Ce diferență de vârstă este între Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan. Iubitul ei este mult mai mare

Câți ani îi despart pe Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan

Cristina Ciobănașu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Deși provine dintr-o familie modestă, ea a luptat pentru visul ei de a-și depăși condiția și a reușit să ajungă o actriță extrem de apreciată. Tânăra a devenit cunoscută odată cu interpretarea personajului ”Anca Anghel” din serialul muzical ”Pariu cu viața” și de atunci are un succes nebun la public. Însă, nici pe plan personal nu o duce rău. De circa doi ani de zile, vedeta se iubește cu Alexandru Mureșan, dar puțini sunt cei care știu ce diferență de vârstă este între cei doi amorezi.

Actrița este mult mai mică decât iubitul ei

Cristina Ciobănașu nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Este una dintre cele mai talentate actrițe de la noi din țară, dar aceasta s-a remarcat și datorită relației pe care a avut-o cu Vlad Gherman.

După 10 ani de iubire intensă, cei doi și-au spus adio, spre dezamăgirea fanilor lor care-i vedeau împreună până la adânci bătrâneți. Însă, actrița nu a pierdut prea mult timpul și s-a cuplat cu Alexandru Mureșan undeva la finalul anului 2021.

De atunci, cei doi amorezi sunt de nedespărțit și se înțeleg de minune, chiar dacă între ei există o diferență de vârstă de cinci ani. Actrița are 26 de ani, în timp ce partenerul ei are 31 de ani.

Citește și Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre iubitul ei. Cum au reacționat prietenii lui, când au aflat că tânărul are o relație cu superba actriță: “Pentru ei asta a contat, de fapt” VIDEO EXCLUSIV!

Cati ani ii despart pe Cristina Ciobanasu si Alexandru Muresan
Cati ani ii despart pe Cristina Ciobanasu si Alexandru Muresan

Cum îl caracterizează Cristina Ciobănașu pe iubitul ei

De curând, în cadrul unui interviu, Cristina Ciobănașu a vorbit cu sinceritate despre calitățile lui Alexandru Mureșan. Iată ce declarații a făcut simpatica actriță despre partenerul ei de viață.

”Mă bucură faptul că, deși lucrăm în domenii atât de diferite și petrecem destul de puțin timp împreună, avem totuși multe lucruri în comun și timpul în doi e de calitate. Admir multe lucruri la Alex (Alexandru Mureșan).

E un om sufletist, iubește animalele și îi place să se înconjoare cu oameni frumoși, e foarte pasionat de ceea ce face, este ambițios, e foarte curios și caută să știe cât mai multe din toate domeniile, e sensibil și emotiv, dar nu lasă niciodată să se vadă asta căci nu vrea să fie vulnerabil (să nu-i spuneți că știți de la mine), știe cum să mă ia când sunt supărată, știe cum să mă scoată din bula mea nihilistă (mai pic și eu din când în când) mă și aduce cu picioarele pe pământ când o iau cu mintea pe câmpii, mă motivează să lupt mai tare pentru visurile mele, îmi dă libertate și mă încurajează să fiu orice îmi doresc, mă răsfață și îmi face toate poftele și… mă face fericită.”, a spus vedeta, conform libertateapentrufemei.ro.

Citește și De ce nu face parte Cristina Ciobănașu din noul serial de la Antena 1.“Aveam senzația că mă trădez pe mine”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *