Ce conține testamentul Ronei Hartner, de fapt. Mărturisirea făcută de sora ei: „O să-i respectăm dorința, nu vrem război”

Rinda Hartner a scos la iveală detalii neștiute.
Ce conține testamentul Ronei Hartner, de fapt. Mărturisirea făcută de sora ei: „O să-i respectăm dorința, nu vrem război”

Rona Hartner s-a stins din viață pe 23 noiembrie, după ce a pierdut lupta cu boala cruntă care o măcina: cancerul! În urma sa, artista a lăsat o adolescentă de 15 ani, Rita Sumalya. După ce a fost înmormântată, Rinda Hartner a vorbit despre testamentul regretatei actrițe.

Ce conține testamentul Ronei Hartner. Sora ei a rupt tăcerea

Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum vineri, 1 Decembrie. Familia solistei a avut grijă ca solista să fie înmormântată așa cum se cuvine. Ea a decedat la vârsta de 50 de ani, după o lungă și dificilă luptă cu cancerul. A sperat că se va vindeca, dar s-a stins din viață pe 23 noiembrie 2023, la un spital din Franța.

Cea mai afectată de moartea mamei sale a fost fiica de 15 ani, Rita Sumalya. Familia încearcă să fie alături de aceasta, dar apariția tatălui său, Rocco Sedano, a dat-o peste cap. Pe 1 Decembrie, Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum, iar la înmormântare a fost prezent și primul ei soț, Rocco Sedano. Deși ani de zile nu a dat niciun semn și nu s-a interesat de soarta fetei sale, acum bărbatul ar vrea să lupte pentru custodia fiicei lui.

Citește și: Vedeta din România diagnosticată cu boala Ronei Hartner. Suferința l-a schimbat mult, cum arată azi

Cine va avea grijă de fiica artistei

Invitată în cadrul unei emisiuni televizate, Rinda, sora Ronei, a dezvăluit că nu are de gând să renunțe la nepoata sa. Mai mult de atât, femeia a scos testamentul artistei la înaintare și a rupt tăcerea despre Rita Sumalya.

Rinda Hartner exclude posibilitatea ca fiica surorii sale să rămână în grija tatălui ei natural și a transmis un mesaj dur. Dorința Ronei Hartner a fost ca adolescenta să rămână în grija mătușii sale.

„Rita Sumayla nu va fi încredințată tatălui. Și nu e război nicăieri. El a fost absent 15 ani, așa că nu poate apărea din senin să ia fata. Noi nu vrem război sau scandal pentru că nu ajută cu nimic și mai mult rău face fetei, care și așa e supărată. O să urmăm testamentul Ronei cu ce a scris ea și ce a vrut și o să-i respectăm dorința”, a mărturisit Rinda Hartner, în emisiunea moderată de Cristi Brancu.

Citește și: Unde a plecat fiica Ronei Hartner, după înmormântarea artistei. “Lupta pentru custodie e abia la început”

Rita Sumalya nu vrea să audă de tatăl ei

Mai mult de atât, sora Ronei spunea că fiica Ronei Hartner nici nu vrea să audă de tatăl său. Rita Sumalya suferă enorm după moartea mamei ei.

De asemenea, în urmă cu puțin timp, Rinda ne dezvăluia că fiica Ronei Hartner nu vrea să audă de tatăl său. Bărbatul nu i-a fost alături până acum și pare că adolescenta nu intenționează să schimbe acest lucru. Tânăra trece prin momente extrem de dificile și nu își mai dorește și alte complicații în viața ei.

„Tatăl a apărut acum, odată cu decesul Ronei, așa ca din fum. Vrea să aibă o relație cu fiica lui, dar fata nu prea vrea. E foarte vulnerabilă. E un copil de 15 ani. Îi este greu să ia decizii. Noi o să fim lângă ea, să o protejăm, în aceste momente de vulnerabilitate”, mai spunea Rinda.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *