Dezvăluirile Claudiei Ghițulescu la 4 ani de la divorț: “Îmi doresc foarte tare să iubesc”. Ce așteptări are artista de la un bărbat VIDEO EXCLUSIV

Ce spune vedeta despre viața sa amoroasă

Au trecut 4 ani de când Claudia Ghițulescu a divorțat de fostul soț, care a înșelat-o. Vedeta ne-a recunoscut, în exclusivitate pentru Ego.ro, că a învățat multe lucruri din respectiva despărțire. De asemenea, ea a punctat că nu iubește în momentul de față, însă își dorește să aibă o relație și să se îndrăgostească din nou.

Claudia Ghițulescu, dezvăluiri despre viața amoroasă

Claudia Ghițulescu, aflată la deschiderea unei noi clinici de frumusețe, a punctat că, în momentul de față, nu trăiește o poveste de iubire, deși își dorește să aibă o relație. Vedeta a mărturisit că abia așteaptă să se îndrăgostească din nou:

“Nu iubesc, în primul rând asta trebuie să spun, că nu iubesc și îmi doresc foarte tare să iubesc! E un lucru frumos, un sentiment care îți apare fără să ai multă implicare. Pur și simplu îți apare în suflet și mi-l doresc foarte mult. Asta este, nu știu de ce nu se întâmplă! Poate se întâmplă la un moment dat!”

Ce își dorește de la un bărbat

Frumoasa cântăreață a punctat că își dorește să fie cucerită de un bărbat fericit, căci încearcă să se ferească de oamenii triști sau supărați din orice motiv, având o energie negativă:

“Am văzut nu doar la bărbați, ci și la femei, că oamenii nu mai sunt serioși, nu mai sunt implicați! În primul rând, să fie un om fericit. Când spun asta, mă refer la faptul că majoritatea oamenilor din ziua de azi, când stai de vorbă cu ei, sunt triști sau supărați din orice motiv, chiar și din faptul că afară plouă! Îmi plac oamenii fericiți și încerc să evit persoanele care au o energie negativă și sunt mereu cu gândul la ce e rău! Atunci îmi doresc un bărbat care să fie fericit!”

Cum vede relațiile după divorț

Claudia Ghițulescu a punctat că un divorț nu schimbă modul în care sunt privite relațiile amoroase. Vedeta este mai atentă atunci când vine vorba despre o legătură, însă nu se teme. Aceasta a punctat că a învățat anumite lucruri din despărțirea prin care a trecut, însă nu știe cum o să reacționeze atunci când se va îndrăgosti:

“Nu te schimbă un divorț! Stai mai atent, dar nu poți controla foarte mult lucrurile din viață! Nu depinde de tine ce face cealaltă persoană și atunci n-ai decât să iei lucrurile așa cum vin! Vorbeam cu un prieten la telefon: “E posibil să vină ceea ce trebuie într-un moment când chiar nici nu te mai aștepți și ai impresia că toate femeile sau toți bărbații sunt la fel!”. Nu! Sunt niște lecții de învățat dintr-un divorț sau dintr-o despărțire. Unii le învață, alții nu! Eu, cel puțin, pot să spun că am învățat anumite lucruri, dar acum să nu le și uit! Când te îndrăgostești îți pierzi capul, uiți tot! Uiți și cum te cheamă, dar să sperăm că nu uităm! Nu îmi e frică de nimic, iau lucrurile așa cum vin! Mă bucur de fiecare clipă, fiecare moment! Încerc ca tuturor celor din jur să le dau din pozitivitatea mea și bucuria de a trăi.”

Vezi și Cu ce s-a ales Anisia Gafton după filmările de la „Săriți de pe fix”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *