postat un mesaj emoționant de despărțire de cea care le-a devenit personaj emblematic.

„Coana Chiva îți mulțumește pentru tot. Drum lin, Natașa Raab (15.07.1953 – 23.10.2023)”, a fost mesajul celor de la Covalact de țară.

Natașa Raab va fi înmormântată miercuri, 25 octombrie 2023, la Cimitirul Ungureni din Craiova, iar cei care au iubit-o sunt așteptați să o conducă pe ultimul drum.

Mesajul emotionant al companiei Covalact, dupa decesul Natasei Raab
Mesajul emotionant al companiei Covalact, dupa decesul Natasei Raab

Citește și: De ce boală suferea Natașa Raab. Diagnosticul crunt primit din partea medicilor

Natașa Raab, declarații cutremurătoare pentru Ego.ro despre starea sa de sănătate

În urmă cu mai bine de un an, Natașa Raab a acordat un interviu pentru Ego.ro în care a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Nevoită să renunțe la activitatea artistică din cauza suferinței, actrița s-a mutat la țară unde era îngrijită de o femeie.

„Nu sunt mai bine, nu mai pot merge deloc, stau numai pat. Îmi tremură picioarele, nu mai am stabilitate, vorbesc foarte greu. Le urez tuturor „Paște liniștit!”, ne-a declarat Natașa Raab în 2022.

Ultimele imagini cu ea în viață au apărut în urmă cu câțiva ani, la aniversarea actriței de 67 de ani, când a primit cadouri de la cei dragi. Natașa Raab părea ceva mai bine atunci și încă avea puterea să zâmbească. S-a bucurat de tortul și florile primite de la apropiați, însă acelea aveau să fie ultimele ipostaze în care au putut-o vedea fanii.

Tragediile din viața Natașei Raab

În ultimii ani din viață, actrița a suferit enorm. Nu doar din pricina nemiloasei boli pe care o avea, ci și din cauza faptului că și-a pierdut cele mai dragi persoane: soțul și fratele acesteia. Primul dintre ei, medicul Val Guțul, s-a stins la 14 septembrie 2019, pierzând lupta cu o boală cruntă: cancer la vezică. Cei doi au fost căsătoriți timp de 38 de ani. Actrița l-a iubit nespus de mult, iar după decesul lui a postat un mesaj sfâșietor.

 ”Am rămas singură, Doamne. Soțul meu, prietenul de o viață, m-a lăsat a nimănui. Vreau să mor și eu. Avea doar 66 de ani”, a scris în septembrie 2019, pe Facebook, Natașa Raab.

Fratele actriței a murit un an mai târziu tot din cauza cancerului. Bărbatul avea 53 de ani la vremea aceea și aflase că are cancer pancreatic.

”Pe 20 decembrie 2020 a murit și fratele meu, avea doar 54 de ani, dragul de el, s-a stins din viață, mă doare sufletul, am încercat să facem tot posibilul să-l vindecăm, dar a avut cancer, avea tumoră la pancreas, nu s-a mai putut face nimic”, declara, pentru Impact.ro, Natașa Raab.

Blstemul acestei boli necruțătoare nu a ocolit-o nici pe actriță. Aceasta s-a luptat cu un cancer de col uterin și a ales singura soluție care o mai putea salva: histerectomie. În urma procedurii, artista pierdut șansa de a mai face vreodată copii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *