Tendințe cheie pentru primăvara 2023. Ce piese vestimentare și ce modele de pantofi nu trebuie să-ți lipsească din dressing

Ce se poartă cel mai mult primăvara aceasta

Scris de: Daoud Andra

17 Feb. 2023

Tendințe cheie pentru primăvara 2023. Ce piese vestimentare și ce modele de pantofi nu trebuie să-ți lipsească din dressing

Atunci când vine vorba despre haine și încălțăminte, fiecare an se remarcă prin anumite tendințe. Există piese care nu se demodează niciodată și altele care revin în trend o dată la ceva timp. Care sunt acele tendințe cheie pentru primăvara 2023 și spre ce articole să îți îndrepți atenția dacă mergi la shopping.

Tendințe cheie pentru primăvara 2023, în materie de haine

Designerii renumiți au venit cu o serie de recomandări și trend-uri pentru primăvara 2023, în cadrul unor evenimente precum Săptămâna Modei. Primăvara aceasta se poartă croiurile și texturile îndrăznețe. Franjurii sunt un must, iar rochiile sau topurile cu franjuri reprezintă alegerea ideală dacă vrei să ieși în evidență.

Citește și: Povestea neștiută din spatele blugilor 501. În 2023, Levi’s celebrează 150 de ani de la crearea acestui model

În materie de texturi, se poartă materialele tip plasă și tricotajele cu ochiuri mari. În funcție de gradul de transparență, acestea oferă un aspect sexy ținutei și reprezintă o alegere îndrăzneață. O combinație pe care o vom vedea din ce în ce mai des este și cea de sacou/jachetă cu sutien. Cele două piese pot fi asortate sau în contrast, iar acest tip de outfit reprezintă o alegere perfectă pentru fetele care vor să îți pună în evidență abdomenul și talia.

Pantalonii cargo, hainele croșetate, dantela, materialele transparente, denimul, volanele, talia joasă, pielea, fustele statement, topurile scurte, dar și piesele oversized se numără printre trendurile care vor domina anul 2023 în materie de haine.

Ce modele de pantofi se poartă primăvara aceasta

Mai este puțin până când primăvara își va intra în drepturi din punct de vedere calendaristic. Fashionistele numără zilele până când vremea le va permite să renunțe la cizme, botine și bocanci și să poarte din nou pantofi, balerini și sandale. Nicio ținută nu este completă fără încălțăminte, iar femeile care sunt pasionate de modă aleg cu mare grijă ce poartă în picioare. O pereche de pantofi potrivită poate scoate din anonimat până și cea mai plictisitoare ținuță.

Citește și: Haina pe care Kate Middleton o are în dressing de peste 10 ani. Soția prințului William a fost surprinsă din nou cu această piesă vestimentară

Dacă ți-ai propus să adaugi o pereche nouă (sau mai multe) de încălțări la colecție, Deichmann vine în ajutorul tău cu o serie de sugestii. Ce modele se vor purta cel mai des primăvara aceasta? Iată câteva idei pentru toate gusturile și toate buzunarele! Modelele pot fi găsite atât în magazinele fizice, cât și în cele online.

Balerini

Se poartă deja de câțiva ani buni și nu mai este o surpriză pentru nimeni că și anul acesta sunt în trend. Îi poți asorta la orice, sunt comozi și pot fi încălțămintea ta de zi cu zi. Alege o pereche într-o culoare neutră, ușor de asortat la orice ținută. Poți opta și pentru un model mai extravagant, care să completeze outfit-urile banale.

Citește și: Cel mai călduros material pentru hainele de iarnă. Ce trebuie să eviți să porți în acest sezon

Kitten heels

Sunt acei pantofi cu tocul mic (maximum 5 cm), cu baretă la spate și cu vârful ascuțit. S-au purtat mult anul trecut și se pare că sunt în trend și în 2023. Îi poți asorta la ținute casual, dar și la unele mai elegante. Îi găsești la Deichmann într-o gamă generoasă de culori și au avantajul că pot fi purtați întreaga zi, fiind comozi, datorită tocului nu foarte înalt.

Tendințe cheie pentru primăvara 2023
Pantofi cu toc kitten

Loafers

De departe piesa de rezistență a sezonului, acești pantofi nu trebuie să lipsească din colecția niciunei fashioniste. Se poartă cu șosete până la gleznă sau mai lungi și pot fi asortați atât la fuste și rochii, cât și la pantaloni scurți sau de lungime 7/8. Optează pentru o pereche de culoare neagră, ușor de asortat și de stilizat.

Citește și: Cum recunoști o geantă Chanel originală de una fake. Detaliile care fac diferența VIDEO EXCLUSIV

Saboți

Aceștia mai sunt cunoscuți și cu denumirea de clog și au început să fie popularizați de vedete și influencere încă de toamna trecută. Îi vedem peste tot, pe Instagram și TikTok, sunt comozi și cool și se potrivesc într-o mulțime de combinații. Sunt ideali dacă vrei să dai ținutei un aer relaxat.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *