Carnea de miel este un aliment foarte popular în special în perioada Paștelui. Însă, carnea de miel poate fi consumată în orice perioadă a anului. Carnea de miel este preferată de cei care doresc să includă în dietă, o sursă de proteine mai sănătoasă și mai curată. Carnea de miel este bogată în proteine, fier și alte substanțe nutritive importante, cum ar fi vitamina B12 și zincul.
Carnea de miel este considerată una dintre cele mai gustoase tipuri de carne. Pentru a pregăti carnea de miel există o mulțime de rețete delicioase, în funcție de preferințele personale.
Carnea de miel are un gust și miros specific, din acest motiv se condimentează cu anumite ierburi și condimente:
Vezi și Testul pe care trebuie să îl faci când cumperi carne de miel. Așa îți dai seama dacă e toxică
Acestea sunt doar câteva exemple de condimente pe care le puteți folosi pentru a condimenta mielul. În funcție de preferințele personale și de rețeta pe care o urmați, puteți experimenta diferite combinații de condimente pentru a obține gustul dorit.