Ce culori se poartă în primăvara 2023. Tendințe îndrăznețe care fac senzație, la Deichmann

Aceste culori vor predomina în următoarea perioadă, iar tu le vei putea găsi în magazinele Deichmann

Scris de: Daoud Andra

09 Mar. 2023

După o iarnă în care au predominat culorile închise, primăvara vine cu propuneri fresh și îndrăznețe în materie de fashion. În lunile care urmează, vom vedea peste tot culori care mai de care mai puternice, atât la haine, cât și la încălțăminte și accesorii. Iată ce culori se poartă în primăvara 2023 și pentru ce să optezi dacă vrei să ieși din anonimat cu ținuta!

Ai în plan o sesiune de shopping? Iată ce culori se poartă în primăvara 2023

Dacă toamna și iarna sunt sinonime cu nuanțe precum gri, negru, maro sau bleumarin, primăvara este asociată cu acele culori vii și puternice, care parcă invocă soarele. După încheierea sezonului rece, urmează să vedem peste tot o explozie de culoare, iar designerii și-au prezentat deja cele mai îndrăznețe propuneri, atât în materie de haine, cât și de încălțăminte.

Citește și: Ce pantofi se poartă în primăvara 2023. Modele care vor face furori

O pereche de încălțări colorate poate scoate din anonimat chiar și cea mai plictisitoare ținută. Primăvara aceasta se poartă culorile puternice, precum roz, portocaliu, verde, albastru sau roșu, iar Deichmann vine cu o colecție viu colorată, care cuprinde modele pentru toate gusturile. „Colourful Life” este colecția de primăvară a retailerului de încălțăminte și cuprinde o varietate de modele și de culori.

De la pantofi sport până la sandale elegante, de la balerini până la pantofi stiletto și de la mocasini până la saboți, e imposibil să nu găsești ceva pe placul tău. Iată câteva idei de modele cu care vei face senzație primăvara aceasta!

Pantofi sport

Atunci când ne gândim la teniși sau adidași, îi asociem cu alb și negru. Dacă vrei să ieși din anonimat, alege o pereche de sneakerși colorați, într-o nuanță puternică, precum un verde electric sau roșu. Asortează-i la ținute în culori potolite, neutre, pentru a le scoate din anonimat. Descoperă acești sneakers FILA cu șireturi, dar și alte modele, pe site!

Citește și: Tendințe cheie pentru primăvara 2023. Ce piese vestimentare și ce modele de pantofi nu trebuie să-ți lipsească din dressing

Ce culori se poartă în primăvara 2023
O primăvară plină de culoare, la Deichmann

Saboți

Pentru vremea caldă, poți alege o pereche de saboți sau papuci cu talpă joasă, comozi și practici, însă deloc banali. Optează pentru o culoare îndrăzneață, precum olive și cu siguranță nu vei trece neobservată. Sunt ușor de accesorizat și se potrivesc la o mulțime de ținute.

Ce culori se poartă în primăvara 2023
Saboții olive pot fi ușor de asortat și integrat în ținute

Sandale cu talpă groasă

Dacă vrei o pereche de încălțări elegante, dar comode în același timp, o pereche de sandale galbene reprezintă alegerea ideală. Culoare este una feminină, care se poartă intens anul acesta, iar talpa groasă le face să fie confortabile și elegante, în același timp.

Ce culori se poartă în primăvara 2023 6
Sandale de primăvară ușoare și comode

Citește și: Amestecul ieftin care te scapă pentru totdeauna de mirosul neplăcut al pantofilor. Trucul pe care trebuie să îl știi

Sandale cu toc

Pentru ocaziile speciale, precum o petrecere, o întâlnire romantică sau o seară în oraș, alege o pereche de sandale cu barete fine, într-o nuanță de albastru electric. Tocul gros le face să fie confortabile și să poți dansa în voie toată noaptea.

Ce culori se poartă în primăvara 2023
Ce culori se poartă în primăvara 2023

Poșetă colorată

Nu doar încălțările pot scoate din anonimat o ținută banală, ci și accesoriile bine alese. Tot în colecția „Colourful life” de la Deichmann găsești și poșete în culori îndrăznețe. Alege un model roșu sau verde, pe care să îl asortezi la o ținută all white și obții un outfit ideal pentru o petrecere.

Deichmann îți propune o explozie de culoare, în acest sezon
Deichmann îți propune o explozie de culoare, în acest sezon

Aplicația care te ține la curent cu ofertele

Clienții Deichmann pot avea parte de numeroase beneficii, dacă instalează noua aplicație Deichmann Plus. Aceasta le oferă utilizatorilor o serie de avantaje precum promoții, reduceri și premii, prin acumularea de puncte. Aplicația poate fi descărcată pe smartphone, după care tot ce mai ai de făcut este să te înregistrezi.

aplicația Deichmann+ îți oferă reduceri speciale
aplicația Deichmann+ îți oferă reduceri speciale

O poți face folosind contul de Google, Facebook, Apple sau e-mail. Scanează codurile QR și vei fi mereu la curent cu tendințele și reducerile din magazinele Deichmann. În plus, punctele acumulate se transformă în premii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
9.4 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *