Ce dietă ține Claudia Ghițulescu. Metoda vedetei pentru a scăpa de kilogramele în plus: “Așa funcționează la mine!” VIDEO EXCLUSIV

Cum se menține în formă

Un lucru este sigur, Claudia Ghițulescu nu doar că a fost înzestrată cu trăsături superbe, ci și are o siluetă de invidiat! Totuși, frumoasa cântăreață ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că există câteva trucuri pentru a se menține în formă. Vedeta se folosește de o dietă pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Ce dietă ține Claudia Ghițulescu. Secretul pentru a se menține în formă

Claudia Ghițulescu arată extraordinar de bine, însă ne-a mărturisit că nu se abține atunci când îi place vreun aliment. Totuși, în cazul în care simte că a acumulat câteva kilograme în plus, frumoasa vedetă recurge la o dietă care funcționează în cazul său. Aceasta a punctat că nu asociază alimentele, iar, în cazul în care vrea să slăbească mai mult, a descoperit un truc care o ajută să ajungă la corpul pe care îl visează:

“Îmi place foarte mult să mănânc când merg la evenimente, nu sunt genul de om care doar se uită la mâncare. Atunci, e normal că mă bazez pe faptul că corpul meu nu trece prin modificări foarte repede, adică să mă îngraș foarte repede. Totuși, când văd că deja exagerez, mă abțin foarte mult! Mănânc absolut orice îmi place, dar atunci când consider că am pus câteva kilograme în plus am o dietă pe care o țin. Nu asociez alimentele. Spre exemplu, mănânc mai puține mese și nu asociez alimentele, cel puțin așa funcționează la mine. Mânânc la o masă fructe, poate după o friptură și atât. Bineînțeles, sucuri deloc, oricum nu beau de mulți ani. Dacă vreau, într-adevăr, să slăbesc foarte mult, mănânc toată ziua același lucru, într-o zi fructe, într-o zi legume, într-o zi carne și într-o zi lactate.”

Cât a reușit să slăbească în 2 zile

Claudia Ghițulescu ne-a mărturisit că în acest moment ține dietă, ținând cont că a avut parte de o vară extrem de aglomerată, plină de evenimente, astfel că a fost nevoită să mănânce mai mult pentru a avea energie. Frumoasa interpretă de muzică populară a reușit să slăbească un kilogram în 2 zile. Totuși, ea a punctat că trebuie să ne cunoaștem foarte bine organismul, care se poate schimba de-a lungul timpului:

“Acum sunt la dietă pentru că toată vara am alergat, am avut foarte multe evenimente și am mâncat! Fiind foarte obosită, de acolo îmi iau mai multă energie, din somn și mâncare. Nu am avut timp foarte mult de sală. Am început să nu mai asociez alimentele de vreo 2 zile și cred că am dat un kilogram jos. Dacă continui, o să slăbesc mai mult! Probabil așa s-a obișnuit organismul meu. Cred că femeile, în general, ar trebui să își cunoască organismul. De exemplu, eu înainte slăbeam foarte repede. Dacă țineam o săptămână, slăbeam 3 kilograme sau 4 pe săptămână și nu le mai puneam la loc! Acum nu mai este același lucru. Îmi trebuie și sală! Deci, mai multă sală, mai multă dietă, mai multă mișcare față de acum 10 ani, 5 ani sau 3 ani.”

Vezi și Cristina Cioran a avut parte de profesori care înțelegeau că educația se face cu violență

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *